תודה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי galitpl
-
RE: הזמנתי כרטיסי טיסה מE DREAMSפורסם בפורום אירופה
תודה רבה לכל המגיבים. עכשיו אני יותר רגועה. גם בינתיים בדקתי באתרים של חברות התעופה טראנסאביה ופגאסוס והכרטיסים על שמנו מופיעים אז מקווה שהכול יילך כשורה.
חג שמח וטיולים מהנים לכל הנוסעים
-
הזמנתי כרטיסי טיסה מE DREAMSפורסם בפורום אירופה
הזמנתי כרטיסי טיסה לסוכות הלוך ושוב להולנד דרך אתר EDREAMS ולצערי ראיתי באיחור שהחברה מושמצת בכל מקום, שיש בעיות אתה ומבטלת טיסות. כרגע אין לי מה לעשות בנידון. אי אפשר לבטל את ההזמנה, רק לקוות שיהיה בסדר. האם יש דרך כלשהי להפחית את הסיכון שתהיה בעיה? ניסיתי לבדוק את הכרטיסים בחברות תעופה עצמן (טרנסאביה ופגסוס) אך כשאני נכנסת אליהן ולוחצת על
MANAGE MY BOOKINGS
זה מפנה אותי לאתר בשם OPODO ששם הטיסות אכן מופיעות.
האם אני יכולה בינתיים להיות רגועה שהטיסה מופיעה בחברת תעופה?
במידה שחלילה EDREAMS יבטלו הטיסה, האם הם חייבים לספק לי טיסה חלופית?
אני ממש בלחץ מזה ועכשיו רובצת עננה על הטיול שעלה לי אלפי שקלים וגם הזמנתי מקומות במלונות בהולנד ולא ניתן לבטל בדקה התשעים. אשמח לעצה טובה שתרגיע אותי קצת...
-
RE: שאלה לגבי ויזה לארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
אכן התקשרתי אליהם ואמרו שלא צריכה להיות בעיה . שזה ידוע שלאנשים מבוגרים ללא תאריך לידה מדוייק רושמים לעתים 1.1 ואת שנת הלידה
-
תשלום ויזה ארהבפורסם בפורום צפון אמריקה
לאחר שסופסוף סיימתי למלא את טופס הDS160 אני לא מצליחה למצוא את הקישור לתשלום האגרה על סך 160 דולר וכן קישור לקביעת ראיון בשגרירות ארהב. אם מישהו יכול/ה לשלוח לי את הקישורים המתאימים, אודה לו/ה מאוד
-
שאלה לגבי ויזה לארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
אני צריכה להוציא ויזה לאמא שלי. הבעיה היא שתאריך הלידה שלה אינו ידוע, רק השנה ידועה. התעודת זהות כתוב 1.1.1941 ואילו בדרכון 00.00.1941
בטופס של הויזה אין אפשרות להקליד 000, רק תאריך ממשי. האם מישהו יודע אם זה בסדר שבחרתי ב1.1.1941 בטופס של הויזה?
-
אליס איילנדפורסם בפורום צפון אמריקה
יש למישהו המלצה באיזה אתר לקנות כרטיס לאליס איילנד?
עלייה לפסל החירות פחות מעניינת אותי. מעניין אותי להיכנס לאליס איילנד למוזיאון ההגירה ולכל מה שיש שם
-
RE: עזרה בטיול למפלי הניאגרה וושינגטוןפורסם בפורום צפון אמריקה
כן, אני מודעת למרחק. כנראה נשכור רכב ונקצה לטיול לפחות 3 ימים.
תודה רבה לכל מי שענה. זה מאוד עזר