מיניאפוליס, דנבר, סיאטל או יעד אחר
-
שלום
אנחנו לקראת סגירה סופית של מסלול ארוך בארה”ב(חודש), ומה שנשאר לנו זה לסגור קטע של 3 ימים. למעשה, אנחנו אמורים לסיים טיול של שבועיים במונטנה וואיומינג (קאליספל מונטנה ליתר דיוק) ביום חמישי בבוקר, ולהמשיך לניו יורק ביום ראשון בצהריים. אנחנו מתלבטים מה לעשות ב 3 הימים. מצד אחד מאוד בא לנו לטוס לסיאטל לסוף שבוע, ואולם נראה לנו שזאת תהיה רק “טעימה” שלא שווה את שעות הטיסות.
מצד שני, הכי הגיוני לטוס מזרחה ומינאפוליס די מסקרנת אותנו. גם דנבר באה בחשבון .
חשוב לציין, שבשיקגו כבר היינו ולכן זאת לא אופציה.
נשמח לקרוא המלצות.
תודה מראש לכל העונים
-
לא ציינת עונה, באזורים האלה מזג האוויר יכול להיות קריטי…
מה מסקרן אתכם במיניאפוליס? הייתי שם לפני עשר שנים, וזכור לי רק המול אוף אמריקה (מרשים, אבל לא הייתי נוסעת רק בשבילו) ומזג אוויר קפוא ומבאס (נובמבר).
-
באיזה עונה?
אולי יכול לעניין אתכם איזור מאונט ראשמור, הגבעות השחורות, הבדלנדס.
או שאתם מחפשים רק עיר? -
סיאטל עצמה עיר נחמדה, בשלושה ימים אתם ממש מכסים את כל היעדים העירוניים שלה וגם יישאר לכם זמן להשתעמם (בלי הטבע שמסביב) כך שזו לא תהיה רק טעימה. לגבי מיניאפוליס...מה תעשו שם שלושה ימים??? היא ממש לא נחשבת עיר מעניינת במיוחד. דנבר עיר נחמדה אבל גם היא לא שופעת מוקדי עניין (יש כמובן טבע נהדר באזור אבל לא הזכרתם שזה מה שאתם רוצים...). אני משערת שבמקומכם הייתי מעמיקה ביעדים הקודמים (קשה קצת להמליץ ספציפית כי לא שיתפתם את כל המסלול שלכם…אולי כדאי לכם) או פשוט מוסיפה 3 ימים לניו יורק, שם תמיד יש עוד מה לעשות ומה לראות.
-
חסר התכנון של הטיול.. ולכן קשה להמליץ..
סיאטל עצמה פחות מרשימה מהטבע שלצידה – פארק אולימפיק, הר רנייר ואחרים..
-
-
היי,
כמו שאמרו כאן כבר, אני כנראה הייתי מוסיפה תוכן ומעמיקה את המקומות שמתוכננים במקום להוסיף טיסה נוספת ליומיים וחצי.
אני מניחה שאתם מטיילים באיזור בגליישר, ילוסטון וגרנד טיטון?
אם כן, אז אפשר בהחלט להעמיק שם.
אם הנקודה הדרומית היא ג׳קסון ובא לכם לטעום עיר, סולט לייק סיטי במרחק יחסית לא גדול משם (4.5 שעות נסיעה,כל טיסת פנים אחרת כנראה תיקח לא פחות)
אבל זה כנראה תלוי בהאם כל מקומות הלינה שלכם כבר סגורים או שאתם גמישים (כי זו תוספת לאמצע הטיול ככל הנראה)
סולט לייק חמודה בעיני, יש כמה אתרים לראות וגם כמה אתרי טבע יפים ממש קרובים.
באופן כללי אני לא מבינה גדולה בערים, אבל אם תפרטו את המסלול שלכם אפשר יהיה לעזור להבין מה אפשר לעשות
תהנו!
-
קודם כל תודה ענקית לכל העונים
מדובר על טיול ביוני שנה הבאה.
אני אוהב לסגור הכל מראש הרבה זמן..
הטיול אמור להחיל בשיקגו, משם טיסה חג’
-
@royb4 אמר:
קודם כל תודה ענקית לכל העונים
מדובר על טיול ביוני שנה הבאה.
אני אוהב לסגור הכל מראש הרבה זמן..
הטיול אמור להחיל בשיקגו, משם טיסה לגקסון ואיומינג, וטיול של שבועיים בפארט טטון, ילוסטון וגלשייר. את הטיול אנחנו אמורים לסיים בחמישי בבוקר, ואמורים להגיע לניו יורק בראשון בערב.
-
תודה, אבל אנחנו מעדיפים עיר.