עזרה בתכנון טיול משפחתי
-
פוסט זה נמחק! -
לא עשיתי טיול משפחתי באזור הזה, אבל טיילתי בחלקים ממנו בהרכבים שונים.
על פניו נראה לי הכי יעיל לטוס לטורונטו ולעשות את הטיול מצפון לדרום בלי צורך בטיסה פנימית באמצע הטיול.
-
-
נאחד הכל לפוסט אחד

שלום,
אשמח לעזרה בתכנון טיול של משפחה עם שני ילדים (7 ושנה). משך השהות הנה 3 שבועות שחמישה מהם בוושינגטון הבירה.
נחיתה והמראה מניו יורק, מדובר על התאריכים 11.08-1.09.
סגרנו מלון למנהטן ל-11-15 לאוגוסט ומה-25 אני בכנס. מה שמשאיר לי 10 ימים שבגדול חשבתי לנסוע ברכב לכיוון בוסטון (ניו היבן, אסקס מיסטיק וכו') ומשם לטוס לניאגרה ליום וחצי ונסיעה לוושינגטון.
האם התוכנית הגיונית או עמוסה מדי אשמח לרעיונות לשיפור, אין לי בעיה גם לשנות את כל הקונספט

שמח למשוב מאחד ממומחי הפורום על תכנון המסלול
הטיסה היא ביום ראשון הקרוב וזהו המסלול שתכננתי :
11-14.08 - מנהטן.
15.08 – השכרת רכב במנהטן ונסיעה איטית לכיוון קייפ קוד. עצירה בGROTON לראות את USS NAUTILUS ועצירות קצרות בעיירות שלאורך החוף לצורך מנוחות קצרות (היה בפורום תכתובת של מוני על הכבישים שכדאי לנסוע בהם אך לא מצאתי שוב
) לינה ב-Hyannis. אשמח אם יהיה למישהו תו16.08 – בבוקר לשייט לוייתנים לאחר מכן טיולים בשמורת הטבע שבאיזור. חוזרים ללינה ב-Hyannis.
17.08 – טיול באיזור ונסיעה לכיוון ההרים הלבנים ללינה בלינקולן אם נספיק לעשות משהו – מה טוב…
18.08 – טיולי בהרים הלבנים – האם כדאי ללון במקום אחר או לחזור ללינקולן?
19.08 – טיול ולינה – הרים לבנים
20.08 – נסיעה לפלאסיד לייק וטיול קצר באיזור – נועד לקיצור טווחים ל1000 האיים

21.08 – נסיעה לאלף האיים ושייט ולינה.
22.08 – נסיעה למפלי הניאגרה – צד קנדי עם לינה באיזור המפלים.
23.08 – צד אמריקאי האם כדאי את שניהם? נסיעה לאית’קה ולינה
24.08 – אית’יקה / קורנינג. לינה באיזור.
25.08 - נסיעה לוושינגטון – שבוע בוושינגטון
כמה שאלות:
- האם המסלול מתיש או רק נראה כך?
- השכרת רכב, האם יש דרך לוותר על הקנס של החזרת רחב במקום אחר? אני לוקח רחב בניו יורק ומחזיר בוושינגטון ושבוע לאחר שבוע בוושינגטון אני שוכר שווב לצורך נסיעה ל-JFK. כלכל השכרה יהיה קנס של 100$ דהיינו 200$
- אשמח להארות