כרטיס סים (פריפייד) לארה״ב
-
היי,
אשמח להמלצה על סים זול ככל האפשר לארה״ב. לא צריכה גלישה אם זה מייקר, צריכה רק ממש מעט שיחות וסמסים. אהיה שם כשבועיים.
תודה!
-
אני לא מכיר הצעות ל- sim מהארץ. בסלקום הציעו לי עכשיו תוכנית ב- 59 ש”ח לשיחות לארץ בכ- 3 ש”ח לדקה. לא זול, אבל הרבה יותר זול מצלצול לארץ בלי שום תוכנית.ב- AT&T יש תוכנית לזמן אויר ללא הגבלה + מסרונים ללא הגבלה, כמדומני ב- $10 או ב- $25 לחודש (לא זוכר. לא לקחתי תוכנית זו). אני הוספתי לתכנית (עם גלישה) שלקחתי עוד $10 וקיבלתי 1,000 דקות שיחה לישראל. מובן שניצלתי חלק קטן מהן, אבל עדין זה היה עדיף מהתכנית מהארץ.
-
בוולמארט יש כרטיס שיחות בלבד ל-30 יום החל מ-$10 -
איפה ראית את התכנית הזולה ב-At&t? אני רואה באתר שלהם רק פריפייד בהחל מ-30$…
איזו תכנית אתה לקחת? את זו של סלקום? של At&t? משהו אחר?
-
יש אפשרות לקנות סים באמזון סביב ה-15$ לתוכנית של ה30$ של H2O
-
אם לא גולשים וכמעט ולא עושים שיחות, יתכן שהסים הישראלי הרגיל יספיק. למשל בגולן עלות של דקת שיחה או סמס היא 3 ש”ח. בלי הרשמה מוקדמת ובלי כלום. אז אם מדובר על שיחות חירום וכמה SMS זה לא יקראפשר גם סים ישראלי יעודי בכמה חבילות, ו/או חבילה פשוטה. יש מגוון אפשריות בהתאם לצורך שלך.
לסים מקומי יש חסרונות שצריך לקנות ולהפעיל אותו. זה לא דרמטי, אבל זה גוזל זמן מסויים מהטיול, ועד שעושים את זה הטלפון לא זמין.
-
הכי טוב מה שסיילור כתב: קונים בוולמארט או בסופר אחר סים ותוכנית לשיחות בלבד, זה עולה מעט
לחילופין, אפשר לרכוש את הגלובל סים של פלאפון עם שתי ג’יגה גלישה ב-99 ש”ח (אפשר לאסוף בכל סניף פלאפון) ומתקינים בטלפון את האפליקציה של גוגל האנגאאוטס והשיחות בתוך ארה”ב לניידים ולנייחים בכלל בחינם. אני מתקשר לארה”ב מהארץ באמצעות האפליקציה הנ”ל, צריכים אינטרנט (חבילת דאטה כפי שציינתי או ב-WIFI של המלון, מקדונלדס, סטארבאקס וכו’, יש מלא WIFI חינם בכל ארה”ב) ואז לא משלמים גרוש לא על סים ולא על התוכנית. רק מה ? חשוב לבטל את השימוש בדאטה בטלפון שלך כדי שחברת הסלולר בארץ לא תחייב אותך.