שאלות לגבי השכרת רכב בהולנד
-
היי לכולם,
אנחנו זוג + 4 ילדים בגילאים 8, 5, שנה ו-3 חד', תינוקת בת 3 חד'.
אנחנו עתידים לנחות באמסטרדם בסוף אוגוסט ולטייל כ 8 ימים. אנחנו מחפשים רכב שיתן מענה ל 6 נפשות כאשר 2 הקטנים צריכים כסא לרכב. יתכן מאוד שנביא איתנו את הכסאות. ובנוסף שיוכל להכיל עגלה ועוד טיולון שמתקפל קטן ועוד 2 מזוודות גדולות וכנראה שגם כמה טרולי קטנים.
היש חיה כזו?? אולי יש אפשרות להשכיר גגון?
אודה מאוד לעונים וגם אם תוכלו להמליץ על חברת השכרת רכה טובה אמינה ושירותית. תודה רבה!
-
נראה לי שכדאי שתבחרו רכב דומה למה שיש לכם בארץ שבו אתם יודעים שנכנסים הדברים
מבחינת חברה, אנחנו בודקים ב economycarrentals.com
-
@משפחה-בהכנה-לטיול אמר:
נראה לי שכדאי שתבחרו רכב דומה למה שיש לכם בארץ שבו אתם יודעים שנכנסים הדברים
מבחינת חברה, אנחנו בודקים ב economycarrentals.com
זו לא חברת השכרת רכב, זוהי סוכנות.
זאת אומרת הסוכן יזמין רכב באחת מחברות ההשכרה כמו אוויס באדג’ט הרץ סיקסט וכו’.
אני מזמין הרבה מאוד דרך הסוכן הזה
-
לפי מה שתארת את צריכים להשכיר וואן כמו פולקסוואגן טרנספורטר.
עם רכב קטן מזה כמו מיני וואן. תצטרכו לפתוח כסא מאחור ולא ישאר לכם מקום לכל העגלות + מזוודות -
אני שוקלת אופציה שהציעו כאן בפורום וזה צ'ימיגג.
זה מכיל ממש הרבה ונראה לי שכדאי לי לקנות את זה לשימוש גם בארץ. השאלה היא אם מבחינה חוקית זה מותר לשימוש בחו"ל וגם אם חברת ההשכרה תסכים לי להשתמש בזה.
למישהו היה ניסיון עם צ' ימיגג בחו"ל? איך חברות ההשכרה מקבלות את זה?
-
איזה רכב יש לכם בארץ? 5+2 או גדול יותר?
לטעמי רכב 5+2 זה בעייתי גם בלי הציוד. גם אם בארץ יש לכם רכב כזה, הרי שאין התחייבות לדגם מדוייק, וזה עשוי להיות בעייתי.
ולכן לטעמי צריך רכב ל-7 אנשים ויותר.
משפחת הטרנספורטר ודומיו יתנו מענה נהדר לכם עם או בלי ציוד, ואז אני לא רואה צורך בצימיגג.
-
להערכתי כדאי לשאול ישירות את חברת ההשכרה.
חלק מהחברות משכירות בעצמן גגונים, להערכתי לא תהיה בעיה לאתר חברה כזו, אבל אתם צריכים
כך שאני תאתרו חברה שמשכירה גגונים אני מניח שלא תהיה בעיה ותקבלו תשובה חיובית, אבל אתם צריכים לקחת בחשבון שבהולנד גשם שוטף באוגוסט זו לא תופעה נדירה.
לדעתי הנכון ביותר בשבילכם הוא רכב 7 מקומות ארוך, כזה ששני המושבים האחוריים לא באים על חשבון תא המטען, לא 5+2.
אם אין 7 מקומות ארוך אז רכב של 9 מקומות, 6 יושבים בשתי השורות הראשונות והשורה האחורית משמשת למטען.
ואם אין אז להתחיל לחשוב מחוץ לקופסה, נניח אם בכל הימים אתם לנים באותו מקום אז ביום הראשון והאחרון לשכור רכב נוסף שישמש רק להעברת המטען עם אחד מההורים.
-
אנחנו זוג + 4, שכרנו רכב 9 מקומות. מוריד לחלוטין את הדאגות מראש בכל מה שקשור למקום ולאכסון. ברכב שקיבלנו השורה השניה והשלישית היו זו מול זו (השניה הפוכה, כמו בלימוזינה), אבל מבחינת אכסון המטען לא הייתה בעיה – תא מטען ענק גם בלי שמשתמשים בשורה השלישית לצורך אכסון. ענק זה אומר שגם אם היו לנו 6 מזוודות גדולות היינו מאחסנים אותן ללא קושי. -
נסענו עם 6 ורכב ל-7 אנשים, והיה צפוף נורא בימים שבהם היינו צריכים לסחוב את כל הציוד.ממליצה לקחת רכב ל-9.
אנחנו שכרנו רכב דרך יורופקאר, אבל שווה לעשות סבב טלפונים בין כל החברות בארץ ולראות מה יוצא הכי משתלם.