ונציה
-
יום לפני הטיסה שלנו שיוצאת (משדה התעופה מרקו פולו – ונציה ) מתכננים לטייל בעיר ונציה …. נוסעים מוקדם בבוקר מהדולומיטים לכיוון ונציה (שעתיים וחצי נסיעה )השאלה האם כדאי להגיע ישירות למלון להחנות את האוטו שם ולנוח ואז לטייל בערב ?(מתכננת לקחת מלון מחוץ לונציה )
אנחנו נהיה עם 2 ילדים בני 10 והטיסה שלנו למחרת תהיה בצהריים אז אין בעיה להיות עד מאוחר בערב בונ
-
כן, אבל למה לחכות לערב? מגיעים למלון, נחים קצת ויוצאים לטייל בונציה (בלי האוטו כמובן...).אגב, לא יודע מאיפה בדולומיטים אתם יוצאים אבל אם בדקתם זמני נסיעה בגוגל מאפס אז מציע להוסיף 30-20 אחוז.
-
תודה על המענה …. יוצאים מהעיירה MAZZIN…. וכן, לפי גוגל מאפס בדקתי ...
-
בהנחה שביקור בונציה חובה – אז אני לא רואה דרך אחרת. וכמובן עדיף לצאת מהדלולומיטים מוקדם ככל האפשר.
-
נראה לי מבאס להיות קרוב לונציה ולא לבקר שם … מתכננים לצאת על הבוקר ... -
נו, אז עושים מה ששוקי הציע, יוצאים מוקדם, נוסעים כמה שעות (3?), מבררים במלון אם אפשר לעשות צ׳ק-אין מוקדם (אם לא, נחים במסעדה), נחים ויוצאים לביקור בונציה.
-
הבנתי שאפשר להיכנס לונציה עם רכב ולהשאיר בפיאצלה רומא. לא הבנתי נכון?
-
אפשר להחנות את הרכב ב"פיאצלה רומא", יש שם מספר חניונים (אפשר לראות במפת-גוגל), הם יותר יקרים (ראי כאן), החניונים במסטרה, זולים יותר אך צריך להגיע לונציה בתחב"צ.
-
אנחנו גם הגענו מכיוון הדולמיטים.
ישנו במלון Crowne Plaza Venice East שנמצא מחוץ לעיר ויש לו חניה חינם.
קבלנו את החדר יחסית מוקדם , נחנו שעה ועלינו על הרכבת . התחנה נמצאת ממש ממול המלון לעיר. 25 דקות נסיעה.
המלון נהדר, הצוות מאוד אדיב ועוזר עם לוח הזמנים של הרכבת.
-
ולסיכום ההמלצות המלומדות של החברים,קבלו מסלול חד יומי רגלי,תבחרו מהן נקודות העניין שלכם,בהתאם לזמן העומד לרשותכם.
בהצלחה וכייפו חיים.