ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. גלית הותיקה
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 53
    • פוסטים 755
    • הגבוה ביותר 14
    • קבוצות 0

גלית הותיקה

@גלית הותיקה

17
    מוניטין
    67
    צפיות בפרופיל
    755
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 248582 גיל 56

גלית הותיקה הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי גלית הותיקה

• RE: פונה לחכמת ההמונים - טיסות אל על - כן או לא?
      אני דווקא כן בעד אלעל

זה משהו שאני מאמינה בו. לא רק אלעל. גם ארקיע וישראייר. מה שכחול לבן. 

מבחינה אישית אף פעם לא הייתה לי בעיה. לא איחורים מהותיים, לא בעיית שירות.

האוכל לטעמי יותר טוב משל יונייטד, סוויס ודלתא לטעמי (טעם אישי).

אני מרגישה בטוחה, בסביבתי הטבעית, לא מתנשאים עלי. יש לי עם מי לדבר. תמיד מגיבים לי בזמן, מנסים לפתור בעיות.

נכון, אין שלמות. מצחיק, דווקא טיסה קצרה מאד שעשיתי בג'טבלו היתה הטובה ביותר מבחינת תנאי ישיבה ושירות (אינטרנט חינם, ערכת טיסה ועוד).

יותר מכל ובעד לא מעט, אני מוכנה לשלם בשביל שירות כחול לבן. כדי שבצוק איתן הבא (שחלילה לא יבוא), כשחברות בינלאומיות אחרות יסרבו להגיע לארץ, לנו תהיה משענת  של חברות ישראליות.

מה נעשה, אני בן אדם של עקרונות. לכל אחד עקרונות אחרים. בחיים לא אטוס טרקיש. גם בחצי מחיר. אעדיף להשאר בבית. אבל בשביל 100 דולר הפרש אעדיף לטוס אלעל (אבל לא 700).

פורסם בפורום צפון אמריקה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: חזרנו מבודפשט - תודות
      חזרנו מבודפשט - תודות

לי ומיכל תודה.

לי:

עשינו טיולי כוכב. נשארנו ללון בבודפשט.

כשמדובר בברך הדנובה מדובר בשעה נסיעה לכל כיוון.

לאגם בלטון הקצאנו יום שלם עם עצירות בדרך.

העצירות:

בית הקפה שקראנו לו ב GPS "הקפה של טובה"

http://www.csutacukraszda.hu/page.php?5

בין שדות חמניות ריחניות ויפות.

מול בית הקפה היתה חנות הירקות המובטחת. שם קנינו שקית ענקית של דובדבנים טעימים בפחות משקל

המשכנו למערה התת קרקעית בטפולקה 

https://www.bfnp.hu/english/pages/lake_cave/

קצת כמו מערת חסמב"ה אבל הרפתקה חביבה והנופים מדהימים.

משם, לחוף הים בבלטון

Esterházy Beaches

Tagore sétány
      8230 Balatonfüred

עלות כניסה 900 פורינט לאדם. שכרנו סירת פדלים עם מגלשה וגלשנו למי האגם הקרירים. החוף מסודר ומקסים.

יצאנו ב- 9 בבוקר והגענו חזרה למלון בבודפשט ב- 8 בערב.

כמו כן, כשהיינו בברך הדנובה, הלכנו למגלשות האלפיניות

http://bobozas.hu/index.php

מיכל, 

היינו ב The Wicklewood hertigae

אם הילדה לא מפחדת להיות בחדר בלי חלונות ותנחי אותה לחפש כל מיני רמזים ולסייע, היא עשויה בהחלט לחשוב שזה בילוי יצירתי:) בכל מקרה, מתאים יותר לגדולים אבל חבל שאמא/אבא יפספסו את החוויה.

שדה חמניות
      פורסם בפורום טיולי משפחות
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: התלבטות האם ארהב או אירופה
      התלבטות האם ארהב או אירופה:Re
      אני הייתי מעדיפה אירלנד. הילדים שלכם מספיק גדולים בשביל להנות ממנה לדעתי, אבל אולי אני פשוט מביעה בקול רם את מה שאני רוצה לעשות...
      ובכל זאת, מכיון שאני כבר הייתי כמה פעמים במזרחי, והפעם שוב, אין לי ספק שהמערבי חסר ולכן, לכם חסרה חלק בתמונה בדיוק כמו שלי.

