המלצות על שכירת רכב בברילוצ'ה
-
אני מנסה למצוא סוכנות אמינה ממנה אפשר לשכור רכב שיהיה מרווח ואמין. לאור העלויות הגדולות של שכירת רכב לכיוון אחד, אני מוכנה להחזיר בברילוצ’ה. קשה לי להבין מהאתרים השונים מה העלויות של ביטוח, מה סכום ההשתתפות העצמית, עלות כניסה לצ’ילה ועוד.
מישהו מכיר סוכנות טובה שם?
-
-
הגעתי למסקנה שעדיף לשכור את הרכב ולהחזירו בברילוצ’ה, אפלו אם מטיילים איתו בקרטרה.
השאלה היא האם מישהו מכיר סוכנות אמינה ומומלצת להשכרת רכב בברילוצ’ה?
מישהו שמע על סוכנות להשכרת רכב ABA בברילוצ’ה?
-
יש לי טיפ על סוכנות להשכרה. אם אתה מתכוון לרדת את כל הקרטרה ולהמשיך עוד דרומה אל הטורס אז החזרת הרכב לברילוצ'ה תהיה בזבוז זמן חסר פרופורציות לחיסכון הכספי, למרות שאני מכיר מי שעשה זאת.
כמובן ששיקול זמן/כסף הוא אישי וגם תלוי פרמטרים נוספים כמו משכו הכולל של הטיול ועוד.
-
זה הטיפ עם הפרטים של אדולפו.
-
תודה רבה על ההמלצה!
בהחלט אשקול את נושא ההשכרה החד כיוונית, לאחר שאקבל הצעת מחיר.
האם הוא יכול למסור את הרכב בברילוצ’ה ולקבלו בחזרה באל קלפטה, למשל?
השאלה נובעת מהכתובת שלו, בפונטה ארנס.
הבנתי שלשכור רכב בצ’ילה יקר יותר מאשר בארגנטינה, ובכל מקרה, היינו רוצים להתחיל את הטיול מברילוצ’ה.
האם יש לחברה שלו סניפים ברחבי ארגנטינה וצ’ילה שיכולים לסייע במקרה תקלה?
ובהקשר זה: איזה סוג של רכב כדאי לשכור ממנו לקרטרה, שני אנשים ושתי מזוודות?
תודה מראש
-
1. השכרת רכב לנהיגה הקרטרה והלאה אינה מגובה בהושטת סיוע או החלפת רכבים תקולים. את העזרה הנדרשת עושה השוכר בעצמו ועל חשבונו. אני החלפתי צמיג בדרך לאחר שתקר ראשון תוקן לפני כן.
2. אדולפו יביא לך את הרכב לברילוצ'ה ליום ולשעה שתקבע מראש. אם הטיסה תתערב - ימתין. אני לא יודע לומר מה יקרה אם הטיסה תתבטל או תידחה ביממה.
3. ממחקר שעשיתי בזמנו, אדולפו יצא הזול ביותר, ומנסיוני איתו גם הנכון ביותר.
סיפור: במקור הזמנו שני רכבים. בקונקשן של הטיסה שלנו דרך ספרד נאלץ זוג מאיתנו לחזור בדחיפות ארצה. כמובן שלא היתה דרך לעצור את אדולפו שהגיע עם שני ג'יפים על גב משאית גרר.
כשהתברר שאנחנו צריכים רק רכב אחד, לא דרש פיצוי באמרו - אני בין כה חוסר עם הגרר חזרה לפוארטו ארנס.
כזה אדם הוא אדולפו.
3א. כן. הוא יביא לש.ת. בברילוצ'ה ויאסוף מש.ת. אל קלפאטה.
4. לקרטרה רצוי רכב גבוה, לא חובה 4x4 אבל ג'יפ יתן תשובה הולמת בעיקר בגלל הצמיגים הרחבים והעמידים.
5. כמובן שאני ממליץ לעשות מחקר שוק מקדים ועדכני
-
אני מצטרפת לכל מילה שרוני אומר, גם אנחנו שכרנו שעקבות המלצתו של רוני מאדולפו והוא היה מעולה, הרכב חדש, ואף הביא לנו על חשבונו יום אחד קודם, כי כך היה נוח לו (ובדיעבד גם לנו, איפשר לנו לצאת למחרת מוקדם על הבוקר)
אנחנו היינו שנה אחרי רוני ב12/17 וחלקים גדולים בקרטרה עבדו בכביש במטרה לסלול אותו.
עדיין לרכב גבוה יש יתרונות רבים וירידה לדרכי עפר ששום רכב רגיל אינו יכול להגיע אליהם, ודווקא שם הקרטרה יפה עוד יותר
אני מכינה אותך שלפני שנה וחצי המחיר ששילמנו לשבועיים אחרי הנחת מזומן היא סביב 9000 שח לשבועיים וחלק גדול מהמחיר הוא קנס ההחזרה.
מישיבתי כאן בפורום אני שמעתי על כמה חברה שמה שהחליטו לעשות זה לשכור במקום אחד, לעשות את הקרטה ואז בסוף לעלות על מעבורת של 24 שעות ולחזור איתה לפורטה מונט.
שווה לשקול גם את זה זה חוסך הרבה כסף
-
איך יוצרים קשר עם אדולפו?
-