זמן: חודש תקציב: גג גג גג 20 אלף שקל, וגם זה מוגזם. אירופה פחות מעניינת אותי, אני רוצה טבע פראי, לא מתורבת. אגב חקרתי עוד קצת וגיליתי שלקראת סוף אוקטובר-תחילת נובמבר העונה הרטובה בתאילנד מתחילה להרגע, ואז כבר הרבה יותר סבבה (צריך עוד לצפות לגשמים מידי פעם אבל לא משהו נוראי) תתקנו אותי אם אני טועה, כי אם זה ככה אני פשוט אטוס באמצע אוקטובר עד אמצע נובמבר ואתחיל בצפון (טרקים בגשם בסוף אוקטובר) ואז בתחילת נובמבר אמשיך לדרום למסיבות וחופים.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Bar_Da
-
RE: תכנון טיסהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
תכנון טיסהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תכננתי לטוס לתאילנד באוקטובר משום שזה הזמן היחידי שאני יכול לטוס בעתיד הנראה לעין, אבל הבנתי שזאת עונת המונסונים ושיורד גשם כבד כל יום
הדברים שאני מחפש הם: טבע, ג'ונגלים, איים, חיי לילה סוערים, לעשות טרק אחד או 2, וגם בטן גב
אני גם טס לבד אז תכננתי על לפגוש ישראלים
השאלה אם יש לכם יעד אחר להציע מאחר והעונה הגשומה דיי מבטלת לי את תאילנד? (אולי זנזיבר? למרות שלא מצאתי טיסות לשם)
גם הבנתי שצפון תאילנד יותר מתאים לאוקטובר, השאלה עד כמה?
-
שמירת תרופות בטמפ' החדר?פורסם בפורום בריאות
יש לי כדורים שאני צריך לשמור מתחת ל-30 מעלות ואני צריך דרך לקחת אותם איתי שאני מטייל.
אני מתכנן לטייל באירופה וגם בדרום אמריקה \ מזרח (עוד לא הוחלט).
בחנות של למטייל המליצו לי על תרמוס של Stanely שאמרו לי שהוא שומר על טמפ’ פנימית קבועה לאורך ימים שלמים (ז”א שאם אני פותח אותו במקרר, סוגר אותו ויוצא לדרך, הטמפ אמורה להישמר בלי קשר למזג אוויר שבחוץ)
אבל מה שהיה לי מוזר זה שעל קרח הוא שומר 120 שעות ועל קור “קל” הוא שומר 8 שעות.
אני מתכוון לעשות טרקים, שאני לא יודע כמה זמן הם יקחו (בטח יום-יומיים), ואני רק צריך לשמור שהחום לא יעלה מעל ל30 מעלות
יש לכם המלצה?
-
RE: עזרה בתכנון יעדיםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
@shimon-amar אמר:
ניראה לך שאנשים יתכננו במקומך את הטיול שלך? פתח מפה. ספרים.אינטרנט. בדוק עונות.ותחזור עם שאלות יותר ממוקדות. אותו הדבר לגבי אפריקה.
ביקשתי רק יעדים כמדינות
לא באלך לעזור אל תגיב
זה פורום נשמה.
-
עזרה בתכנון יעדיםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי אני מתכנן לטייל בעוד כמה חודשים במזרח, אך לא יודע בדיוק לאן… התכנון הוא לא יותר מחודש.
מה שאני מחפש זה בעיקר לראות נופים ירוקים פראיים, מפלים, חיות(לא מסוכנות מידי, אבל כן פילים, קרנפים, קופים וכד’), ים, ולעשות קצת טרקים.
חיי לילה גם חשוב!
נ.ב אני יודע שגם אלה חיות “מסוכנות” אך הכוונה שלי הייתה חיות שבטוח לראות ממרחק סביר.
בנוסף אני כנראה אטוס לבד, לכן מאוד מאוד חשוב שזה יהיה יעד עם המון ישראלים שיהיה קל להכיר חבר’ה ולהצטרף אליהם! (אני בן 22.5).
כנראה שרובכם ישר יחשבו על נפאל אבל אני פחות מתחבר לנוף ההררי הקפוא.
תודה לעונים (אגב גם אפריקה זו אופציה למי שמכיר, במידה ועומד בתנאים)
-
עלויות בדרום אמריקהפורסם בפורום דרום אמריקה
4-5 חודשים בדרום אמריקה
בלי ירוק, בלי סמים, בלי מלונות 5 כוכבים
לא בא להתכלב אבל גם לא בא לשפוך את הכיס
כמה יוצא כולל טיסות?
אמרו לי שאפשר להגיע גם לסכום של 25אלף סה”כ אם רק לא מעשנים במהלך השהות שם
זה נכון?
למי שצריך יותר פירוט למה אני מתכוון לעשות בשביל לתת טווח מחירים יותר מדויק: טרקים, מועדונים, קצת אטרקציות ואקסטרים, בטן גב, לפעמים מסעדות ולפעמים לבשל לעצמי, ולישון במקומות נורמלים (לא חורים ולא מלונות) כי רוב הזמן אהיה בחוץ
-
קצת שאלות על תאילנדפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אני מתכנן לטוס לתאילנד לזמן קצר יחסית של שבועיים וחצי פלוס מינוס.
אני רוצה להיות איפה שיש הרבה הישראלים וליהנות מהחופים אבל אני גם רוצה לעשות איזה טרק אחד או שתיים (לא משהו ארוך, יומיים-שלושה גג)
רציתי לדעת אם יש מקום בתאילנד שכולל את מה שאמרתי מבלי שאצטרך לקחת טיסה פנימית מהחופים – לטרקים?
בנוסף מה העלות כולל הטיסה לתאילנד למשך שבועיים בהנחה שאני לא הולך למלונות מפוארים?
-
שביל ישראלפורסם בפורום טיולים בארץ
מעוניין לעשות את שביל ישראל (לפחות את החלק הצפוני) בזמן הקרוב אבל יש לי כמה שאלות
אשמח לתגובות תמציתיות:
- איך מתקלחים בהנחה שרוב הטיול ישנים באוהל\שק שינה ולא בצימרים או בתי אירוח?
- תשובה:
- איך מנקים בגדים שהתלכלכו ובאיזו תדירות אפשר לעשות את זה?
- תשובה:
- איפה קונים אוכל ושתייה ואיפה מטעינים טלפונים?
- תשובה:
- האם נעלי ספורט קשיחות מתאימות או שצריך משהו יותר רציני? (בנוסף לסנדלי שורש)
- תשובה:
- האם יש אנשים שמחפשים שותפים לשביל, במידה וכן איפה?
- תשובה:
- בחודשים אפריל-יוני כדאי להביא אוהל או להסתפק בשק שינה?
- תשובה:
- 7. כמה זמן בערך לוקח לעשות את השביל מהצפון ועד תל אביב?
- תשובה:
- 8. איך אפשר לדחות יתושים ובמיוחד את שושנת יריחו – חוץ מאוהל?
- תשובה:
- תודה מראש.