בכייף , אשמח אם תרשום חוות דעת למטה בבלוג
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי zz121080
-
RE: סלובקיה - טיול של שבוע מסלול וטיפיםפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: מגלשות הרים באוסטריה-ילד עם צרכים מיוחדיםפורסם בפורום אירופה
אני יודעת ממשפחה שהיתה באירופה , אם יש לכם כרטיס של ביטוח לאומי , שהוא אמור להיות גם בינלאומי , אתם לא אמורים לחכות בתור !
-
RE: טירול וזלצבורג- מה לא לפספס?פורסם בפורום אירופה
מוזמנת להיכנס לבלוג שלי טיפים וטיולים בארץ ובחול , יש של על אוסטריה זלצבורג …… http://zoenjoymytrip.blogspot.co.il/
-
RE: מגלשות הרים באוסטריהפורסם בפורום אירופה
אתה גם יכול לשלוט על המהירות של המגלשה ….. בדרך כלל הילדים מבקשים לגלוש הכי מהר שאפשר …. אני הייתי הפחדנית וניסיתי לעצור ….
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי zz121080
-
כמה שעות בודדות בפריזפורסם בפורום אירופה
יש לי להעביר 6 שעות בפריז , מה כדאי לעשות ? אשמח להמלצות
נוחתת בבוקר בשדה תעופה שארל דה גול והטיסה הבאה רק בערב בשדה התעופה אורלי …
קחו בחשבון שיש איתי טרולי ….
( מסעדה טובה , מוזיאון נחמד ולא עמוס , מקום של ספא טוב )
-
RE: ונציהנראה לי מבאס להיות קרוב לונציה ולא לבקר שם … מתכננים לצאת על הבוקר ...פורסם בפורום אירופה
-
ונציהפורסם בפורום אירופה
יום לפני הטיסה שלנו שיוצאת (משדה התעופה מרקו פולו – ונציה ) מתכננים לטייל בעיר ונציה …. נוסעים מוקדם בבוקר מהדולומיטים לכיוון ונציה (שעתיים וחצי נסיעה )השאלה האם כדאי להגיע ישירות למלון להחנות את האוטו שם ולנוח ואז לטייל בערב ?(מתכננת לקחת מלון מחוץ לונציה )
אנחנו נהיה עם 2 ילדים בני 10 והטיסה שלנו למחרת תהיה בצהריים אז אין בעיה להיות עד מאוחר בערב בונ
-
RE: איטליה דולומיטיםפורסם בפורום אירופה
תודה על המענה , אנחנו נהיה שם רק יומיים …. ביום הראשון – רכבל מעבר פורדוי ( לפי המלצה שלך ) ואז אגם פדאיה
ביום השני אגם קארצה …. וכאן נתקעתי ומחפשת פעילות או מסלול טיול .(אבל איך שהצעת נשאל במשרד התיירות באזור .
מתחילה לחפש מלון באזור קאנזיי (אם יש לך המלצה על מקום מסויים אשמח לדעת ) .
-
איטליה דולומיטיםאשמח לעזרה בתכנון המסלולים של אזור הדולומיטים , אנחנו נהיה בשבוע השני של יוני (הבנתי שהרבה רכבלים סגורים ועדיין קר מאוד ) אנחנו נהיה יומיים שלמים עם 2 ילדים בני 10.... משפחות /מטיילים שהיו שם (במהלך יוני לפני פתיחת עונת הקיץ ) איפה כדאי לטייל ולהגיע ?פורסם בפורום אירופה
-
RE: טיול לצפון איטליה בסוף מאיפורסם בפורום אירופה
לאחר שקראתי והבנתי יותר …. מנסה לתכנן את הטיול לפי התאריכים הנ”ל , אשמח להערות ….
(טסים ל 10 ימים עם ילדים בני 8 ו 12 )
יום חמישי נחיתה בונציה ונסיעה ישירות לצימר / בית מלון באזור אגם גארדה ( עדיין לא מצאתי מקום לינה אז אשמח גם להמלצות )
שישי – שלישי טיול כוכב באזור אגם גארדה
רביעי בבוקר נסיעה לאזור הדולומיטים – עד יום שישי בבוקר
יום שישי בבוקר נסיעה לכיוון ונציה – טיול בונציה עד הערב ונסיעה למלון שקרוב לשדה תעופה בונציה
כלומר 5 ימים מלאים באזור אגם גארדה
יום וחצי בדולומיטים
וחצי יום בוניצה
אשמח לשמוע אם זה צפוף מידי או האם כדאי לשנות ?
(הטיסה בתחילת יוני )
-
RE: טיול לצפון איטליה בסוף מאיפורסם בפורום אירופה
תודה על התגובות , אנחנו ננחת בונציה ( מצאנו דיל טוב וזול לשם …. ) מבחינת אזורים שציינתם , לא יודעת מה זה אומר … ומה הכי עדיף … אוהבים לעשות טיולים בטבע ( לא ארוכים מידי ) מים שחייה , אוכל טוב ונופים מרהיבים ( אנחנו נהיה עם ילדים בני 12 ו

התחלתי לקרוא גם על הדולומיטם…. שזה נראה ממש מדהים … אבל זה יהיה נסיעה מאוד ארוכה וקשה לבת שלי .