שייט על הדנובה ועוד שאלה
-
היי, מנסה גם כאן...
האם יש המלצה לחברה מסויימת לשייט על הדנובה בבודפשט שכולל ארוחת ערב ואולי גם מופע פולקלור?
אם כן, מהיכן יוצא השייט, והאם יש צורך להזמין מראש?
ושאלה נוספת, מהי הדרך היעילה ביותר לצאת לסיור מבודפשט לעיירות שבברך הדנובה?
תודה מראש
ענת
-
שייט על הדנובה ועוד שאלהלגבי עיירות ברך הדנובה-
אנחנו עוד לא היינו (זה בתיכנון לטיול שלנו).
כשחיפשתי מידע בנוגע לטיול לעיירות עיקול הדנובה הבנתי שניתן להגיע (ללא שכירת רכב) או בטיול מאורגן או בתחב״צ (שלפי מה שמצאתי היא לא מסובכת כלל). קרוב לוודאי שבתחב״צ לא תספיקו את שלוש העיירות ותוותרו על אחת.
חפשי בגוגל ״טיול לעיירות עיקול הדנובה״ או כאן באתר, יש הרבה הסברים על תחבורה ציבורית לעיירות הנ״ל ואיך בדיוק לנסוע.
לגבי יעילות- נשמע לי הגיוני שמאורגן יהיה יעיל יותר כי חוסך מנהלות אבל מצד שני לא לכל אחד זה מתאים (אנחנו למשל העדפנו את האופציה של הגעה עצמאית) וגם יקר יותר.
תהנו!
-
שייט על הדנובה ועוד שאלהיש מי שמאורגן יתאים לו..
אבל חייבים לקחת בחשבון איסוף מכמה בתי מלון(זמן) סיור זריז במקומות,שלא תמיד מתאים לכולם..וגם עלות שלא זולה כלל.
היינו כבר לפני כמה שנים טובות ללא שום בעיה.
מבודפשט יצאנו לסנטאנדרה. ממנה הגענו באוטובוס תחנה אחת או שתיים למוזיאון הכפר הפתוח. וממנו המשכנו לוישגרד.
בזמנו,עלות כל הנסיעות כולל ארוחת צהרים הייתה כעלות אדם אחד במאורגן. אז לא ראינו את 3 העיירות. אך טיילנו איך שנראה לנו...
-
שייט על הדנובה ועוד שאלהתודה , אבדוק את האפשרות להגעה בתחבורה ציבורית.
-
שייט על הדנובה ועוד שאלהמבודפשט לוקחים את רכבת הפרברים H5 מ-Battyanyi ter עד Szentendre. משם אפשר להמשיך ל-Visegrad באוטובוסים 880 או 882. בחזרה אפשר לגוון עם מספר אפשרויות:
1. חזרה לבודפשט באוטובוס.
2. הפלגה באוניה (יוצאת כל יום בשעה 18:00)
3. לעבור עם מעבורת לגדה השניה ל-Nagymaros ומשם לקחת רכבת לבודפשט.
-
שייט על הדנובה ועוד שאלהתודה רבה על ההסבר המפורט, מאד מועיל ועוזר לי.
ענת
-
שייט על הדנובה ועוד שאלהתוספת: בשבת וראשון יוצאת גם רחפת מהירה בשעה 17:30.
הערה: לוחות הזמנים בשני קוי האוניות תקפות רק לחדשים יולי-אוגוסט.
-
שייט על הדנובה ועוד שאלהתודה רבה

אני מניחה שאם ניסע לברך הדנובה נחזור לבודפשט באוטובוס ולא באונייה.
נשאיר את חווית השייט לאחד הערבים, אנו מעוניינים בשייט ערב על הדנובה.
אגב, מצאתי שחברת Legenda מפעילה שייט שיוצא מהמעגן בפשט סמוך למלון מריוט.
יש המלצות על החברה הזו?
יש שתי אפשרויות לשייט:
Duna Bella כולל מסביב לאי מרגיט ועם עצירה של שעה וחצי לזמן חופשי באי, 3900 פורינט לאדם
Danube Legend ללא שייט מסביב לאי, ללא עצירה באי, אך מגיע עד לגשר הדרומי ביותר 5500 פורינט לאדם
מישהו מכיר? היה?
תודה
ענת
-
שייט על הדנובה ועוד שאלהלא היתי, אבל חברת Legenda בסדר גמור. חברה רצינית ומובילה בתחום.
-
שייט על הדנובה ועוד שאלהמעולה, טוב לשמוע את חוות דעתך.
אלפי תודות
ענת
-
שייט על הדנובה ועוד שאלהעכשיו בקריאה מעמיקה יותר אני מבינה שהשייט היקר יותר הוא שייט לילי, בעוד שהשני ביום.
שוב תודה על חוות הדעת, נראה לי שמצאתי את מה שחיפשתי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות