טרולי בנורבג'יאן-מקפידים על כל סנטימטר?
-
האם גובה 55 ס’’מ זה כולל גלגלים? יעשו בעיות על 60 ס’’מ?
תודה לעונים
-
נאמר כך (וזה נכון לכל חברות התעופה)
כבר שנים ש’הכלוב’ ניצב בכניסה לשער, אבל הוא נועד יותר להרתעה מאשר לשימוש. כבר לא תמצא שכל נוסעי הטיסה מתבקשים להכניס את הטרולי שלהם ל’מדידות’
הדיילים כבר מאוד מנוסים ובמבט, הם יכולים לשפוט מי חורג. כשהם מזהים טרול כזה, הם מבקשים להכניס אותו לכלוב. חרגת, תשלם. לא חרגת, תעלה כמו שאתה. בכל מקרה, ‘גלגלים’ נוספים לאורך הכללי של הטרול ואי אפשר להתווכח עם הצוות אם ‘נתפסת’.
נורבגיאן אינה שונה מכל חברה אחרת במדיניות זו.
-
-
הם לא מודדים כל טרולי וטרולי.
הם כן מסתכלים. לגמרי מסתכלים. אם נראה להם שהטרולי חורג, אז הם מודדים אותו, ואם הוא חורג הם בהחלט מקפידים. וכתוב בפירוש [אצלם וגם בכל החברות האחרות] שהמידות כוללות גלגלים].
כשטסנו איתם [לפני שנתיים] היו כמה אנשים שבמהלך העליה למטוס התבקשו למדוד, ומי שחרג לא ויתרו לו.
-
אני חושב שיש טרולים בנורבגיה, אבל אי אפשר למדוד אתם.
-
זה עניין של מזל – יש טיסות בלאו קוסט שראיתי שלא בודקים בכלל. ויש טיסות, שממש מסתכלים, ומבקשים מאנשים להכניס את הטרולים ה”חשודים” לכלוב. הייתי בטיסה שדיילת עברה וביקשה מאנשים להכניס תיקים קטנים לתוך התיק גב\טרולי שלהם, כי לפי החוקים מותר תיק אחד. אז זה באמת תלוי.
אני לרוב משתדלת להביא לטיסות לאו קוסט תיקי גב ולא טרולי, כי תיקי גב תמיד אפשר לדחוס לתוך הכלוב.
בכל אופן – אם אתה מחליט לקחת 60 ס”מ במקום 55 – תדע שקיים סיכון שיאלצו אותך לשלם קנס. ראיתי הרבה אנשים שבאופן קבוע מביאים טרולים גדולים יותר ועוברים חלק. אני בשביל השקט הנפשי שלי מעדיפה תמיד לדעת שאני מכוסה. אז לשיקול דעתך
-
ואם לי הם לא הקפידו, איך המידע הזה יעזור לך? אולי אצלך כן יקפידו?