תכנן מסלול לשבוע באגם גארדה
-
שלום לכולם
אנחנו טסים לגארדה מה6-13.7 (נחיתה ב13:30 בורונה המראה ב14:30 מורונה)
הרכב של 2 ילדות בנות 8 + תינוקת בת 8 חודשים.
התחלנו להכין מסלול והייתי שמחה לקבל פידבקים. אנחנו לא מתכוונים להעמיס יותר מאטרקציה אחת ביום ומצד שני כן רוצים למצות את הטיול
לראות עד כמה שניתן
אז ככה:שבת יום טיסה – מתכננים להגיע ישירות לבית החווה שנתארח בו קרוב לMOZANBANO, לקפוץ לסופר לרכוש קצת מצרכים וללכת בערב לסיבוב + ארוחת ערב
חשבתי על דסנזנו או אולי אפשרי גם 2-3 שעות בורונה?
יום ראשון – מפלי מולינה אחהצ/ערב סיבוב באחת העיירות סביב האגם לארוחת ערב וטיול בטיילת אולי לאציזה? האם אפשר לשלב משהו נוסף עם המפלים או שיהיה עמוס מדי?
יום שני – סיבוב בשוק של פאסקירה דל גארדה ומשם לחוף הסירנות להעביר כמה שעות בכיף. בערב סיבוב בסירמיונה
יום שלישי – לאולאנדיה ונראה לי שבערב נאכל בקטנה במוזנבנו קרוב למקום הלינה שלנו (נעביר את רוב היום בלאולאנדיה ויש גם נסיעה די ארוכה...)
יום רביעי – גני סיגורטה לכמה שעות אח”כ כפר כורגטו. האם אפשר להוסיף עוד משהו ביום הזה? אולי עדיף ביום הזה לנסוע לורונה אחהצ? (סיגורטה ממש קרוב למקום הלינה שלנו 20 דקות נסיעה בערך כך שזה יהיה יום רגוע יחסית)
יום חמישי – יום מלא בצפון האגם שיכלול את אגם טנו, ריבה דל גארדה, מפלי ורונה עוד לא החלטנו סופית וחזרה דרך נוף טרמוסינה
יום שישי – פארק המים CAVOUR שנמצא קרוב למקום הלינה שלנו. בערב עוד לא החלטנו לאיזו עיירה ללכת א אולי לאכול שוב במוזנבנו קרוב.
יום שבת – נארוז...נתפנן בבריכה שבבית החווה וניסע לשדה התעופה
אחד הדברים שמפריעים לי בלוז שאני לא מצליחה למצוא זמן למונטה בלדו..ברר לי שלא נוכל להגיע בבוקר מוקדם אז האופציה היחידה היא להגיע בסביבות 15:00-16:00 כדי לא לעמוד בתורים ארוכים מאוד. אולי למישהו יש תובנות איך מוסיפים ללוז או על מה מוותרים?
תודה רבה מראש אורטל
-
בת ה-8 תגלה עניין בכל כך הרבה עיירות? חלקן נחמדות מאוד, ציוריות ורומנטיות, אבל למה זה רלבנטי לילדה בת 8? יעניין אותה ללכת ברגל ולראות בתים ציוריים וסמטאות אבן? יעניין אותה להסתובב בשוק?
דווקא מונטה בלדו זו אטרקציה שכן תעניין ילדה בת 8. הייתי מוותרת על אחת העיירות לטובת מונטה בלדו. -
אני במקומכם הייתי מוותר על היום בצפון באגם. עוד מפל, עוד עיירה, הרבה מאוד נסיעות ואגם טנו אחד.
במקום זה אולי משהו אחר שלא כלול בתכנית – מונטה באלדו, פארק נאטורה ויוה וביקור בורונה.
ורונה אפשר להספיק גם ביום הנחיתה, תלוי עד כמה תהיו עייפים.
לדעתי ביום רביעי שלכם אפשר להוסיף עוד משהו, כי בורגטו זה כפר ממש קטנטן (לא שאני מבין למה הוא נחשב מיוחד) ופארק סיגורטה זה שעתיים-שלוש. אולי לנסוע לארוחת אבירים ביום הזה, כי לדעתי זאת אטרקציה ששווה ביקור.
-
מפלי מולינה הולך מצויין ביום אחד עם מונטה באלדו. רק קחו בחשבון מונטה באלדו להגיע או מוקדם או אחה”צ בגלל עומס וחנייה.
ורונה מאוד תשעמם את הילדים, לטעמי.
השוק בפאסקיארה יפה מאוד, ואפשר בחצי יום השני לעשות כמו שתכננתם או ללכת לסירמיונה. גם שם אגב יש חוף שאפשר להתרחץ. אותה המלצה לסירמיונה כמו למונטה באלדו – בוקר מוקדם או אחה”צ.
גני סיגורטה ובורגאטו סוגרים חצי יום. אפשר בחצי יום השני לחוף הבתולות או אולי ב סאלו.
אגב, מה עם גארדלנד ? לא חייבים יום מלא אם לא רוצים.
באגם טנו – אפשר להקיף גם את האגם, אין שם מקלחות ויש ירידה של הרבה מדרגות למטה. יפה, רק תשקלו בגלל התינוקת. מפלי ורונה אפשר לוותר
-
תוכלי בבקשה לציין את מקום הלינה שלך והאם נהנית ממנו? פשוט אני ומשפחתי טסים הקיץ לאגם גארדה ונשמח להמלצות.
תודה מראש