ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. אורטלינה
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 13
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

אורטלינה

@אורטלינה

0
    מוניטין
    30
    צפיות בפרופיל
    13
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2983979 גיל 56

אורטלינה הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אורטלינה

• תכנן מסלול לשבוע באגם גארדה

שלום לכולם

אנחנו טסים לגארדה מה6-13.7 (נחיתה ב13:30 בורונה המראה ב14:30 מורונה)

הרכב של 2 ילדות בנות 8 + תינוקת בת 8 חודשים.

התחלנו להכין מסלול והייתי שמחה לקבל פידבקים. אנחנו לא מתכוונים להעמיס יותר מאטרקציה אחת ביום ומצד שני כן רוצים למצות את הטיול

לראות עד כמה שניתן 🙂 אז ככה:

שבת יום טיסה – מתכננים להגיע ישירות לבית החווה שנתארח בו קרוב לMOZANBANO, לקפוץ לסופר לרכוש קצת מצרכים וללכת בערב לסיבוב + ארוחת ערב

חשבתי על דסנזנו או אולי אפשרי גם 2-3 שעות בורונה?

יום ראשון – מפלי מולינה אחהצ/ערב סיבוב באחת העיירות סביב האגם לארוחת ערב וטיול בטיילת אולי לאציזה? האם אפשר לשלב משהו נוסף עם המפלים או שיהיה עמוס מדי?

יום שני – סיבוב בשוק של פאסקירה דל גארדה ומשם לחוף הסירנות להעביר כמה שעות בכיף. בערב סיבוב בסירמיונה

יום שלישי – לאולאנדיה ונראה לי שבערב נאכל בקטנה במוזנבנו קרוב למקום הלינה שלנו (נעביר את רוב היום בלאולאנדיה ויש גם נסיעה די ארוכה...)

יום רביעי – גני סיגורטה לכמה שעות אח”כ כפר כורגטו. האם אפשר להוסיף עוד משהו ביום הזה? אולי עדיף ביום הזה לנסוע לורונה אחהצ? (סיגורטה ממש קרוב למקום הלינה שלנו 20 דקות נסיעה בערך כך שזה יהיה יום רגוע יחסית)

יום חמישי – יום מלא בצפון האגם שיכלול את אגם טנו, ריבה דל גארדה, מפלי ורונה עוד לא החלטנו סופית וחזרה דרך נוף טרמוסינה

יום שישי – פארק המים CAVOUR שנמצא קרוב למקום הלינה שלנו. בערב עוד לא החלטנו לאיזו עיירה ללכת א אולי לאכול שוב במוזנבנו קרוב.

יום שבת – נארוז...נתפנן בבריכה שבבית החווה וניסע לשדה התעופה 

אחד הדברים שמפריעים לי בלוז שאני לא מצליחה למצוא זמן למונטה בלדו..ברר לי שלא נוכל להגיע בבוקר מוקדם אז האופציה היחידה היא להגיע בסביבות 15:00-16:00 כדי לא לעמוד בתורים ארוכים מאוד. אולי למישהו יש תובנות איך מוסיפים ללוז או על מה מוותרים?

תודה רבה מראש אורטל

פורסם בפורום טיולי משפחות
      אורטלינה
      אורטלינה
    • RE: לונדון בפעם הראשונה

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

היי

הכונה בלא להיכנס לאתרים נובעת מפאת הזמן הקצר..כן חשב לנו ללכת למוזיאון אחד ואתרים מרכזיים כמו הארמון, בית הפרלמנט, הייד פארק וכו לראות תוך כדי שוטטות ברגל.

בעיקר היינו שמחות לקבל המלצות למסלול ליום שלם שאפשר לעשות ברגל ובשילוב עם מטרו וגם לאיפה לא להגיע בשבת וראשון בגלל עומס מבקרים 

כלמר איך לתכנן את הימים בצרה חכמה ולא עמוסה כמובן

פורסם בפורום אירופה
      אורטלינה
      אורטלינה

@שקד

היי שקד

אנחנו בהחלט בגישה שלא נוכל לראות הרבה לכן ננסה להתרכז בדברים ספציפיים.

מבחינת מוזיאון – אנחנו אוהבות אמנות של הציירים הגדולים ולכן חשבנו ללכת לנשיונל גלרי

מבחינת שוק – אני אשמח להמלצה..שמענו בעיקר על קמדן ופורטובלו אבל מכנות ללכת גם לשוק אחר עם אוירה מגניבה... מה זה שוק  אולד ספיטפילדס?

מסלול הליכה ברגל – מאוד רוצות כמובן אם יהיה מזא שיאפשר זאת. המסלול שרשמת באמת עובר בהרבה מהאתרים שחשבנו לראות השאלה מה זה ארוך?

