ניו אינלגנד - קו החוף הדרומי
-
היי חברים,
אחרי שנסגרתי בגדול על החלק של בוסטון וההרים הלבנים, עוברים לחלק הבא – קו החוף הדרומי:
1-2 בוסטון
3-4 ההרים הלבנים
5-7 קו החוף הדרומי
8-10 ניו יורק
אני לא יודע כל כך איך לחלק את הימים, ואיפה ללון בכל לילה. אני גם לא סגור איפה בדיוק לבקר….זה התכנון הראשוני ביותר – ואשמח לכל הצעת ייעול:
- ירידה מלינקולן שבהרים הלבנים אל פלימות’ (נסיעה של כ-3.5 שעות עם עצירות). הגעה משוערת ב-11:30. רוצים לבקר בעיר וב-plimoth plantation – מניח שכל הסיפור ייקח משהו כמו 2.5 שעות, ואז כבר נאכל שם ארוחת צהריים, בטח נצא מפלימות’ ב-15:30. משם נמשיך לקייפ קוד – בטח לעיר היאניס. נטייל בה בשעות אחה”צ והערב, ונסיים את היום? יש עוד משהו שניתן להספיק באותו יום?
- רוצים להכניס כאן שייט לצפייה בלוייתנים (שלוקח משהו כמו 3-4 שעות) ולטייל באזור פרובינסטאון. מה עוד ניתן להספיק באותו יום וכדאי לראות? אני מניח שבסוף היום הזה כדאי להגיע ללינה באזור ניופורט.
- מתכננים לבקר בניופורט ובמיסטיק, ולהגיע ללינה קרוב יותר לניו יורק (כדי שנוכל להיכנס ביום ה-8 על הבוקר לעיר, להחזיר את הרכב ולהתחיל את ה-3 ימים האחרונים של הטיול במנהטן). מה עוד לעשות/לבקר ביום הזה? ניופורט ומיסטיק לבדן ממלאות יום שלם? עוד משהו ששווה להכניס?
על פניו נראה לי כאילו המקומות שציינתי לא ממלאים 3 ימים – האם אני צודק?
האם אנחנו מבזבזים 3 ימים? מה הייתם משנים? אילו מקומות ואתרים הייתם מציעים לנו לבקר בהם?
יש לכם המלצות למקומות לינה?
תודה!
-
מתנצל על האיחור בתגובה מסיבות אוביקטביות.
אני חושב שהחלוקה כולל ההתייחסות שלך לימים 5-7
היא טובה למדי.
התיאור שלך של הנקודות שתלכו עליהן לדעתי ימלאו את 3 הימים
ניופורט שווה חצי יום ,ומאחר והיא יקרה ללון בה יתכן שתבחרו מקום לינה
עדיין בקייפ כך שתהייה לכם גם את הדרך אליה, הביקור בה,הנסיעה אל
מיסטיק שבה לבטח תבחרו במוזיאון הנמל העתיק והפתוח שלוקח את הזמן שלו,
אפשר גם להמשיך ממיסטיק לפארק הטירה-gillette castle state park
ממנו תצפית מרהיבה על עמק נהר הקונטיקט
https://goo.gl/maps/cxWCbA8QhmashRraA
קחו את הזמן שלכם.
מוני
-
נשמע לי טיול רגוע וכיפי. באופן אישי, כיוון שאתם בהרכב זוגי (נכון?) הייתי מבקרת בניופורט באחת האחוזות, ואם מזג האוויר יפה הולכת על ה-Cliff walk ועושה סיבוב + מסעדה באזור הנמל (לא בהכרח בסדר הזה, תלוי בעיקר במזג האוויר). בהחלט ממלאת חצי יום פלוס, בכיף.
במיסטיק, מוזיאון הנמל נשמע לי מצוין (לא הייתי, אבל שמענו הרבה המלצות). אנחנו אוהבים גם את האקווריום, אבל זה גם כי אנחנו חובבי הז’אנר וגם עם ילדים, אז לא בטוחה אם יתאים לכם (וגם די יקר).
אם אתם בעניין של טיול אופניים, חברים שלנו מאוד נהנו לשכור ולטייל על מסלול אופניים בקייפ קוד (גם תלוי כמובן במזג האוויר).