קבלת התראות על יעד - נעלם ?
-
שלום
לאחרונה שמתי לב שאני לא רואה איך/איפה ניתן להוסיף קבלת מייל כשנוסף טיפ או משהו
האם זה נעלם ?
למה ?
מתי ? -
זה עבר דירה.
אין יותר בקשה לקבלת התראה בגוף הודעה. רק הרשמה כללית בדף האישי שלך.
האם גם הרשמה בדף זה בהגדרות בסעיף עקוב... לא יוצרת אצלך התראה?
אני מקבלת התראות במייל וגם בראש הדף. לפעמים ליד הפעמון ולפעמים ליד שלושת הקוים שמופיעים בראש הדף מימין.
לאחרונה חלק מההודעות במייל כפולות.
-
נכנסתי להגדרות, אבל לא ממש מצאתי את מה שאת מדברת עליוואולי פיספסתי או שלא הסברתי טוב
נניח שאני מתכנן לנסוע לטיול בהולנד. פעם היה אפשר להגדיר קבלת התראות למייל (יומייות נדמה לי) כל פעם שעולה טיפ חדש על הולנד
-
כך נראה במחשב הדף שאני רואה.
עקוב
אתה בטח שם לב שיש הרבה תיבות ריקות כי אין לי מושג מה רוצים מהחיים שלי. אני חיה בעולם של מרגלים ? עוקבים אחרי? אני עוקבת?...
תגובת האתר אינה מיידית

-
לא ראיתי בעבר אפשרות לקבלת התראות בכל מקרה שהמילה “הולנד” מופיעה בהודעה חדשה.
הכניסו את שיטת התגיות. כשאתה רושם הולנד תמצא רשימת הודעות.
הוסיפו לנו גם את ההודעות שלא נקראו. המונה נשאר אצלי קבוע. או עולה כי אני לא מתכוונת לדפדף בכל הפורומים. אילו הוסיפו גם שם שם חיפוש היה יעיל יותר.
ובהגדרות יש עוד פטנט שאני לא מתכוונת לנסות, “הרשם לקבלת תקציר”. מה זה אומר???
-
אני דווקא הסתכנתי וסימנתי קבלת תקציר (לפעמים צריך לחיות על הקצה)
ובמייל הראשון שקיבלתי ראיתי גם פוסט מפורום צפון אמריקה ופורום אסיה-המזרק הרחוק (מקומות נפלאים, אבל לא רלוונטי כרגע. )
אז למה קיבלתי ? לא יודע
במייל כתוב נושאים אחרונים, רק חבל שלא ניתן לבחור איזה פורומים לפחות (או שכן והחביאו את זה ?)לגבי קבלת המיילים שאני מדבר עליה- לא היתה לפי מילה, אלא לפי יעד
אם בחרת בהולנד למשל, היתה לך אפשרות לסמן/לבחור קבלת עדכונים (או שם אחר),
ואז כל פעם שמישהו הוסיף טיפ (ואולי גם משהו נוסף ?) אז למחרת הייתי מקבל למייל התראה על זה עם לינק לטיפ -
הבנתי את כוונתך. כלל לא הכרתי אפשרות לקבל טיפים.
אני שמחה שלא ניסיתי לקבל תקציר. דבריך תואמים להערכה שלי שזה כולל את כל הפורומים.
-
הורידו את האפשרות הזו במעבר לאתר המשוכלל החדש.
-
-
עד לקצה ובחזרהלאחר שקיבלתי במשך מספר ימים מייל יומי על פוסטים מפורומים מופלאים (אבל לא רלוונטיים בעליל כרגע) הכרתי בטעות
העברתי חזרה למצב כבוי
היה פיצ’ר טוב ושמו במקומו משהו לא יעיל – חבל
-
ועל הקלקולים האלה אנו מלינים.
חשבנו שהיה מה לשפר באתר הישן, באו והוכיחו לנו (כאילו) שהוא תפקד מצוין. אשליות..
כדי להגיע לדואר פרטי לחצנו בעבר על סמליל ההתחברות. היום הדרך ארוכה יותר. צריך להכנס ל”אתר למטיל” (לזכור שצריך ללחוץ על צמד המילים ולא על הסמליל “למטייל”. שם להכנס לסמליל ”התחברות” (שכיום אחרי ההתחברות שמו שם “פרופיל”) למה לא יצרו קיצור דרך?
קיוינו לשיפור בחיפוש. ומה קרה?
אני הפסקתי לנסות להדביק מלל בסלולרי כי התהליך מעצבן. לפעמים הצליח לפעמים לא.
ניסית להכנס לאפשרות הוספת סמיילי בסלולרי. כמעט בלתי לאפשרי לצרף פרצופון. הדף משחק בתוספת..
ועוד.. ועוד ימים חולפים ולא השתנה כלום.