סקי עם הילד 2020 במחיר שפוי
-
לא הבנתי את השאלה.אתה שואל דרך איזו חברה נסענו?נסענו דרך פינגוין אבל שילמתי מקדמה כבר בקיץ ולכן נשמר לי המחיר הזה.שווה להתחיל לברר.אנחנו היינו בקלאב די סוליי oz זה לא קלאב מד קלאב מד לדעתי טיפה יותר יקר אבל הש יש דברים שיוכלים להוזיל.
אם למשל יש לך ציוד משלך,אם אתה שוהה בבית מלון או דירה.אני לא יודעת אם בלפלאן זה סקי אין סקי אאוט אבל ככל שהמלון קרוב למעלית הוא יותר יקר.אם תיקחו הדרכה.אני לא כל כך מכירה את לה פלאן כך שקשה לי לענות לך.
-
זהו, סגרנו אתמול. קלאב מד איים לה-פלאן. בשבוע של פורים
התפשרנו על:
- קלאב של 3 קילשונים
- הדרכה לא בעברית
- טיסות עם קונקשן באיסטנבול
כל הדברים האלה אפשרו לנו עם הנחת טרום עונה להגיע לפחות מ1500 יורו לבנאדם, ולמרות שלא חשבתי על זה, יצא לי גם לקבל הדרכה טובה.
באיים לה פלאן יש סקי אין סקי אווט
תארת מחיר דומה בצרפת אז חשבתי...
-
מאחלת לכם חופשה מדיהמה שתחזרו ספרו איך היה.דרך מי סגרתם?
-
-
מלון בהחלט יותר מפנק, אנחנו כמשפחה נהננו מאד מדירה הרבה יותר מרווח, האוכל באיטליה בסופר מצויין ואפשר להגיע לארוחות מצויינות בלי מאמץ,לגבי ציוד ,ילד בשנה שנייה יכול להסתפק בציוד בסיסי במחיר של 31 אירו לשבוע גם לך תלוי ברמתך ציוד ברמה סבירה סביב 70 אירו לשבוע.
מנסיוני בשנתיים האחרונות נהנו מאד בפאסו טונלה. העלות הייתה סביבות 700 אירו לאדם כולל הכל!!
-
חופשה בהרכבה עצמית.בסעיף הראשון שכתבת ציינת טיסות לילה או טיסות בוקר השאלה היא כאשר את מגיעה למלון עם כל המשפחה ומתים מעייפות אבל החדר עוד לא מוכן עבורכם אז מה עושים במצב הזה? -
הגדת שעת טיסה נוחה היא אישית לכל אחד: אחד שונא לקום מוקדם, לאחר חשוב לא להפסיד יום עבודה, יש מי שמעדיף לטוס יום קודם ולטייל קצת בעיר הקרובה ויש מי שמנצל גם את יום ההגעה לגלישה.
אנחנו מעדיפים לטוס בטיסת בוקר, כדי להגיע בנחת לאתר, לשכור ציוד, להתארגן על שיעורים וללכת לישון מוקדם בערב (וכך להשלים את שעות השינה שפספסנו בבוקר). כיוון שאנחנו לא הולכים לחדר לנוח בעת ההגעה אז גם אם החדר לא מוכן זה לא ממש מפריע לנו.