מלאס וגאס ליוסמיטי
-
שלום לחברי הפורום ,
אנחנו משפחה עם שלושה ילדים ( 9-15 ) יוצאים לטיול בדרום מערב ארה”ב בחגי תשרי
שאלה הנוגעת לסקויה פארק
בהנחה שביוסימיטי נפקוד את חורשות הסקויה האם כדאי לפסוח על הסקויה וקינגס פארק ( ג’נרל שרמן ) ולהגיע ליוסימיטי מצד מזרח דרך טיוגה פס ( צפוי להיות פתוח עדיין בתחילת אוקטובר ) או שלא הייתם מוותרים בכל מקרה גם אם נהיה ביוסימיטי על שמורת הסקוויה
המון תודה
אבי
-
-
פארק הסקויה ועוד יותר קינגס קניון אינם רק מקבצים של עצי סקויה. הם פארקים יפיפייים ששווים הרבה ימים בפני עצמם.
האם יוסימיטי יפה יותר וגדול ומגוון יותר. לדעתי חד משמעית כן.
האם מי שטייל קצת ביוסימיטי ״יכול לוותר״ עליהם?
זה קודם כל תלוי במה אתם אוהבים ושנית לא פחות חשוב כמה זמן עומד לרשותכם וכמה מתוכו אתם מקצים לפארקים כמה לערים כמה לכבישים ודרכים וכמה ל״אטרקציות״
-
זה נורא אישי.
הבנות שלי לא מתות על טיולים בטבע, אז לא הייתי מוסיפה עוד יומיים של טבע, זה גם ככה נראה להן הכל אותו דבר, וכשהן סובלות אנחנו סובלים.
-
@שירליץ אמר:
זה נורא אישי.
הבנות שלי לא מתות על טיולים בטבע, אז לא הייתי מוסיפה עוד יומיים של טבע, זה גם ככה נראה להן הכל אותו דבר, וכשהן סובלות אנחנו סובלים.
זו בדיוק הנקודה
מי שעובר ביוסימיטי כדי להגיע לאולפני יוניברסל או מכונות המזל בווגאס ממש לא צריך לעבור גם בסקויה וקינגס קניון.
מצד שני מי שמתחבר למרחבים הרים נחלים נהרות אגמים מפלים צוקי גרניט מרהיבים וכן גם עצים יפים בגודל אמריקאי ואולי גם מסכים להזיע קצת ולטפס ולהתעייף, יכול לבלות שבועות בשבילי שלושת הפארקים האלו.
כדי לא להשאיר את דברי בהכל או לא כלום וגם להיזכר שגם לי היו פעם ילדים קטנים שלא רצו או יכלו ללכת אומר שלדעתי ״על הכביש״ אפשר ״לכסות״ את שלושת הפארקים בארבעה ימים בערך.
-
מתנצל שמתפרץ לנושא אבל כמה שאלות המשך שעולות….
אנחנו זוג צעיר שמחפש טבע, לא לחוץ בזמן אבל מצד לא רוצה למרוח את הזמן.
בדרך ליוסמיטי כרגע מתכננים יומיים בסקוייה ויום בקינגס.
האם כדאי להוריד יום אחד? אולי להעביר יום לקינגס?
ואיפה מומלץ לישון חוץ מבויסאליה ובתרי ריבר?
תודה!!