תכנון טיול בדצמבר(חג המולד) ביוקטן ובסן קריסטובל דה לאס קאסאס
-
שלום, אני מנסה לתכנן טיול תכנון טיול של כ 13 יום, בסוף דצמבר(תקופת חג המולד) 2019,לאזורים יוקטן וסן קריסטובל דה לאס קאסאס. אנו משפחה של 4 . נשמח להמלצות עדכניות על מדריכים מקומיים ,דוברי עברית או אנגלית, אמינים , שיעזרו לתכנן או אפילו יארגנו לנו טיול פרטי באזורים הנל. .
כל עזרה תבורך
איריס,
-
אני באופן אישי לא מכיר מדריכים ספציפיים או חברות שמארגנות מסלול. אבל בחיפוש אחורה תמצאי פה המלצות, למיטב זכרוני היו פה כמה.אבל רציתי לציין שאם יש לכם יכולות מסוימות להסתדר בשטח. אתם יכולים לעבוד משני מוקדים בלבד- סן קריסטובל דה לאס קאסס וקנקון/פלאיה ופשוט להירשם לטיולי ופעילויות יום בכל סוכנות ( או דרך מקום הלינה ) ואז להיות גמישים יותר לפי מזג האוויר, הרצון וכו’. ואז כל מה שיש לכם לתאם מראש הוא אמצעי ההגעה בין שני היעדים והטיסות פנימה/החוצה ממכסיקו
-
,תודה, יתכן שזה באמת מה שנעשה. אני מתלבטת לגבי חג המולד שיוצא באמצע התקופה. האם הכל סגור שם? לכמה ימים? היכן עדיף להיות בימים אלו? באזור החוף או בסו קריסטובל?
-
לא בהכרח הכל סגור. אולי רק ב-25 וחצי ב-24. מה שכן תזמינו לינה מראש- אל תקחו פה סיכון להפתעות.. במיוחד שתדעו את בחלוקת ימים שלכם מראש.
אני הייתי שם את החוף בחג המולד. ככה בטוח תוכלו לפחות ללכת לחוף אם הרבה דברים לא יפעלו.
פעם הייתי בפרו הקריסטמס ויצאנו לטרק של 4 ימים בדיוק בקריסטמס. לא היו הרבה אנשים במסלול וזה היה יתרון. אבל גם לא הרבה חברות יצאו מלכתחילה...