מעבר עם רכב לאי קורפו
-
האם אפשר לקחת רכב במעבורת לקורפו?כמה עולה?האם יש ביטוח? -
-
צריך להודיע בדלפק חברת השכרת הרכב, לפני לקיחתו. נדמה לי שילמנו תוספת 15 אירו.
-
אפשר,
אצלי בתנאי ההשכרה הכתובים (אני חושב שבחברת הרץ) לא היתה החרגה למעבורות, בתכתובת לפני ההשכרה הובהר שמאושר לי מעבורת ובתחנת מסירת הרכב הבהרתי שעולים על מעבורת.
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
לכל חברה חוקים וסייגים משלה.
ובעקבות קריאת הסכמים בימים האחרונים והלם מסעיף ונדליזם בחברה שכבר שכרנו דרכה בלי סעיף כזה (ובלי להתייחס לתגובה המטומטמת שקיבלנו כשבקשנו לברר מה משמעותו)
כדאי לקרוא היטב את התנאים בפוליסה המוצעת ואם לא מוצאים אזכור של מעבורת לשאול ולבקש בכתב.
עדיף לשלם מאשר להגיד לא ידעתי ואם חלילה יקרה משהו תהיו בבעיה.
-
לגבי מעבורת – חיייבם לוודא בבירור ובפירוש מראש. לא להניח שאם לא אמרו שאסור – אז מותר.
מה זה “סעיף ונדליזם” אם אפשר לשאול?
-
זהו, אני רק יכולה להגיד לך שגם אנחנו לא מבינים ובעצם לא קיבלנו הסבר.
ב"תרגום" זה חבלה זדונית ברכב.
לך תוכיח שאכן זה לא המקרה.
אם מישהו יידה אבן והמכונית נפגעה לא הייתי שם, איך אפשר לדעת שזה היה בככונה או לא?
אם מישהו רכב על אופניים או קורקינט והידיות לא היו מוגנות , הוא נתקל במכונית החונה, נפל ושרט את המכונית. זה ונדליזם? איך אוכיח שלא?
ואם מישהו שרט בכוונה את המכונית בשעה שלא הייתי יכולה למנוע זאת, אין לי בטוח?, ואם מישהו שבר את המראה…
תוכיח שבלי כוונה נתקלת בענף והמראה נשברה או המכונית נשרטה(שני מקרים לדוגמא שקרו לנו כאן בארץ , למכונית שלנו, כשמישהו יצא לעקיפה שסיכנה אותנו..) את המכונית שלנו לא צבענו אבל כשהרכב שכור? מה תעשה חברת ההשכרה?
-
עשינו את זה בכיוון ההפוך (מקורפו) הודענו מראש לחברת ההשכרה, שילמנו תוספת זניחה, וגם הזהירו אותנו במפורש שבמקרה של תקלה ברכב זמן הטיפול עלול להתארך.