ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. O.k
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 11
    • פוסטים 260
    • הגבוה ביותר 63
    • קבוצות 0

O.k

@O.k

66
    מוניטין
    43
    צפיות בפרופיל
    260
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3570498 גיל 56

O.k הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי O.k

• RE: מסלול להערות - טיול משפחתי לאגם גארדה ולדלומיטיים

http://www.jewisheurope.org/ נירית ורעות, מצרף לכן לינק לצרכנייה כשרה בסירמיונה, תוכלו לבדוק שם לגבי קניית מצרכים לשבת או בכלל

פורסם בפורום טיולי משפחות
      O.k
      O.k
    • RE: ונציה - לינה בעיר או מחוצה לה (התיעצות)

בשנה שעברה היינו אני ואישתי בונציה למשך יומיים

לנו במלון פלאזה המצויין שבמסטרה ממש מול תחנת הרכבצ של המסטרה לכיוון ונציה העיר 

יש רכבת כל 5 דקות שמגיע לתחנה הראשית (סנטה לוסיה) בונציה , נסיעה של 5 דקות בעלות של 1.5 יורו לנוסע.

לדעתי (האישית) זה היה רעיון מצויין , בלי הדוחק והבאלגן של מרכז העיר עם מזוודות ואם עייפים ורוצים לחזור אז 15 דקות ואתם חזרה במלון כמעט מכל נקודה בעיר

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • RE: השכרת רכב גדול ברומניה

היי

שנה שעברה  טסנו לרומניה ושכרנו רכב גם דרך class wagen,היינו 6 אנשים ובמקור השכרנו רכב גדול עם תיבת הילוכים ידנית

כשהגענו למשרדים ליד שדה התעופה ביקשנו להחליף לרכב אוטומט והם נענו לבקשתינו והיו מאוד אדיבים ונחמדים.

ממליץ בחום!!!

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • RE: הערכת מחיר טיול צפון איטליה אגם גארדה

אנחנו גם מתעתדים ללהיות בצפון איטליה  בקייץ הבא עם הילדים  (במקרה שלנו 2 ילדים) ועד כה :

טיסות  – 5000ש”ח 

מלונות (ל 15 יום) – 7500ש”ח

נשאר עדיין ענין הרכב רק בסמוך לטיסה בעלות משוערת של 3000ש”ח (כמעט כמו שנה שעברה)

והאטרקציות והכלכלה היומיומית זה כבר שיקול פרטי לדעתי

לדעתי נסגור את העניין סביב ה 27000-30000 ש”ח

O.k
      O.k
    • RE: התייעצות מסלול לצפון איטליה

היי

אם לא ביקרתם בוונציה אז שווה לבקר בה ואפילו ליום אחד כדי לחוות את העיר גם אם היא מעט עמוסה

לגבי העלייה מונציה לקורטינה:

grotta del caglieron – מקום מדהים לטיול של שעה +/- גשרים בין מפלים ממש כייף

להגיע מקורטינה למרמולדה ואחכ לעבור לסנטה קריסטינה זה לא הגיוני כי קורטינה רחוקה מהמרמולדה וסנטה קריסטינה יותר קרובה

קורטינה יפה ויקרה, עדיף להגיע לאיזור קאנזיי או לאיזור אגם alleghe  ולהתמקם שם 

ולעשות את המרמולדה,סוטוגודה,אגם פאדייה ופורדוי

ואז סנטה קריסטינה , רק אולי הייתי מוסיף באיזור  את הסשדה ופארק החבלים ליד הרכבל לסשדה Col de flam שהוא פארק חבלים מגניב מאוד לכולם

ולבסוף בקולה , ממליץ בחום על המעיינות החמים בקולה , קצת התרגעות לפני החזרה הביתה

O.k
      O.k
    • RE: התייעצות מסלול לצפון איטליה

לגבי לואקר בדולומיטים:ישנן מספר נקודות בדולומיטים:בבולצאנו,טרנטו ו-ורונה שהן חנויות גדולות של המותג

המפעל נמצא באוסטריה בעיירה שנקראת heinfels והיא קרובה מאוד לגבול עם איטליה , כשעה נסיעה מקורטינה

O.k
      O.k
    • RE: מחפש פעילויות לילדים באזור הדולומיטים

השנה גם אנחנו נוסעים עם הילדים לדולומיטים

בינתיים הצלחתי למצוא מספר אטרקציות מצוינות :

פארק חבלים מעולה (ביקרנו בו בעבר ללא הילדים) צמוד לרכבל לסשדה באורטיזיי מצרף לך את האתר שלהם http://www.coldeflam.it/

בנוסף אנחנו נוסעים יום אחד למפעל לואקר בגבול אוסטריה , כבר הזמנתי לנו סיור באנגלית במיוחד (לרוב הסיורים בגרמנית או איטלקית) וזה נמצא ב Loacker Konfekt GmbH - Werk Heinfels

בקאנזיי יש פארק מים לא גדול אבל נחמד מאוד ויש בו ספא מצויין !!!