אבל לגבי ארצות הברית, כן הכיוון של המפלים נכון. הייתי עושה טיול שמתחיל בקונטיקט, בוסטון, מיין וחוזר לניו יורק.
      המומחה שלנו לנושא...מוני.
      כדי להשוות, צריך לקחת בחשבון שמלונות בבוסטון מאד יקרים ורק הטיסות צריכות לעלות לכם כ - 4,500-5,000 דולר.
      אז בשלב ראשון, תבדקו כמה עולה טיסה לאירלנד/סקוטלנד ותראו מה נותן לכם שם 5,000 דולר. שנה שעברה נדמה לי שהמחיר בארקיע היה בסביבות 700 דולר לאדם בלי בדיקות מעמיקות.
      עוד דבר שהייתי מציעה לגבי אירלנד הוא כמובן לשלב שייט נהרות.
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: לינה באזור פילדלפיה או היימיש??
      לינה באזור פילדלפיה או היימיש??
      לנקסטר וביקור בהאמיש, היא נקודה נוחה על הדרך בין פילדלפיה להרשי.
      אנחנו ישנו ברד רוף לנקסטר, מיקום מרכזי ביותר. יש לנו קומפלימנטים רבים למוטל. נקי, נעים, יש עמדת שוקו חם, קפה ותה שפתוחה כל היום. ארוחת בוקר: וופל להכנה עצמית (משחק חביב), פירות, בייגלס, ממרחים, ריבות ומיץ תפוזים.
      בחדרים הנקיים ביותר יש מקרר ומיקרו. צמוד יש מסעדות, נמצא על אם הדרך כך שלא ניתן לטעות.לא רחוק יש וולמארט, טרגט וליד הטרגט יש מסעדה חלבית ששכחתי את שמה למקרה שיש לכם צמחוניים שהיו רוצים רק שוקו חם עם בייגל וגבינה (משהו בסגנון בית קפה שלנו).
      אז קודם כל, אני מצרפת לכם קישור למסלול באופן כללי. בהודעה נפרדת, אצרף לכם לינק למוטל של רד רוף.
      אם יש לכם שאלות נוספות בנושא ואדע לענות, בשמחה.
      • מסלול נ.י.-פילי-לנקסטר-הרשי
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: לינה באזור פילדלפיה או היימיש??
      לינה באזור פילדלפיה או היימיש??
      כפי שאמרתי, הנה הלינק למוטל. שכחתי לציין שיש שם עמדת מחשב+אינטרנט חופשי בלובי.
      • רד רוף לנקסטר
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: קניות- וגאס או ניו יורק?
      אם יודעים מה לחפש ואיפה לחפש ווגאס לוקחת בענק
      אם מדברים על קניות בתוך ניו יורק הרי שהיא יותר יקרה. האאוטלטים כמובן יותר זולים.
      לא היה הבדל בין המחירים באאוטלט של ג'רזי שור לעומת וגאס. הפער הגדול היחיד היה בחנות אברקרומבי אנד פיץ' בוגאס שהייתה זולה בעשרות אחוזים גם מהחנות בניו יורק וגם מזו בסן פרנסיסקו. הנה קישור אם זה רלוונטי:
      http://www.mystore411.com/store/view/10372746/Abercrombie-Fi tch-Las-Vegas
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: שאלות שצפות לגבי תכנון טיול לארה"ב

הכי פשוט להתחיל בדיקת עלויות ב KAYAK.COM. משם לאחר קבלת מושג להתחיל לחפש באתרי חברות התעופה.

יש לא מעט אפשרויות להזמנת מלונות עם ביטול חינם גם באותו יום. צריך לקרוא את תקנות הביטולים ולפעול בהתאם. בשעה טובה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: משחק NBA ב MADISON SQUARE -seat service

מאתר של הניו יורק ניקס:

IN SEAT SERVICE: At your seat during the game, guests will also enjoy the convenience of our “Club ticket holder benefit” - waiter/waitress food and beverages service at your seats (*in-arena food and beverage costs are additional).

