שני דרכונים עם שמות שונים
-
אם השם הפרטי בדרכון הישראלי ובדרכון האירופי שלי שונים (בישראלי זה Shahar ובאירופי זה Shachar) מה הנזק שזה יכול ליצור? -
@SN96
נזק במה?
דרכון אירופאי - מהווה יתרון, לא נזק.
מקסימום יבטאו את שמך בצורה אחרת ותצטרך לדעת שפנו אליך.
-
זה אומר שלא תהיה לי בעיה בנוגע לשם בכרטיסי טיסה ובמקרים בהם אמשוך כסף בחו”ל
-
@SN96
אתה יכול להזמין את כרטיס הטיסה עם הפרטים בדרכון האירופאי.
כשמוציאים כסף מה-ATM (כספומט/בנקט), אין מציגים דרכון, צריך כרטיס-אשראי בינלאומי ולזכור את הקוד הסודי.
אם יבקשו ממך בבנק להציג דרכון, תציג את מה שנח לך - אף פקיד לא צריך לדעת שיש ברשותך שני דרכונים שונים.
-
@SN96
אני סקרן, אפשר לשאול למה יש הבדל? -
עד כה השתמשנו בדרכון הישראלי לכרטיסי הטיסה ובכניסה לאירופה באירופאי בעיקר כשהתורים היו קצרים יותר או משותפים כי בעלי שונא חותמות בדרכון.
בין מדינות אירופה אין צורך בהצגת דרכון ביציאה וכך קרה שאחרי שלושה שבועות בפורטוגל הצגנו את הדרכון הישראלי והבקר אמר שאנחנו לא רשומים וצחק כשהוצאנו את הדרכון האירופאי...
ובדרכונים שלי השמות שונים.
-
כנראה "טעות אנוש".
-
אני משערת שבשפת הדרכון האירופאי של השואל יש ch במקום ח אבל בישראל / תרגום לאנגלית זה לא מתאים. לי גנבו בישראל את האות s. למישהו במשרד הפנים לא התאים לכפול את האות כמו במקור, ובשם משפחתה של אישה יש תוספת...
-
-
@SN96
אם ישאלו אותך למה אחד זה עם H ואחד עם CH, תמיד תוכל לצטט את המערכון של Ahmed the dead terrorist
https://www.youtube.com/watch?v=GBvfiCdk-jc -
ברצף
-
כך שערתי, הפקידים כנראה בעלי "רגישות-יתר"
. -
יכול לספר לך שלנו יש דרכונים ארופאי וישראלי עם שמות (גם פרטי וגם משפחה) שונים

זה נגרם עקב הבדל שלנו באיות שם פרטי כשהוצאנו דרכון ארופאי ושם המשפחה נגזר מהשמות של האבא והאמא ביחד (לפני נישואים) בלי אפשרות לבחור