רכב נוח ל 3 מבוגרים ו 2 ילדים
-
שלום,
כולם אומרים שצריך רכב גדול לטיול משפחתי כוכב באירופה.
אנו זוג הורים עם 3 ילדים יחסית גדולים.
16
14
11.
איזה סוג רכב לבחור?
שיספיק גם ל 3 מזוודות.
תודה
-
מבחינה פונקציונלית, ברכב סטיישן גדול (לדוגמא פאסאט סטיישן) יהיה מספיק מקום לכם ולציוד שלכם.
אנחנו בהרכב דומה מאוד של גילאים, עברנו בטיולים האחרונים לרכב יותר גדול – רכב 7 מקומות. בימי מעבר בין לינות, כאשר אנחנו עם כל הציוד – הגודל דומה לרכב סטיישן. אבל בימי טיול הכוכב, ללא המזוודות, לילדים יש הרבה מרחב וזה “קונה” לנו הרבה שקט תעשייתי.
-
במידת האפשר אני מסכים עם עמיחי. אני משתדל לשכור רכבי 5+2 ואז כשאנחנו בלי המזוודות אחד הילדים יושב מאחור. בשמחה הייתי שוכר רכב 7 מקומות אמיתי, אבל לרוב זה לא כלכלי. בגלל שבאופן אישי אני דורש אוטומט אז לא תמיד יש רכבים כאלה, ולמשל בהשכרה הקרובה אני הולך על סטיישן.
אבל מעבר לתשובה החכמה של עמיחי אני רוצה להייחס רגע לכמות הציוד:
בטוחים שיש רק 3 מזוודות? אין גם מזוודות גדולות וגם טרולי? תיקי גב? ציידנית?
טיול כוכב זה אומר שמהשדה נוסעים ישר למקום הלינה? ובסוך הטיול מאותו מקום לינה נוסעים ישר לשדה? וכל זה בלי לפתוח מזוודות (כלומר הן ארוזות טוב כמו לטיסה)? או שיש גם מעבר לינה באמצע (רב כוכב) ו/או לילה בשדה (מה שאומר שהמזוודות לא ארוזות באותה צורה)? ואם נוסעים מהשדה ישר למקום הלינה – מתכננים לעבור בדרך בסופר (כלומר השקיות של הקניות יהיו באותו יחד עם המזוודות)? או שקודם מורידים את המזוודות ואז נוסעים לסופר?
בפאסאט סטיישן למשל יכנסו 3 מזוודות גדולות, 2 טרולי וגם שני תיקי גב. לא יכנסו 3 מזוודות גדולות, 4 טרולי, 4 תיקי גב, ציידנית וחופן שקיות מהסופר...
-
לסטיישן את הקוד הבא
FWMR אם אתם מסתדרים עם תיבת הילוכים ידנית
FWAR אם נדרש אוטומט
אם אתם רוצים SUV תחליפו את האות השניה W ב F
-
- לא ציינת היכן הטיול, אך לדעתי מספיק לכם רכב בינוני ולא סטיישן .
- חזרנו אתמול, שני זוגות מטיול לדרום איטליה שם קיבלנו רכב אופל GRANDLAND X, טורבו דיזל, במקום הרנו סניק שהיה בהזמנה .
- שני הרכבים וגם הפז’יו 3008 יתאימו לכם .
- בתא המטען שבצילום : בצד שמאל שתי מזוודות 24 אינטש על הצד ומעליהן שני תיקי גב. בצד ימים שלושה טרולים 19,19,20 אינטש .

הספסל האחורי
תא מטען ענק -
בהרכב כזה אנחנו לוקחים רכב של 7 מקומות. -
רכב של 7 מקומות כדאי במידה וצפויים חיכוכים למיניהם בין חלק מחברי הקבוצה,
בסגנון “אמא הוא נגע בי...”, המושבים הנוספים תורמים להפרדת הכוחות.
אם לא צפויים חיכוכים כאלה אזי ברכב 7 מקומות סוחבים עוד 2 מושבים מתקפלים מיותרים שתופסים מקום יקר שנדרש למטען.
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
כשיש הרבה מטען, מקפלים את הכסאות המיותרים לצורך הנחת המטען.בנסיעות ארוכות עם 3 ילדים, גם אם הם ביחסים מצויינים, תמיד מעדיפה להפריד לשתי שורות ולא להושיב אותם צפופים.
-
ערב טוב.
היינו 5 בוגרים,כל אחד עם טרול,הוספנו 2 תיקים ושקיות...והכל היה מסודר,וזאת בפורד גלאקסי סטיישן,היתה לנו גם חוויית שלג,בנסיון להגיע לשאמוני.
סך הכל היה נוח לכולם.
בכל שתחליטו עלו והצליחו...שבת שלום חיים.
י
-
-
איך מזמינים 7 מקומות?
למשל ברנטלקאר הם מציינים 7 או 9.
9 זה כבר ענק ומסורבל
-
בחלק מדגמי 7 מושבים שני המושבים האחוריים הם מושבים קטנים יותר שמתאימים לילדים ופחות נוחים לבוגרים. -
-
ידוע, אנחנו נהיה 5.
אבל רוצים מספיק מקום ל 4 מזוודות וטרולים.
אבל לא רוצים 9 מקומות כי זה לא הכי נח לנהוג בו, כי הוא גדול.
-
- זה בדיוק מה שעשיתי בהודעתי הקודמת, שלחתי לך שמות של רכבים וגם תמונות להקל עליך את ההבנה . עכשיו מצרף גם תמונה חיצונית של הרכב !
- תגובתך זו ממש מוזרה לי !
זה האופל גראנדלאנד X -
כשאתה שוכר רכב ,אתה מקבל התחייבות לסוג קבוצה ולא לדגם ספציפי.
ראה את המדריך הזה
http://www.toureply.com/GeneralPage.aspx?PageName=CarsRentals
ואת הקודים פה