המלצות ללינה וטיול קצר בפריז למשפחה
-
אשמח לעזרתכם בהמלצות על מקום לינה במחירים סבירים ואם אפשר גם במיקום יחסית בטוח ומרכזי
חשבתי לטייל כשעתיים למחרת בבוקר לראות את מגדל אייפל, שער הניצחון… אשמח מאוד לעזרה /הארות והמלצות גם בעניין הלינה וגם בטיול הקצר למחרת. תודה.
-
רוצים לטייל בבוקר ליד שער הניצחון ומגדל אייפל? חפשו מלון ברובע השמיני.
-
-
בעיקרון רובע 8 בטוח ללינה.
אגב- אפשר גם ללון ברובע 7 (יותר קרוב לאייפל)
בשולי רובע 17 לכוון רובע 8 או בשולי 14 לכוון 7
וכן הלאה.
בגדול- הרבעים במספרים החד ספרתיים בטוחים.
גם שולי חלק מהרבעים הדו ספרתיים בחלק שקרוב לרבעים אחרים-בטוח.
מה שמשמעותי-איזה רחוב! וליד איזו תחנת מטרו.
אלו רזולוציות מאד דקיקות.
-
האם הרובע השמיני בטוח ללינה?
כן ברובו, השתדלו להתרחק מתחנת סן לזאר. -
הי לאחר חיפוש אחרי מלון בהתאם להמלצותיכם, מבקשת את חוות דעתכם לגבי המיקום של המלונות הבאים מבחינת בטיחות וקרבה לשאנז אליזה
(אלה המלונות במחירים היחסים סבירים...)
Hotel Prince Albert Opéra – rue de Provence, 9th arr
rue de Berne, 8th arr.– Hotel Cervantes by Happyculture
rue de Châteaudun, 9th arr-Hotel Châteaudun Opéra
-
-
-
רגע… לא רצית ליד מגדל אייפל ושער הניצחון? -
-
-
@לילוווו אמר:
Hotel Delarc 7 Rue Du Colisee
מקבל ביקורות לא מחמיאות בבוקינג.קום.
אני לא הייתי לן שם.
-
-
@לילוווו אמר:
Arc Elysées- 45 rue Washington, 8th arr
המיקום בסדר.
לפי הביקורות בבוקינג.קום המלון סביר, אם ללילה אחד בלבד אז יכול להתאים.
הערה לתיאום ציפיות: בפריז חדרי המלון קטנטנים…!
-
המון המון תודה על העזרה! לילה אחד ולמחרת ב-11 בבוקר חושרים לשדה התעופה…
ממש עזרת לי.
האם בסביבות עשר בלילה כדאי ובטוח להסתובב בקרבת המלון חנויות/ מסעדות? לחוות קצת את פריז בלילה? או לוותר?
-
@לילוווו אמר:
האם בסביבות עשר בלילה כדאי ובטוח להסתובב בקרבת המלון חנויות/ מסעדות? לחוות קצת את פריז בלילה? או לוותר?
איך 10 בלילה?
כתבת נחיתה ב20:45. זה אומר יציאה מהשדה אחרי 21:30. עם נסיעה למלון זה כבר מביא אתכם לאחרי 10 בלילה. צ’ק אין גם לוקח כמה דקות, ואולי גם סיבוב שירותים. בקיצור לפני 22:30 לא תצאו מהמלון ואולי גם 23:00 ואחרי. עזבו בטוח – יהיה לכם כח?
אתם מקבלים את המזוודות בפריז או שהן ממשיכות ישר? יש לכם טרולי וכדומה או רק תיקי גב קטנים?
אם יש לכם מזוודות אז לישון בסתם מקום בפריז נראה לי לא לעניין. הסיבוב דרך המלון לאיסוף מזוודות לוקח זמן שאין לכם בבוקר. אז אם תשנו במקום הזה זה אומר לא להגיע עד אייפל אלא רק עד שער הנצחון.
אני תוהה אם לא עדיף לכם לישון במלונות שדה התעופה. ועל הבוקר לצאת עם רכבת מוקדמת לפריז
-
נסי לבדוק את אחד מהמלונות כאן, תוכלו לצאת בבוקר ולהסתובב , אם תלכו ברגל יקח לכם בערך חצי-שעה להגיע למגדל אייפל משער-הניצחון /קו 30 (שעה הלוך-חזור) וצ׳ק אאוט מהמלון (עוד חצי-שעה?), אם תצאו מוקדם תספיקו.