פורטוגל-יצאנו לדרך.
-
כבר עכשיו אני מבקש להודות לך על הדיווח השוטף והמפורט. אני יודע אישית באיזה מאמץ זה כרוך.
נסיעה טובה הביתה מחר!
-
תודה לך.
קלטתי נכון שאתם כבר בדרך לעוד טיול לפני שהספקתי לקרוא על אוסטריה?
חזרנו עכשיו מארוחת ערב בcolares.
הישוב קטן ובעיה למצוא מסעדה פתוחה בערב. המסעדה שאכלנו בה שלשום היתה סגורה, גם זו שאכלנו בה אתמול (ולא היתה ראויה להמלצה) סגורה אז הרחקנו לכת למסעדה שנקראת central.
קיבלנו מנות דגים קטנות, די טעים, ממש קצת שרוף . במחיר גדול יחסית לכמות, ניחא אבל יצאתי ממש כועסת כי הגברת שקיבלה ממני כסף החזירה אירו אחד פחות. ראתה אותי סופרת.. הורידה עיניים כאילו עסוקה ולא הרימה אותן עד שיצאנו.
בכל הטיול קרה לנו פעם אחת בתחנת דלק שהקופאית "טעתה" ולא החזירה 20 אירו, אלא רק אחרי שבעלי העיר לה.
בLuso קיבלנו בטעות או שלא בטעות חשבון גבוה. האוכל היה טעים מאוד אבל חדבון אנחנו עדיין יודעים. כשהמלצר ראה שאנחנו בודקים בציציות הביא את החשבון הנכון. פער של 25 אירו.
ראו הוזהרתם.
.
-
אכן אני כבר מדווח מברלין.
בקשר לרמאויות, יש בכל מקום, ואנחנו נתקלנו בזה די הרבה. כמו תמיד, הפתרון הוא מה שעשיתם. לבדוק את החשבון ולא להתבייש להתעקש. ואחר כך לשתף את פרטי הרמאים.
-
תהנו,
איך מזג האויר בברלין?
שיתפתי כאן לתזכורת. בתחילה חשבתי שזה ישוב כפרי שכוח אל אבל אנשים מגיעים לישוב הזה כי יש בו יקב והמסעדה הזו קרובה ליקב.
נדמה לי שהיקב הסה מופיע גם בתכנית אחד האוטובוסים לתיירים.
אני מקוה שאצליח להכנס לטריפאדויזר כי יש להם בחלון המלצות... אמיתי?
-
זה "מס-תיירים"
, רק עם מסבירים להם שעברנו בהצטיינות את מבחני-החשבון בכיתה ו', הם מתרצים ומחזירים את העודף. לפחות ברוב המקומות היה טעים?!גם בארץ נהוג לקחת מס מקומי, לפי "העיניים".
ולא לשכוח טאבלט, תיקים וכו' בדרך.
טיסה נעימה!
-
גם בברלין חם, מאד!
-
מאזן "טעים":
נכון לסכום זכרונות אתמול: 2 ארוחות דגים מעולות, 2 ארוחות סטייק טוב מאוד. 2 פיצות חלומיות ומנת שיפוד מעורבת מצוינת. סלט אחד שהיה ממש פשוט וטעים בפיצה האט. 2 ארוחות שעדיף שלא היו והשאר איפה שהוא באמצע.
זה מאוד אינדיבידואלי.
-
שמחתי לקרוא מדי יום דווח ישירות מהשטח. אני יודע שזה לא דבר שבא בקלות ואחרי יום מתיש, צריך להתאמץ ולדווח. תודה רבה
-
פוסט זה נמחק!