האם אפשר לפצל ביומיים למשל: לשלב את קברט גרדן+ פיקדילי ולסטר עם חצי יום קניות באוקספורד ביום שישי 

וביום שבת לעבר דרך ארמון בקינגהם, ווסמיניסטר, הייד פארק/שכונת נוטינג היל אליה נגיע עם מטרו כמובן

פורסם בפורום אירופה
      אורטלינה
      אורטלינה

@שוקי3

מגיעת ביום שישי בשעה 8:30 ללוטון חזרה ביום א מהיתרו בשעה 22:30

פורסם בפורום אירופה
      אורטלינה
      אורטלינה
    • לונדון בפעם הראשונה

שלום לכולם

אני וחברה נגיע ללונדון ב31.5-2.6 לסופש קצרצר בפעם הראשונה.

אני רוצה לנסות לתכנן את הטיול עד כמה שניתן בגלל שיש כל כך הרבה מה לעשות וזמננו מאד קצר.

אז מה חשוב לנו לעשות או לראות?

שוק אחד לפחות, מוזיאון אחד לפחות, קצת קניות, כמובן לראות את כל האתרים המרכזיים (לא מתכננות להיכנס לאטרקציה מסוימת שוב בגלל הזמן הקצר)

אשמח לשמוע המלצות במה כדאי להתרכז וגם באיזה יום כי ממה שקצת קראתי יום ראשון הא יום די עמוס במרכזי קניות ושווקים

תודה רבה אורטל

פורסם בפורום אירופה
      אורטלינה
      אורטלינה
    • RE: חושבים על טיול של שבוע באירופה עם 2 ילדות בנות 8 ותינוקת...נא עצתכם

תודה רבה לכל העונים..עזרתם מאוד

אחרי התייעצויות מרובות ביני ובין הבעל החלטנו לנסוע לאיטליה-אגם גארדה כנראה בתחילת יולי. זה נראה כיעד עם נסיעות קצרות יחסית בייחוד אם ישנים בדרום האגם.

אנחנו ניקח את הטיול האיזי, אטרקציה אחת ביום, לא מתכננים את כל האטרקציות העמסת כנראה נבחר שתיים מרכזיות

והשאר יהיה יותר טיולים באיזורים פתוחים.

עכשו רק מתלבטים לגבי לינה – נראה לנו שעדיף להיות בדירה או כפר נופש ולו רק בשביל מטבח צמוד ומרחב שיתאים עם התינוקת.

אורטלינה
      אורטלינה

@dmitrys

היי דימטרי

דוקא אגם גארדה נראה כאופציה שיכולה ממש להתאים לנו עם המגבלה של תינוקת..נראה לפי המפה שרוב האטרקציות ממש קרובות

אחת לשנייה ואם לוקחים מקום לינה יחסית מרכזי, רוב האטרקציות בהחלט ידבר לבנות ואלינו – שילוב של טיולי טבע קצרים ופעילויות כמו עולם המים,גארדלנד וכו

בגדול חשבנו לטוס בשבוע הראשון של יולי עדיין יהיה חם מדיי וצפיפות?

אורטלינה
      אורטלינה

@עמיחי13

היי עמיחי

נראה טיול נהדר אבל פחות נתחבר לזה בשלב הזה..הבנות קצת קטנות יעדיפו יותר אטרקציות בסגנון כמו שיש בגראדה או היער השחור…

אורטלינה
      אורטלינה

@עמיחי13

היי עמיחי

ראיתי שיש כפרי נפש של לנדל בצפון גרמניה ולא באיזור של היער השחור..

תוכל לתת לי קצת מידע מה יש לעשות באזורים שרשמת, איפה נוחתים כו’? באיזור גרמניה כמובן

אורטלינה
      אורטלינה

@אנשיםטובים

היי

הרעיון של לשלב עם כפר נופש כמ שהיינו בהולנד – רשת LANDAL – עלה וזה באמת פתרון שבחלק מהימים אחד מאיתנו יישאר בכפר עם התינוקת והשני ייצא לאטרקציות...שאלה איזה יעד יכל להתאים?

אני מודה שבלגיה קצת פחות קורץ לנו…

התחלנו לקרוא קצת על היער השחור ואגם גראדה ולא נראה שכפרי נופש זה מה שנפוץ שם (כמו שנפוץ בהולנד למשל).

כמו כן יש כל כך הרבה אטרקציות שנשמח לעשות ביחד ולא להתפצל, איך יודעים איזו אטרקציה תתאים עם הקטנה?

למשל גארדלנד או פארק אירופה – אטרקציות שכולנו רוצים לעשות ביחד אבל נראה לי אינטנסיבי מדיי לתינוקת יום כל כך ארוך בחוץ..

אורטלינה
      אורטלינה