לינה בלוס אנגלס
-
אנחנו מתוכננים להיות בלוס אנגלס בין התאריכים 27-31/7, במהלך השהות נהיה יום שלם ביוניברסל ויום שלם בsix flags
אנחנו זוג + 2 ורציתי לדעת היכן הכי כדאי לקחת מלון בהנחה שאנחנו מעדיפים מלון אחד לכל התקופה, יש לנו רכב שכור
אם יש המלצות למלון ספציפי יהיה מצויין
תודה
שרון
-
חסרים כמה פרטים כדי לענות:
- מהיכן אתם מגיעים ב 27.7? באיזו שעה מגיעים? מה מתכננים לעשות ביום הזה?
- להיכן אתם ממשיכים ב 31.7? באיזו שעה עוזבים? מה מתכננים לעשות ביום הזה?
- פרט להגעה ועזיבה, יש לכם 3 ימים מלאים. מה אתם מתכננים לעשות ביום המלא שנשאר לכם?
-
@עמיחי13 מגיעים מסן דייגו
לאחר מכן נמשיך לכיוון יוסימיטי
השעות הן דיי גמישות
חשבתי לעשות את האתרים הקלאסיים
אולי אפילו יום אחד ים...
-
מה זה האתרים הקלאסיים?
חשוב להבין: לוס אנג’לס זו עיר, אבל זה גם שם של מחוז ענקי, שביחד עם המחוזות הצמודים מתפרסים על אזור ענקי. גם אחרי הרבה ביקורים באזור של לוס אנג’לס עוד לא ראיתי את כל מה שיש, אפילו לא את כל האתרים הקלאסיים. זמן הנסיעה מהמלון אל חלק מהמקומות יכול להיות גם שעתיים ויותר (וזה עוד לפני שמביאים את הפקקים בחשבון).
אם בכל זאת תרצו להצטמצם בשטח, אולי תבקרו ביום הפנוי באזור הקרוב לאזור של יוניברסל \ סיקס פלאגס – למשל הוליווד, פארק גריפית ואולי דאונטאון. במקרה כזה, מלון באזור של יוניברסל וצפונה (ברבנק למשל) יוכל לשרת אתכם היטב.
-
מגיעים מסן דייגו אחרי שהייתם בדיסני או שאתם לא מעוניינים בפארקים של דיסני?
מילת אזהרה לגבי ה’ים’ של לוס אנג’לס – החופים נהדרים ומעניינים אבל צריך לזכור שאלו חופים של אוקיינוס ולכן המים תמיד יהיו קרים, בטח עבורנו הישראלים.

כפי שניתן לראות פה הטמפרטורות לא דומות לטמפרטורות של היום התיכון בתקופה מקבילה.
בני כמה הילדים ומה תחומי העניין שלהם? אני יודעת שלבני ‘טיפשעשרה’ בדר”כ חשוב לראות את השלט של הוליווד, לעשות שופינג ב-Grove וכו’. האם יש משהו מיוחד שמעניין אתכם/אותם בלוס אנג’לס רבתי?
אביה