ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תקשורת בקרקוב וורשה

פורום אירופה
    ואוול רויאל קסטל קרקוב
    7
    7
    978
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שרה ה
      שרה ה נערך לאחרונה על ידי

נוסעת לקרקוב – וורשה ל  6  ימים!

האם כדאי לרכוש סים פולני והיכן בקרקוב ( תחנה ראשונה ) או לקנות חבילה בארץ?

אני די לא מבינה באפשרויות סים זר – האם נתוני הווצאפ ומספרי הטלפון נשארים?

תודה על העזרה

יוסי ל anisham12 דוקטור דו ליטל lifa8 gauntlet 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יוסי ל
        יוסי ל @שרה ה נערך לאחרונה על ידי

@שרה-ה

הכי משתלם לקנות סים מקומי. קונים אותם בקיוסקים אולי תמצאי בשדה התעופה.

בכל מקרה תני למוכר שיתקין לך את הסים ויבצע את החיבור לרשת.

כל הנתונים של הטלפון שלך, אנשי קשר ווטסאפ ישמרו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • anisham12
          anisham12 @שרה ה נערך לאחרונה על ידי

@שרה-ה

זה נושא שכל הזמן עולה כשטסים. אכן כרטיסי הסים בחו”ל זולים יותר אבל יש חסרונות כמו זה שאין למי לפנות כשיש תקלות, כשצריך עזרה וכו’. אני בדיעה שעדיף לשלם קצת יותר בארץ ( חבילה בחברת הסלולר אליה שייכים ) ולנסוע בראש שקט. ל 6 ימים בוורשה לא תצטרכי יותר מ 2 ג’יגה גלישה וגם זה יותר מידי.

• דוקטור דו ליטל
            דוקטור דו ליטל @שרה ה נערך לאחרונה על ידי

@שרה-ה אמר:

נוסעת לקרקוב – וורשה ל  6  ימים!

האם כדאי לרכוש סים פולני והיכן בקרקוב ( תחנה ראשונה ) או לקנות חבילה בארץ?

אני די לא מבינה באפשרויות סים זר – האם נתוני הווצאפ ומספרי הטלפון נשארים?

תודה על העזרה

האם רק לגלישה או גם שיחות לארץ? האם יהיו לך גם שיחות מקומיות בתוך פולין?

בכל מקרה גלובל סים כנראה יעלה לך 70-100 שקלים ויכול לעבוד לך מרגע הירידה מהמטוס. מספר הטלפון מתחלף (למספר ישראלי של פלאפון), את יכולה למסור אות המספר למי שחשוב כשאת עוד בארץ ולהשאיר הודעה בתא הקולי שאומרת מה המספר החדש. Whatsup נשאר כמו שהוא.

סים פולני יעלה לך קצת פחות להערכתי מינימום 40 שקלים ותצטרכי לכתת רגליים כדי למצוא כזה. המספר יתחלף למספר פולני שתדעי מהו רק אחרי הקניה בפולין, whatsup גם כן נשאר כמו שהוא.

האם ההפרש במחיר שווה לך את ההתעסקות רק את יודעת.

• lifa8
              lifa8 @שרה ה נערך לאחרונה על ידי

@שרה-ה

קניתי סים במחיר מגוחך של 9 ש”ח ל6 גיגה עוד בשדה התעופה.. הוואצאפ נשאר וכמובן גלישה חופשי ...לא היתה כל בעיה, גלשתי בכל מקום וזה עזר לי מאוד בניווט.

• gauntlet
                gauntlet @שרה ה נערך לאחרונה על ידי

@שרה-ה

סים מקומי ללא ספק, נראה לי שעזרו לי בהתקנה הראשונית כי היו הרבה מספרים להקליק,
                אבל אחר כך אפשר למלא בכל קיוסק ברחוב, עשר שקל סוגר לך כמעט כל שימוש שתרצי.
                מספר הוואצאפ שלך נשאר זהה,
                אם אין לך מקום לשני סימים, אז מן הסתם את מוציאה את ההישראלי ואז אין לך קו הישראלי

כל ההמלצות לקנייה מראש מהארץ במחירים מופקעים של 50-100 ש”ח זה נטו עצלנות ואי הבנה, מה שמאפשר לחברות האלה לגזור קופון
                לפעולה מאוד בסיסית

דורון1 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • דורון1
                  דורון1 @gauntlet נערך לאחרונה על ידי דורון1

@gauntlet

לא מדוייק.

במזרח אירופה, בד”כ בהחלט מומלץ ללכת על סים מקומי שהוא זול למדי.

במספר לא מבוטל של מדינות מערב אירופאיות מדובר בעסק יקר (לפחות 10 יורו) ומסורבל קצת (חיפוש חנות, צילום דרכון וכו), ושם מומלץ ללכת על הגלובל סים הישראלי. חשוב לזכור שהיתרה שלו תקפה ל-3 שנים (בכמה ימי טיול לא יוצא לי להשתמש ביותר מ-200-300 מגה בייט), כך שמדובר על השקעה קטנה יחסית שתשמש אתכם גם לטיולים הבאים.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון