אותו הדבר.
הפסקתי לפרסם טיפים ולא השלמתי את הבלוג שהתחלתי לכתוב כי המאמץ לא שווה את התמורה. זה היה נכון כבר לגבי תוכנית הנקודות הקודמת, בטח עכשיו כשאין כלום.
מתוכנית הנקודות המקורית נהנתי והתאמצתי לפרסם טיפים טובים.
אותו הדבר.
הפסקתי לפרסם טיפים ולא השלמתי את הבלוג שהתחלתי לכתוב כי המאמץ לא שווה את התמורה. זה היה נכון כבר לגבי תוכנית הנקודות הקודמת, בטח עכשיו כשאין כלום.
מתוכנית הנקודות המקורית נהנתי והתאמצתי לפרסם טיפים טובים.
כדי לעניין ילדים – יש הרבה אפליקציות של treasure hunt שמחפשים דברים תוך כדי טיול.
אני מתכוונת לנסות את אפליקציית HUNTZZ בנסיעה הקרובה.
גם קנינו ספרון של מסלולי חיפוש מטמון לטיול והבן מחכה בקוצר רוח להתנסות בו בטיול. לא מרשה לאף אחד לפתוח אותו עד שנגיע, כדי שיהיה הפתעה לכולם.
בינואר התחלתי לתכנן טיול לאוגוסט, בפברואר כבר התלבטתי אם יש טעם לתכנן ולקנות כרטיסים, ובמרץ עצרתי הכל.
כרגע לא מתכננת בכלל. מחכה שהעולם יחזור לשפיות ולשגרה ואז אתכנן שוב.
אני מעדיפה לקנות כרטיסי טיסה יותר יקרים כשיהיה ודאי שניתן לטוס ולא לקנות עכשיו כרטיסים זולים ואז להסתבך מול חברת תעופה בביטולים או דחיות.
פארק מומלץ הוא דווינרל
http://www.duinrell.com/tikipool
יש שם גם פארק שעשועים וגם פארק מים צמוד מקורה, כך שמתאים גם ליום גשום.
אנחנו נסענו איתו ברחובות צרים של עיירות עתיקות בצרפת. לא הייתה בעייה.
נקיק ליכטנשטיין ומפלי גולינג, כל אחד מהם לוקח בערך שעה וחצי.
נראה לי לא מספיק בתור תכנון ליום שלם.
למשל – ליום שבו הולכים לנקיק ליכטנשטיין הייתי מוסיפה גם סיור בהוהן ורפן.
את הביקור בארמון הלבורן הייתי מפרידה מהיום שבו תהיו בזלצבורג ומוסיפה ליום שבו תלכו למפלי גולינג.
גם אנחנו נוסעים בהרכב של זוג + 4.
בדרך כלל לקחנו רכב של 7 מקומות, ובימים שנסענו עם כל המזוודות היה צפוף מאד.
בנסיעה האחרונה לקחנו רכב של 9 מקומות. אי אפשר בכלל להשוות את הנוחות.
רכב גדול ומרווח, לילדים היה נוח מאד לשבת מאחור, כל המזוודות והטרולים נכנסו בלי בעיה.
לקח רבע שעה להתרגל לנהוג ברכב כל כך גדול ואחר כך לא הייתה בעייה.
בטיול באותו אורך של זמן אנחנו הספקנו להיות 4 לילות בפריז, 4 לילות בלואר ושני לילות ליד דיסני.
אני לא רואה שיש לכם זמן גם לנורמנדי.
בכפר הנופש שבו היינו בלואר וגם במלון הדירות ליד דיסני בסוף הטיול, הייתה בריכה מקורה, אבל אילו היו בריכות בסטנדרטים של צרפתים ולנו היה קר מדי להכנס פנימה.
בלואר היינו בכפר נופש באזאי לה רידיאו. אל תצפו למשהו בסגנון סנטר פארקס.
מבחינתנו היה מוצלח. קיבלנו בית עם שתי קומות, מטבח, סלון, 3 חדרי שינה וגינה.
ליד דיסני היינו במלון דירות .
המלון לא חלק מ”מלונות דיסני” אבל יש לו שירות שאטלים חינם אל הפארק.
רצינו לישון קרוב כדי להצליח להגיע מספיק מוקדם בבוקר וגם להשאר למופע של הערב.
בפריז לקחנו דירה ולא מלון. היה נוח מאד. בדרך כלל כשנוסעים עם הילדים אנחנו מעדיפים דירה או מלון דירות.
בגלל שלקחנו דירות, בערב תמיד הייתה הרגשה שחוזרים הבייתה.
בלי להתלבט בכלל – קחו רכב 7 מקומות.
בינואר התחלתי לתכנן טיול לאוגוסט, בפברואר כבר התלבטתי אם יש טעם לתכנן ולקנות כרטיסים, ובמרץ עצרתי הכל.
כרגע לא מתכננת בכלל. מחכה שהעולם יחזור לשפיות ולשגרה ואז אתכנן שוב.
אני מעדיפה לקנות כרטיסי טיסה יותר יקרים כשיהיה ודאי שניתן לטוס ולא לקנות עכשיו כרטיסים זולים ואז להסתבך מול חברת תעופה בביטולים או דחיות.
לא מאד מפחיד, אבל תלוי בילד.
הבן שלי, בן 13, לא נבהל בכלל.
יש המון הסברים ותיאורים באנגלית במהלך הביקור, אז לא הייתי נכנסת עם ילד שרמת האנגלית שלו לא מספיק טובה.
זה מסלול מצויין לטיול של 10 ימים עד שבועיים.
אם אתם רוצים דווקא איטליה, ו-6 ימים, תצמצמו לונציה ופירנצה, או רק רומא
הייתי נוסעת לסן דיאגו. יש גן חיות מצויין. אפשר לבלות יום או יומיים בלגו-לנד שהוא מצויין לגיל הילדים שלכם.
זה מיקום מצויין ללינה אם רוצים לטייל בטוסקנה וגם בפירנצה.
העיירה עצמה לא מקום תיירותי. יש כמה מסעדות נחמדות, סופרמרקט גדול מספיק להצטיידות.
לנו היה 1+1 . היה מאד נוח וחסך הרבה כסף.
אנחנו זכינו להנות מההטבה הזו כי את הדרך משדה התעופה ללונדון ובחזרה עשינו ברכבת וקנינו מראש כרטיסים הלוך/חזור.
להתניידות היומיומית השתמשנו באויסטר.
לפי החישובים שאני עשיתי לקראת הנסיעה שלנו, הלונדון פס לא יצא כדאי.
הארי פוטר מומלץ אם הבת שלך חובבת הארי פוטר. אם לא, הייתי דוחה לטיול פחות קצר או לפחות לטיול שבו יש לפחות חובב הארי פוטר אחד.
אנחנו היינו בלונדון באוקטובר שעבר ולא הייתה בעיה להשיג כרטיסים גם למלך האריות בדוכן בכיכר לסטר. לטעמי, המיקום סביר גם אם יחסית רחוק.
מחזמר נוסף מומלץ, שהבת שלי מאד התלהבה ממנו – WICKED
שני הילדים התלהבו מהצגה בשם the play that goes wrong. קומדיית סלפסטיק.
אפשר גם לחפש כרטיסים למחזמר והצגות באפליקציה TodayTix
תבדקו באתר של גארדלנד ושל פארק המים שצמוד אליו האם הם פתוחים בתאריכים שאתם רוצים לנסוע.
מבחינת אקסטרים, פארק אירופה עדיף על שניהם.