פורסם בפורום צפון אמריקה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: עזרה בתכנון מסלול מעגלי מניו יורק -ברכב שכור

בהתייחס לדבריו של מוני: יש לא מעט צדק בדבריו אך בפועל אני רואה שהקדשתם יום אחד מלא לניאגרה ועוד חצי יום שהם שישי שבת בהם כמעט ולא תוכלו להנות ממה שיש לאזור להציע. לכן אם לא מפריע לכם להוסיף יום בניאגרה, תוכלו להגיע קודם לכן ולהנות מנסיעה ל niagra on the lake, הלוקים השונים וטיול באזור הקסום שמסביב. או אולי אפילו לשלב עם טורונטו. יש לכם בעצם שתי אופציות: לשמר את מה שתכננתם מלכתחילה או להוסיף לילה בניאגרה לטובת טיול באזור.

סיבה נוספת להמלצתי להוסיף לילה בניאגרה היא שטיולים מתגלגלים הם די מעייפים, גם למתורגלים שבחבורה. אני מעדיפה לרוב לקבוע כמה עוגנים בטיול שבהם אפשר לפרוק בנוחיות את המזוודות ולדעת שלא צריך למהר למחרת בבוקר. יש לכם כזה עוגן בניו יורק ובהחלט אפשר לחשוב על עוד אחד משמעותי כזה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: שאלה כללית בקשר למה מותר לקחת במזוודה
      שאלה כללית בקשר למה מותר לקחת במזוודה
      מצ"ב הנחיות ה TSA לגבי מה מותר ומה אסור בין אם במזוודת יד ובין אם לבטן המטוס.
      מקווה שיעזור
      • הנחיות ה TSA
      פורסם בפורום אירופה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי גלית הותיקה

• עזרה בנושא חברת תעופה סינית והזמנת נסיעה ברכבת בסין

שלום לכולם,

בחיפושי אחר טיסה מהאנוי לשנגחאי הגעתי למסקנה שאין יותר מדי אפשרויות שהן ריאליות עבורי. הטיסה הישירה מאד יקרה (אנחנו כמה נוסעים ומדובר בסכום עצום).

מצאתי טיסות מאד נוחות עם Chinese southern airlines. הבנתי שהיא אחת החברות הגדולות בעולם. מישהו התנסה בה? האם לדעתכם מוטב לי להתרחק ולשלם מחיר כמעט כפול על טיסה ישירה עם ויאטנם איירליינס?

ועוד שאלה:

אני רוצה להזמין נסיעה ברכבת (לא בולט) משנגחאי לבייג’ין. הגעתי לאתר הזה:

https://chinatour.net/train/?gclid=CjwKCAiA0svwBRBhEiwAHqKjFvYUrjvx_L3KfG8DYuKPaPHdkA_TAct0h7dXu1neKLMZfv-S8GWueBoCCC4QAvD_BwE

האם מישהו מכיר את האתר, התנסה בו, שמע עליו? ואם זה לא אתר אמין, האם יש אתר אחר (שוב, לא לרכבות בולט).

תודה רבה. גלית

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: ויאטנם

הי, לדעתי אין מה לעשות בטאם קוק שני לילות וזו באמת נסיעה ארוכה מסאפא.

כשאנחנו נסענו, המליצו לנו לוותר על סאפא כי היא מאד תיירותית ומאד מרוחקת. אנחנו הגענו לפו-לונג ונחשפנו לשדות האורז היפים  בטיול מעגלי מהאנוי.

לגבי הויאן, זה נראה לי ממש הרבה זמן. בעיניי יומיים מספיקים. שלושה לילות זה יותר מדי והותר.

לגבי מלון באזור טאם קוק, אוכל להמליץ יותר מאשר בחום רב על המלון הזה (ואם תשנו שם, תמסרו לג’סיקה דש ממני)

http://hiddencharmresort.com/

ספיציפית אנחנו היינו באן טרנג ולא בטאם קוק אבל נוסעים שוב בקרוב והפעם נטייל בטאם קוק.

גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: טולוז-אלבי או טולוז- קרקסון

@יונית

תודה רבה 🌸

פורסם בפורום אירופה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • טולוז-אלבי או טולוז- קרקסון

שלום לחברי הפורום,

בשבוע הבא נגיע לטולוז. יתכן ותהיה לי אפשרות לטיול עם רכב באזור. מה מומלץ לשלב? אני פחות נלהבת ממוזיאוני אומנויות וקתדרלות. מחפשת ערים שמורות של ימי ביניים, שווקים נחמדים, נופים. תודה רבה.

פורסם בפורום אירופה
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: קונקשן בדלהי
      תודה רבה. אשמע להצעתך.
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: קונקשן בדלהי

@תאי

תאי שלום ותודה על קבלת הפנים החמה.

במקדש כבר ביקרתי והיה חוויה אדירה. אחזור אליו גם הפעם אבל עם שובי לדלהי. האמת שמדלהי אני טסה לעבודה  ב Ahmedabad וגם שם יש מקדש דומה. העניין הוא שבמקומות שציינתי עדיין  לא סיירתי. הייתי כבר בהיילייטס של דלהי אבל באלו לא. 

ההתלבטות היא אם לבקר שם, באירוסיטי או להשאר בשדה. בכל מקרה אני נוסעת עם עוד 3 כך שלא אסתובב לבד. פחות מתחשק לי לבלות 8 שעות כלואה בשדה.

גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • קונקשן בדלהי
      שלום רב. אנחת בדלהי בשעה 7.30 בבוקר, טיסת ההמשך בשעה 16:00. מה לעשות בזמן הזה (חוששת מכניסה למרכז דלהי בשל הפקקים). הערות חשובות: 1. כבר טיילתי בעבר בדלהי 2. אשוב אליה מספר ימים אח"כ.
      סוכן מקומי שאני סומכת עליו, המליץ לבקר במקדש הלוטוס ו Qutab Minar. מישהו יכול לאמוד כמה זמן זה יקח (כולל אומדן פקקים) והאם כדאי. אם לא, שמעתי שיש אזור שנקרא aerocity. מה יש לעשות שם ואיך להגיע? תודה רבה.🙏🙏
      גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: עזרה בנושא מעבר בשדה התעופה במומביי

תודה. מקווה שעם השליטה שאפגין בעצת תאי, לא תהיה בעיה ואוכל לכתוב פוסט על נשים שנוסעות לבדן בבטחה להודו

גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • RE: עזרה בנושא מעבר בשדה התעופה במומביי

תודה רבה על ההסבר ויותר מכך על צפירת ההרגעה:)

גלית הותיקה
      גלית הותיקה
    • עזרה בנושא מעבר בשדה התעופה במומביי

שלום רב,

הוזמנו לי טיסות להודו כולל טיסות פנים, הכל על אותו כרטיס.

בדרך לשם: נחיתה עם אלעל בטרמינל 2 במומביי, אחרי 3.5 שעות טיסת המשך עם אייר הינדיה על אותו כרטיס ומאותו טרמינל. אמרו לי שאני צריכה להוריד מזוודות מהמסוע, להעביר מכס ולהעלות בחזרה למסוע? מישהו מכיר ויוכל להסביר לי איך?

בדרך חזרה: מגיעה עם טיסת פנים לטרמינל 2 במומביי בשעה 16:30 וטיסת ההמשך עם אלעל בשעה 23:00 מטרמינל 3. לפי אלעל, המזוודות מתוייגות עד הסוף.

מה הפרוצדורה והאם צריך שאטל (זה אותו מקום?) . אם כן, היכן מוצאים שאטלים והאם הם כרוכים בעלות או שהם חלק משרות והאם עוברים בטחון מחדש.

ושאלה אחרונה: אני טסה לבד. האם בטוח לאשה לקחת מונית או אוטו-ריקשה או אובר? זה מה שהציעו לי. מזהירים מאד מהונאות עם מוניות בהודו. איך אדע מה לא?

תודה רבה.

גלית הותיקה
      גלית הותיקה