היער השחור
-
האם כדאי לשכור רכב עם GPS בתוספת 70 אירו או לקנות סים לטלפון ? -
אפשר כשעוד נמצאים בארץ להתקין אפליקציית ניווט off-line או אפילו google maps גם כן off-line ואז לא צריך לא SIM ולא GPS מחברת ההשכרה -
ממש מיותר לדעתי, במיוחד שבאופן כללי יש קליטה סלולרית לא רעה ביער השחור ובכל מקרה להתחיל את הניווט ממקום הלינה ששם יש רשת מן הסתם
-
לדעתי יותר נוח לנווט בטלפון: משתמשים בתוכנה מוכרת ונוחה, וגם אפשר לקבוע את השפה שנוחה לכם (בפעם האחרונה ששכרתי רכב ה-GPS ניתן חינם אבל היה בסינית...). יש דילים של סים מאוד זולים, כך שזה יעלה הרבה פחות מ-70 יורו, ואפשר גם להשתמש בתוכנת ניווט שמאפשרת להוריד מפות מראש ואז להשתמש ללא חיבור אונליין.
-
אפשר לשכור רכב עם גי פי אס מובנה – לדעתי רוב המכוניות בגרמניה באות עם גי פי אס מובנה – “ חי “ כולל מצבי תנועה קוליים והפניות תנועה לצמירים עוקפים. -
אבל הכי בטוח מה שאני עושה – מביא מהבית גי פי אס שלי כולל מפות מעודכנות, שוכר רכב עם מערכת ניווט אינטגרלית, חבילת סלולאר בלתי מוגבלת לוויז.ומפות קוניות ומודפסות לכל צירי / צמתי/ הנסיעה שהם אני אמור לנסוע.
כך שאם תהיה תקלה במערכת אחת או שניים תמיד יש גיבוי – וכמובן שקרה.
-
-
ממש אין צורך בחבילת גלישה ללא הגבלה בשביל ניווט אונליין. זה לא לוקח כל כך הרבה דאטה, ברוב התוכנות.
-