הוא נקרא Dolaondes

כמובן שרוב הזמן מוקדש לטיולים רגליים ורכבלים , שבהם יש גם גני משחקים ואטרקציות לילדים כמו למשל באלפ דה סיוזי

אני רק חייב לציין שהילדים שלי בני 6 ,9, ו 10 טיילנים מלידה ואנחנו נמצאים בדולומיטים המערביים והמזרחיים : אנחנו לנים גם בקורטינה וגם בקאנזיי 

O.k
      O.k
    • RE: התמקמות בדולומיטים

arabba עיירה מדהימה,אחלה מקום לשהות בו לטיול כוכב

לגבי אלפ דה סיוזי,מקום מצויין לטיול עם ילדים (רוב השטח בפסגה הוא מישורי) ויש בו מגוון של מסלולים ואפילו גן משחקים מעץ

O.k
      O.k
    • RE: טיול משפחתי לגארדה ולדולומיטים - מסלול + התלבטויות

היי

גארדלנד רק משעות הערב נשמע על פניו יותר רגוע ופחות לחוץ אבל….לוקח זמן להתאפס בפארק עצמו ועד שמבינים איפה כל מתקן ועדיין יש תורים אז מגיעה כבר השעה 20:00

חושב וממליץ על יום שלם ופשוט להנות מהפארק במשך כל היום גם עם עמוס (במתקנים של הילדה לא יהיה עמוס… 🙂

בקשר לעצירה נוספת : אלפ דה סיוזי וקומפטש אחלה טיול ורכבל, מומלץ!

O.k
      O.k
    • RE: מפעל לואקר בהיינפלס באוסטריה

רק בסוף אפריל נפתח הרישום דרך האתר של לואקר

אז אני ממתין,לשמחתי יש לי קשר מייל עם מנהלת יח״צ של המפעל באוסטריה והיא תעדכן אותי מתי יהיה אפשר להזמין סדנא

אשמח לעדכן אתכם בפרטי ברגע שאני יעודכן

O.k
      O.k

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי O.k

• RE: לנוסעים לדולומיטים-השלג כבר הגיע!!!

@ח-ג

במהלך השבוע הקרוב מזג האוויר מתייצב ואמור להיות יבש ונעים.

בדיוק בשביל המשך הטיול שלכם 😀

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • לנוסעים לדולומיטים-השלג כבר הגיע!!!

אז היום הגיע השלג הראשון לדולומיטים בעיקר בפסגות הגבוהות אמנם רובו לא יחזיק מעמד אבל מי שמגיע ביומיים הקרובים תהנו לכם מקצת שלג

רוב הפסגות המושלגות הן בדולומיטים המערביים  ובמרמולדה ומעט בפורדוי,קורטינה

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • RE: אוסטריה באוגוסט 2020

@צחצח-המטייל

חשבתי עם להגיע בסירה 😂

אני מניח שהבנת למה אני מתכוון,דיי הלכתי לאיבוד עם אוסטריה ואני רק מתחיל אחרי שקראתי כבר המון לא מצאתי עדיין נקודות כדי לחשוב איפה לנחות? האם להישאר באיזור אחד או לעבור מאיזור לאיזור.

מבחינת זמנים אני לא מוגבל

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • RE: אוסטריה באוגוסט 2020

@שוקי3

יש אתרי חובה או אתרים שיצא לך להגיע אליהם תוך כדי החופשה ״בטעות״

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • אוסטריה באוגוסט 2020

אז הוחלט בשנה הבאה לנסוע לאוסטריה 

אחרי מספר ביקורים בדולומיטים משנים מעט אוירה לאוסטריה והפעם ללא הילדים 

המלצות לאיזורים עם המון טיולי טבע,פארקי חבלים,רכבלים,הרים מושלגים ואוכל טוב יתקבלו בברכה!!!

תודה מראש לכל העונים

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • RE: איטליה,דולומיטים, רכבלים.

@ח-ג

כמעט מכל רכבל יהיה לכם תצפית טובה בעיקר בפסגות הגבוהות,צריך לקחת בחשבון תנאי מזג אויר באותו היום ובאיזה איזור של הדולומיטים אתם מתכוונים להיות.

פורדוי,מרמולדה,five torri,piz boe הם חלק מהרכבלים המצויינים

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • RE: המלצות לטיולים רגליים קלילים עם תינוק בדולומיטים

@דוד_3625358

יש לכם אפשרות לטיול מדהים לכיוון piz boe שיוצא מקורברה יש את האגם הקטן והמדהים לפני העלייה היותר רצינית לכיוון הפסגה.

שביל 638 שמגיע לפסגה הוא השיא אבל גם חלקו עד לבקתה העליונה הוא מסלול מגניב ויפה

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • RE: צפון איטליה - האגמים והרי הדולומיטים

@Belaljaas

עדיף לא לנהוג בלילה כי זו לא נהיגה פשוטה עם המון עיקולים וסיבובים ולמי שלא מכיר עדיף לנהוג באור יום.

יומיים לונציה מספיקים בהחלט במיוחד עם הילדים 

לברוח לדולומיטים עם הילדים זה הרעיון הכי טוב בטיול שכזה ויש מספיק אטרקציות גם לקטנטנים בדולומיטים 

5 ימים יספיקו לכם לטעימה מאוד קלה אך נעימה אז עדיף להתמקם באחד העמקים לטיולי כוכב ולא להתפזר יותר מדי

אגם גארדה זה המקום הכי נוח לילדים אבל גם חם ופרוק מאוד בתקופה הזו אז קחו זאת בחשבון,אבל אין על גארדלנד ...

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • RE: אגם בראייס- שווה את הנסיעה?

@מטייל_4021722

זה מאוד אינדיבידואלי,אנחנו מאוד נהננו מאגם מיזורינה ומטיול סביבו ואחכ בטיול לאיזור אוסטריה הגענו גם לבראייס וזה היה אולי מעט יותר יפה אבל לטעמי זה כמעט אותו הדבר

(לעומת אגם אלג׳ה ואגמים גדולים אחרים)

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k
    • RE: מוונציה לדולומיטים ומשם לאגם גארדה

@מטייל_4021722

שנה שעברה נסעתי במשך שעה וחצי מקאנזיי לקורטינה.

צריך לקחת בחשבון נהיגה לא פשוטה עם המון עיקולים אבל דרך מדהימה עם נופים עוצרי נשימה 

פורסם בפורום אירופה
      O.k
      O.k