וואוו ממש תודה! אני אעשה כהמלצתך ואסע לפאר באזור אוטרכט, זה הרבה יותר קרוב לאזור הלינה שלנו.
רק הבעיה שמרוב המבחר אני לא יודעת מה לבחור!!
אולי נגיע לצימר, נתמקם ונשאל את בעלי החווה מה הם ממליצים באזור..
תודה
וואוו ממש תודה! אני אעשה כהמלצתך ואסע לפאר באזור אוטרכט, זה הרבה יותר קרוב לאזור הלינה שלנו.
רק הבעיה שמרוב המבחר אני לא יודעת מה לבחור!!
אולי נגיע לצימר, נתמקם ונשאל את בעלי החווה מה הם ממליצים באזור..
תודה
אני שוקלת אופציה שהציעו כאן בפורום וזה צ'ימיגג.
זה מכיל ממש הרבה ונראה לי שכדאי לי לקנות את זה לשימוש גם בארץ. השאלה היא אם מבחינה חוקית זה מותר לשימוש בחו"ל וגם אם חברת ההשכרה תסכים לי להשתמש בזה.
למישהו היה ניסיון עם צ' ימיגג בחו"ל? איך חברות ההשכרה מקבלות את זה?
היי לכולם,
אנחנו זוג + 4 ילדים בגילאים 8, 5, שנה ו-3 חד', תינוקת בת 3 חד'.
אנחנו עתידים לנחות באמסטרדם בסוף אוגוסט ולטייל כ 8 ימים. אנחנו מחפשים רכב שיתן מענה ל 6 נפשות כאשר 2 הקטנים צריכים כסא לרכב. יתכן מאוד שנביא איתנו את הכסאות. ובנוסף שיוכל להכיל עגלה ועוד טיולון שמתקפל קטן ועוד 2 מזוודות גדולות וכנראה שגם כמה טרולי קטנים.
היש חיה כזו?? אולי יש אפשרות להשכיר גגון?
אודה מאוד לעונים וגם אם תוכלו להמליץ על חברת השכרת רכה טובה אמינה ושירותית. תודה רבה!
היי,
בעלי עתיד להשתתף בכנס בסוף מרץ למשך 4 ימים באוהיו. אנו רוצים לנסוע יחד ולשלב גם מעט ימים בניו יורק. לרשותנו סהכ 7-8 ימים כולל הטיסות.
1. אמנם זה ממש טעימה מניו יורק אבל לא היינו רוצים לוותר עליה. האם כדאי לעשות את המאמץ ולהגיע מאוהיו לניו יורק ליומיים שלושה?
2. כמה אמורה לעלות טיסה מאוהיו לניו יורק? והאם רכבת זו אופציה שקיימת?
3. מה יש לעשות באוהיו 4 ימים, בהנחה שבבקרים אטייל לבד ואחהצ נטייל יחד?
אני ממש רק מתחילה לברר.. עדיין לא היינו בארהב אז רוצה לראות אם בכלל רלוונטי לי להצטרף או שבגלל מספר הימים המועט כדאי לוותר..
תודה
גם ממליצה על הולנד. היינו שם לפני שנתיים עם בנות בדיוק בגילאים שלך ונהננו מאוווד עד כדי כך שאנחנו חוזרים לשם שנה הבאה שוב והפעם במתכונת משפחתית מורחבת יותר.
חיפשתי השנה יעד חדש לשנה הבאה ובסוף חזרתי להולנד. גם בגלל שהרגיש לי שממש לא מיציתי ויש שם עוד הרבה מה לעשות ולראות, וגם בגלל שהיא מאוד נוחה הם מבחינת הנסיעות ממקום הלינה לאטרקציות השונות, הן מבחינת הנסיעה משדה התעופה למקום הלינה שגם הוא קצר יחסית וגם מבחינת האנשים זם שהם לבביים ודוברי אנגלית ועוד שלל סיבות.
אני ממליצה בחום לא ללכת על כפר נופש אלא על לינה בחווה. יש חוות מקסימות ומהממות וזה זול בהרבה מכפר נופש, דבר שאולי יוכל לגרום לכם להאריך את השהות שם לפחות ל 8 ימים. כמו קןדמיי אני חושבת ש 3-4 ימים סה קצר מאוד, מה גם שהלינה כל כך זולה כך שחבל לטוס למעט זמן.
אם תרצה יש לי המלצה על בית החווה שישנו בו בפעם הקודמת. מהמם וכיפי.
בהצלחה
רובי, וילה מהממת אך גם פה בבוקינג נאמר שאין מקום בתאריכים שלנו. הייתכן??
ממש יפה אבל רשום בבוקינג שכבר תפוס לתאריכים שלנו.. באסה
טוב.. אז אחרי שעול סגירת הטיסות ל 10 איש ירד ממני בשעה טובה, מתפנה לחלק הכיפי יותר שהוא סגירת החווה.
אשמח להמלצה על בית חווה יפה ונעים ומרווח ל 10 אנשים. מחולק ל 4 חדרים לפחות ו 3/4 חדרי אמבט ושירותים. מיקום- חצי שעה לערך מאמסטרדם.
בנוסף- האם מישהו סגר בעבר עם חברת ואקנאס שמשווקים דירות ובתי חווה גם בהולנד? אשמח להמלצה או דיס המלצה לגביהם.
תודה מראש!
זה אילץ אותי לבחור באפשרויות הרשומות למרות התשלום באשראי. בסוף נאלצתי לשלם ב PayPal תמורת 25 יורו. ממש מעצבן אבל יאללה העיקר שסיימתי עם זה, יש לנו טיסות וזה מאחוריי.
תודה לכל העונים! אתם נפלאים כתמיד