נכון כי נשמור את הטיול רב ארצות למועד מאוחר יותר .
המלצות על טיביליסי ? כן ? לא ?
נכון כי נשמור את הטיול רב ארצות למועד מאוחר יותר .
המלצות על טיביליסי ? כן ? לא ?
שלום לכולם ,
טוב חברים אחרי שהבנתי מחלקכם שהזמן שיש לנו לא בדיוק מספיק , ומזג האוויר לא מתאים לטיולים בכמה ארצות .
שינינו פאזה ב 180 מעלות
ואנחנו חושבים לטוס לטיביליסי גאורגיה בדצמבר .
מה אתם אומרים ?
שווה ? יש קישוטים של חג המולד ?
יש מה לטייל ? לעשות ? לקנות ?
תודה רבה
וסליחה על השיגוע .
שאלה ,
הציעו לי לעשות טיול כזה :
לנחות בונציה לעשות שם לילה וכמובן לטייל בעיר , למחרת להמשיך לכיוון פירנצה (כמובן בדרכים לעצור באתרים יפים) לעשות לילה בפירנצה , ולהמשיך לרומא ל 2-3 לילות ולחזור הביתה .
יכול להיות שווה ?
יש אווירת חג המולד באזורים אילו ?
התשובה שלך ממש לא עניינית !!!!
במיוחד לאדם כמוני שמגיע לשאול פה בפורום , אחרת אם הייתי יודע לא הייתי מגיע לשאול כאן , נכון ?
אז אפשר לשים את ההתנשאות ואת הבלוף בצד ולענות שוואללה זה לא מתאים טיול כזה כי 1..2..3...4 , וראית איך @יונית גרמה לי להבין שאני לא בכיוון , לכן התשובה שלה עניינית ולקחתי את עצתה בחיבוק גדול !
אז תמיד אל תשפטי אדם בשנייה כי לא סתם הקימו פורומים , הקימו אותם לאנשים שלא מבינים יותר מדי והגיעו למקום הנכון על מנת למצוא את הדרך הנכונה .
קחי את זה כטיפ ממני אלייך להמשך דרכך באתר ובכלל בחיים !
אוראל
תכל’ס כל הכבוד לך
..
בגדול אנחנו מתכננים את הטיולון מ ה 15-20.12 .
וכן אנו מאוד אוהבים את אווירת חג המולד ממש ממש נחמד !
השאלה האם קיימים גם אתרי מעיינות חמים באזורים שציינת ? פשוט לא נתקלתי באירופה עוד במעיינות חמים כמו שהיינו אז בסצ’יני בבודפשט .
תוכלי לעזור לנו במציאת אתרים כאלה בציריך , מינכן וכו’ ...
מעולה ! אז כן כזה אנחנו מעוניינים , מה תוכלי לסייע לנו ?
אוקיי ,
קודם כל תודה !
סוף סוף תשובה עניינית , האם שווה יותר לטייל ברחבי הולנד ? נגיד להתחיל באמסטרדם (שכבר היינו אבל תמיד ניראה כיף לחזור לשם) ולהמשיך לערים אחרות ?
שכחתי לציין , אנחנו לא אנשים של מוזיאונים וטיולים מאורגנים , כמו שרשמתי , קניות , ספא והרבה שקט
..
תודה רבה .