רכב ל-6 אנשים
-
מתכננים טיול (כנראה לאיזור צפון איטליה) בפסח הקרוב.
אנחנו זוג + 2 בנות (7,10) סבא וסבתא.
מניח שמבחינת מטען נהיה עם 2 מזוודות ו-2 טרולי (ושני תיקי גב)
רוב הזמן נטייל בלי מטען (טיול כוכב) רק אל ומהשדה נצטרך את הכל.
איזה סוג רכב אנחנו צריכים לחפש?
מנסה להימנע מ״מיניבוס״ של 9 מקומות אם אפשר, וכן אני לא נוהג על רכב ידני.
האם יש רכבי 7 מקומות שיכולים להתאים? אני יודע שברובם פתיחת השורה השלישית למעשה לא משאירה מקום למטען, אבל:
- האם במקרה כזה כן יש מקום כלשהו בתא המטען ואת השאר אפשר לשים בתא הנוסעים על אחד המושבים (כאמור, רוב הנסיעות יעשו ללא מטען כלל)
- האם ישנם רכבי 7 מקומות בהם כן יש תא מטען ראוי?
תודה מראש
-
יש רכבי סטיישן בהם מרכיבים 2 כסאות מתקפלים בתא המטען וכך הופכים אותם לרכב עם 7 מקומות,יש רכבים ארוכים בהם המושבים האחוריים לא על חשבון תא המטען, לטעמי הם מתאימים לכם יותר.
ברכבים הקצרים שאני מכיר במקרה של 6 אנשים אפשר להשאיר אחד מהכסאות האחוריים מקופל ואז יש מקום כלשהו למטען,
אני הצלחתי באופל (אני חושב שנקראה זפירה) להכניס 2 מזוודות בינוניות וטרולי אחד (בגודל שמותר להעלות כמטען יד למטוס), תיקי גב קטנים שמתי מתחת לרגליים של אחד הילדים (זה שלא ישב בשורה האחורית..
אין לי מושג איזה רכב אתם תקבלו ומה גודל המזוודות שלכם.
-
תודה.
האם בד”כ שני הכיסאות האחוריים ניתנים לקיפול בנפרד (כלומר אפשר לפתוח רק אחד)?
באילו דגמים למשל יש גם שני המושבים נוספים וגם מקום למטען?
-
איפה נוחתים? ואיפה מקום הלינה?הייתי מנסה לבדוק עם מקום הלינה על אפשרות הסעה מהשדה למקום הלינה (וחזרה ביום האחרון) ולשכור את הרכב רק למחרת ביישוב בו מקום הלינה. יכול להיות שהחיסכון בעלות השכרת הרכב יתקזז עם עלות ההסעה.
-
יש רכבי 7 מקומות עם תא מטען. הם ואן, בניגוד למיני ואן
אבל לדעתי הורסו יכול להכניס, למשל, את האתגר שלכם.
-
תודה, אך זה לא יהיה רלוונטי במקרה שלנו.
-
תודה רבה
-
@erancoh אמר:
תודה.
האם בד”כ שני הכיסאות האחוריים ניתנים לקיפול בנפרד (כלומר אפשר לפתוח רק אחד)?
באילו דגמים למשל יש גם שני המושבים נוספים וגם מקום למטען?
בדגמים שאני בדקתי כל כיסא מתקפל בנפרד.קצת טריקי לברר את זה, אתה צריך לבדוק איזה דגמים יש בפועל בתחנת ההשכרה (לא מה הם מפרסמים “רכב כדוגמת”) ואז אפשר לבדוק באינטרנט את הספסיפיקציות של הדגם.
לרכב ארוך אני לקחתי פעם פולקסוואגן קאדי מקסי. הגעתי למצב בו לפני ההשכרה בתחנת ההשכרה ביעד יצאו למגרש החניה וצילמו לי את הרכב, בקיצור כדי להבטיח רכב מסויים צריך שיתוף פעולה של חברת ההשכרה
-
אנחנו היינו שישיה אנשים ברכב מסוג סיאט אלהמברה, קיפלנו את אחד מהכיסאות האחוריים ונכנסו לנו 3 מזוודות גדולות ו4 טרולי -
תודה רבה