ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום אמריקה חודשיים

פורום דרום אמריקה
    דרום אמריקה
    3
    4
    696
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטייל_4029911
      מטייל_4029911 נערך לאחרונה על ידי

שלום אני וחבר רוצים לטוס לדרום אמריקה תקופה של חודשיים חודשיים וחצי שלוש עדיין לא סגור….  לא נצא לטראקים של יותר יותר מיומיים מקומות יפים אקסטרים גלישה צלילה חיי לילה מסיבות חופים…. מה מומלץ איזה מדינות הבנתי ינאור תקופה הכי טובה ממתי לקנות כרטיס טיסה? כמה יעלה טיול כזה? אשמח פרטים המלצות איזה מדינות חשבנו שלוש מדינות בערך אם חודשיים ברזיל ארגנטינה אולי עוד מדינה
      איתי א. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתי א.
        איתי א. @מטייל_4029911 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4029911

אני חושב שלפי מה שאמרת שמעניין אתכם ולפי משך הזמן שווה דווקא לוותר על ארגנטינה וללכת במקום זה על קולומביה וברזיל. מתאים בול לטיול של חודשיים שלושה

מטייל_4029911 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מטייל_4029911
          מטייל_4029911 @איתי א. נערך לאחרונה על ידי

@איתי-א אמר:

@מטייל_4029911

אני חושב שלפי מה שאמרת שמעניין אתכם ולפי משך הזמן שווה דווקא לוותר על ארגנטינה וללכת במקום זה על קולומביה וברזיל. מתאים בול לטיול של חודשיים שלושה

אולי ארגנטינה קולומביה לברזיל לנסות להיות בתקופה של קרנבל זה מה שחשבתי.…

1.מתי לחפש כרטיסי טיסה ? לחפש רק הלוך חזור? מה עם טיסות פנימיות או אוטובוס

2. כמה סדר גודל של טיול כזה? סוגרים רק טיסות ושמגיעים סוגרים שם מקום לינה או שהיה עמוס ולסגור הכל מארץ

3. איך מתכוננים לטיול כזה יעדים אזורים....

ניתאי א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ניתאי א
            ניתאי א @מטייל_4029911 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4029911 

ברזיל בתקופת הקרנבל מאוד קשה למצוא מקומות לינה.

ממליץ בחום להזמין מקום לינה מבעוד מועד. תנסה להגיע להתמקם לפני תחילת הקרנבל, כל הטיסות והאוטובוסים יהיו מלאים ולא בטוח שתמצא כרטיס.

טיסות הלוך חזור תתחיל כבר עכשיו לחפש. תמצא את הטיסות המתאימות לך מבחינת זמנים ומחיר ותזמין, ככה תיהיה בראש שקט. מניסיון שלי הסיכוי למצוא מחיר זול יותר ככל שתאריך הטיסה מתקרב הוא לא גבוה.

מבחינת טיסות פנימיות, אני באופן אישי הייתי מזמין גם כדי להיות בראש שקט ולוקח בחשבון שאני מחוייב לזה ושזה מגביל מבחינה שזה לא מאפשר זרימה ושאם ארצה לעשות שינויים זה יעלה לי. כל אחד והאופי טיול שלו.

תנסה לקבוע לך זמנים כמה זמן תרצה בכל מדינה ולפי זה תחפש טיסות.

אם אתם מחליטים לטייל רק חודשיים אז תוותרו על ארגנטינה. ואז חודש ברזיל וחודש קולומביה. המרחקים בארגנטינה הם עצומים רק בשביל להגיע לברילוצ'ה או לעשות וי על אושוואיה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון