הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Meiroosh
-
RE: רכב ל-6 אנשיםאנחנו היינו שישיה אנשים ברכב מסוג סיאט אלהמברה, קיפלנו את אחד מהכיסאות האחוריים ונכנסו לנו 3 מזוודות גדולות ו4 טרוליפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: הזמנתי כרטיסי טיסה מE DREAMSאם את עדיין לא רגועה, רק אוסיף שגם אני הזמנתי דרכם לברצלונה עם איבריה והכל עבר ממש חלקפורסם בפורום אירופה
-
RE: היער השחורפורסם בפורום אירופה
ממש מיותר לדעתי, במיוחד שבאופן כללי יש קליטה סלולרית לא רעה ביער השחור ובכל מקרה להתחיל את הניווט ממקום הלינה ששם יש רשת מן הסתם
-
RE: מדיניות booking?פורסם בפורום אירופה
Hotel Santa Justa- לי נתן רק באחד מתוך מגוון החדרים אופציה לביטול
Lux Liboa Park -לא נתן בכלל אופציה לביטול
-
RE: עזרה בנושא חברת תעופה סינית והזמנת נסיעה ברכבת בסיןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום
אני טסתי איתם מבייגין לשנגחאי , כשהגעתי לדלפק הצק אין כשלוש שעות לפני הטיסה הפקידות של החברה שישבו שם אמרו שהטיסה נדחית ושנבוא לבדוק עוד חצי שעה מה קורה, אחרי חצי שעה שוב אמרו שנדחית , ופקידה אחרת אמרה שלא נדחית ושלישית לא הבינה בכלל על מה השיחה, בקיצור היה נראה די מפוזר העסק שם ולא הייתי שש לטוס איתה שוב. אבל אולי מקרה אחד לא מספיק בכדי לפסול.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Meiroosh
-
מצב הגבלות הקורונה בגרמניהפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם.
יש למישהו מידע או כתובת אתר רלוונטי על הגבלות הקורונה העדכניות לפי איזורים בגרמניה?
ספציפית אני רוצה לנחות בבאדן באדן ולטייל באיזור היער השחור.
תודה מראש למגיבים.
-
בידוד למחוסנים בכניסה לטורקיהפורסם בפורום אירופה
היי.
האם למישהו יש מידע לגבי חיוב בידוד או אי חיוב בידוד בכניסה של מחוסנים לטורקיה.
אשמח לעזרה תודה רבה
-
RE: השכרת רכב בארץ - "חוויות"פורסם בפורום אירופה
המקרה שסיפרתי עליו לא אירע בשדה התעופה, אין לי מושג מה קורה בסניפים בשדה התעופה , אבל אני לא חושב שצריך לנסוע לשדה תעופה בשביל לקבל שירות נורמלי.. לא תמיד אנחנו ( הלקוחות) אשמים במצב.
-
RE: השכרת רכב בארץ - "חוויות"פורסם בפורום אירופה
פעם כשביקשתי מכונית משנתון חדש יותר במגרש של אחת מהחברות בארץ , ענה לי הבחור " זה רק לתיירים"...
-
RE: סנוניות ראשונות של חזל"שפורסם בפורום אירופה
קראתי באיפשהוא נראה לי שבגלובס, שביפן יש כאלו בדיקות בנמל התעופה.
-
RE: סנוניות ראשונות של חזל"שפורסם בפורום אירופה
יש סיבה הגיונית מדוע לא כל המדינות שיש להם את היכולת לבצע כמות בדיקות גדולה יפתחו כך את שעריהן? אני מניח שעלות הבדיקות היא אפסית ביחס להפסד של רוב המדינות מממצב ה"אין תיירות".
-
RE: ביטול טיסת אלעל - מתי לצפות להודעה על הביטול?פורסם בפורום אירופה
הלקוחות תמיד בראש מעייניה של אל על, אולי לכן שמעתי היום את גונן אוסישקין( המנכ"ל) אומר היום בראיון שאם המדינה לא תסייע להם הם לא יחזירו כסף עבור טיסות שהתבטלו, אחלה שירות לקחת את הנוסעים כבני ערובה..
-
RE: חלומות והימוריםפורסם בפורום אירופה
זאת אומרת נקדיש לרומא נניח שלושה עד ארבעה ימים , השאלה אם בשלושת הימים הנותרים יהיה לנו מה לעשות בדרום