ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוסטריה זלצבורגלנד לינה ביום הראשון

פורום טיולי משפחות
    זלצבורג מינכן
    7
    9
    1418
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Yaniv3322691
      Yaniv3322691 נערך לאחרונה על ידי

הי, 
      אנו נוחתים בשדה התעופה ממינגן גרמניה בסביבות השעה 16:00...
      מתלבטים אם לחפש לינה בסביבת שדה התעופה.. ולמחרת לנסוע דרך ארוכהה עד לאזור לצבורג.

לחילופין אפשרות לנסוע עוד ביום הראשון כשעה עד מינכן.. לכיוון היציאה לכביש שמוביל לזלצבורג..

הרכב המשפחה סבא וסבתא משני הצדדים:) ושתי משפחות צעירות.

נודה ונשמח אם תוכלו להמליץ על עיירה/כפר 
      לינה  בצימר או חווה. כאמור סמוך לממינגן 
      או ביציאה ממינכן   

מה אתם ממליצים?

Thx

יניב

אנשיםטובים שוקי3 עמיחי13 ? Yaniv3322691 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים @Yaniv3322691 נערך לאחרונה על ידי

@Yaniv3322691

אם הייתם משפחה אחת ולא 4 הייתי מציע לחפש מלון ולא צימר. ללילה אחד על הדרך זה פתרון הרבה יותר נוח. וסביר שבפאתי מינכן אפשר למצוא מקום (בלי להכנס לעיר).

לצימר יש כמה חסרונות ביחס למלון כשמדובר על לילה בודד: לפעמים צריך לתאם שעת הגעה, לפעמים לא מוכנים ללילה בודד, והרבה פעמים פחות כלכלי ללילה בודד. הצימר עשוי לדרוש סטייה גדולה מהדרך, ללילה אחד על הדרך לא נוח לבשל (אפילו לא ארוחת בוקר) ועוד.

אני מודה של-4 משפחות יתכן שצימר יהיה זול יותר. אבל לא פשוט למצוא צימר מספיק גדול לכולכם. במלון יש לרוב הרבה חדרים, ואם אין לכם דרישה של חדרים מקושרים זה פשוט יחסית.

בלי להכנס לחיפוש מעמיק ראיתי את המלון ibis Hotel Muenchen City Sued. הוא ממש על הדרך – סטייה של 5 דקות מהכביש הראשי, במרחק 5 דקות הליכה יש פיצריה וכמה סופרמרקטים, וכו’. אתם צפויים להגיע לאיזור בסביבות 7 בערב – זמן מעולה לארוחת ערב קלה ןלהתארגן לשינה עם ילדים קטנים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • שוקי3
          שוקי3 @Yaniv3322691 נערך לאחרונה על ידי

@Yaniv3322691 אמר:

מתלבטים אם לחפש לינה בסביבת שדה התעופה ולמחרת לנסוע דרך ארוכה עד לאזור זלצבורג.

כן, זה מה שאני הייתי עושה.

• עמיחי13
            עמיחי13 @Yaniv3322691 נערך לאחרונה על ידי

@Yaniv3322691

אם אתם טסים לממינגן - למה לא לטייל בטירול? יותר קרוב, ויש שם את רוב מה שתרצו מזלצבורגלנד.

• ?
              משתמש שנמחק @Yaniv3322691 נערך לאחרונה על ידי משתמש שנמחק

@Yaniv3322691

ראשית, אני מסכימה עם עמיחי. טיסות לממינגן מתאימות יותר לטיול בטירול מאשר בזלצבורלנד. נכון שלרוב לא קובעים את היעד לפי מקום הנחיתה (כל עוד מדובר במרחק נסיעה סביר), אבל במקרה של זלצבורגלנד וטירול, ששניהם חבלי-ארץ יפהפיים, עתירי אטרקציות וידידותיים למשפחות המטיילות, נראה לי הגיוני לבחור בטירול. אני יכולה להבטיח שטיול לאוסטריה רק יפתח לכם את התאבון לטיול נוסף בהמשך, כפי שקרה לרבים וטובים ש”הציצו ונפגעו”, אז שווה לשקול להשאיר את זלצבורגלנד לטיול הבא (אולי עם טיסה למינכן).

שנית, אם בכל זאת אתם סגורים על זלצבורגלנד: בקיץ מחשיך מאוחר באוסטריה (סביבות 10 בלילה, תלוי בתאריך המדוייק), ולכן נחיתה ב-16:00 בהחלט מאפשרת לנצל לפחות חלק משעות האור שעוד נותרו להתקדמות בנסיעה לקראת היעד, מה גם שלא תהיו מאוד עייפים כי זו לא טיסת בוקר שקדם לה לילה לבן.

אני הייתי מתמקמת באיזור מינכן, וכפי שכתבו מעלי – במלון ולא בצימר, שמתאים יותר ללינה של לילה אחד, במיוחד שלמצוא צימר גדול מספיק לכולכם לא נראה לי ריאלי (וגם לא בהכרח נוח). יש כמה עיירות בסביבת מינכן, כמו ארדינג, שניתן למצוא בהן מלונות זולים יותר מאשר במינכן עצמה. חפשו משהו נקי ובסיסי שישרת את הצורך במקלחת ולינת לילה נוחה בלבד, והייתי מציעה אפילו לארוז “תיק לילה” לכל משפחה שיהיה כבר מוכן עם בגדים למחרת, פיג’מות וכלי רחצה כדי שלא תצטרכו לפרוק מזוודות. למחרת תוכלו להתחיל את הטיול רעננים על הבוקר, ממליצה לעצור בדרך במפלי גולינג למשל שנמצאים קרוב לכביש הראשי, אפשר גם באגם אכנזי.

• Yaniv3322691
                Yaniv3322691 @Yaniv3322691 נערך לאחרונה על ידי

@Yaniv3322691

תודה רבה אנשים

עזרתם לנו מאוד!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • Mazorz
                  Mazorz נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב!

אנחנו נוסעים בסוף יוני לאוסטריה  כולל זלצבורג עם נחיתה במינכן עם רכב שכור.

הזמנו מלון  בשם : Hotel Am Moosrain מומלץ(ציון ממוצע 4.8 מתוך 5) דרך booking.com בעיירה  Eitting  שנמצאת במרחק רבע שעה נסיעה משדה התעופה .

הזמנו לילה אחד, ולמחרת ניסע לאוסטריה. בסיום הטיול הזמנו לילה נוסף ובאותו היום נטייל יום אחד במינכן. לגמישות ניתן לבטל ללא קנס.

בהצלחה!

Sailor תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • Sailor
                    Sailor @Mazorz נערך לאחרונה על ידי

@Mazorz

לא הגיוני וזה יותר משעה וחצי מממינגן באוטובאן.

חפש משהו מערבית למינכן וקרוב יותר לממינגן.

Mazorz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • Mazorz
                      Mazorz @Sailor נערך לאחרונה על ידי

@Sailor

אתה צודק, חשבתי שהם נוחתים בשדה התעופה של מינכן הממוקם צפונית למינכן...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון