Travelcard בלונדון
-
שלום לכולם. האם ניתן להזמין כרטיס זה היום ושתוקפו יהיה החל ממחר? תודה -
לא יודע, אבל אם יש לכם כרטיס אשראי מסוג Pay pass, יכול לתפקד בדיוק כמו כרטיס אויסטר. -
בוקר טוב. אני יודע. אני רוצה ליהנות מהטבת 2FOR1 שקיימת בכרטיס זה.
-
את זה מקנה רק כרטיס הנייר של הרכבת. לפי מיטב ידיעתי, ניתן לקנות ק בתחנות רכבת. -
במקור הנחות 2for1 לא נועדו לתיירים בלונדון אלא למבקרים בריטיים, והמטרה היא לעודד אותם לבוא ברכבת ולא ברכב. לכן, כל כרטיס רכבת הלוך חזור ללונדון מזכה בהנחות האלה. אין חובה דווקא לטראבל קארד.לתיירים נוח להשתמש בטראבל קארד כי הם גם ככה נוסעים בתחבצ בתוך לונדון. אפשר לקנות מראש באינטרנט כרטיס רכבת הלוך חזור לתאריכים מסוימים (נניח, תחנה אחת באיזשהו קו פרברי). למיטב ידיעתי אין אפשרות לקנות מראש את כרטיס התחבורה השבועי בתוך העיר. מצד שני, לא נראה לי נורא קריטי לעבור בבוקר באיזושהי תחנת רכבת ואז להמשיך בענייני היום.
-
פוסט זה נמחק! -
המשך לתשובתה של שקד –
הנחות 2for1 מיועדות בראש ובראשונה לתיירים וניתן להירשם באתר שלהם ולקבל עדכונים שוטפים.
על מנת להנות מההטבה יש לנסוע ברכבת (אין צורך בכרטיס הלוך וחזור – מספיק בכיוון אחד, למשל משדה”ת לעיר). למיטב זכרוני, כאשר
אני הפקתי את הכרטיס לא נדרשתי להציג את כרטיס הנסיעה ברכבת. בכל מקרה רצוי שיהיה כרטיס מאחר ולעיתים נדרש להציגו במקביל לכרטיס
2for1 באטרקציה.
את הכרטיס ניתן להנפיק במספר תחנות רכבת מרכזיות (רצוי לבדוק מראש) והכי חשוב יש לבוא עם תמונת פספורט מאחר
והכרטיס הוא כרטיס אישי.
טיפ: רצוי לבדוק את מחיר הכניסה לאטרקציה מראש מאחר ועיתים האפשרות של שימוש ב- 2for1 לא כדאי.
-
כרטיס לכיוון אחד ברכבת מזכה בהטבה רק באותו יום.אם קונים כרטיסים הלוך חזור לתאריכים שונים, אפשר לנצל את ההטבה בכל התקופה שבין הכרטיס הלוך לכרטיס חזור.
-
אם ההנחה הייתה מיועדת בעיקר לתיירים היא מתוכננת עבור דברים שבעיקר תיירים עושים. ההנחה הזו ניתנת לכל מי שמגיע ללונדון ברכבת – מרדינג, מנוריץ׳, מנורת׳המפטון, מסאות׳האמפטון, מפורטסמות׳, מנוטינגהאם. האנשים האלה הם לא תיירים מחו״ל. האם אנשים שהיו יכולים לבוא ברכב הפרטי שלהם, אבל רוצים לעודד אותם לא לעשות את זה. תיירים פשוט נהנים גם, אבל הם לא קהל היעד העיקרי.
-
האם אפשר להזמין כרטיסים מראש (1+1)עם תאריך ושעה לאטרקציות ואת הכרטיסים לטרוול כארד לקנות כשנגיע ללונדון ? איך יתבצע התשלום ? -
ניתן להזמין מראש לתאריך ושעה ספציפים לחלק קטן של האטרקציות (למאדם טוסו וללונדון איי, אפשר בוודאות. לא זכור לי לאיזה עוד אטרקציות אפשרי). משלמים באשראי על כרטיס אחד בזמן ההזמנה, מקבלים למייל ברקוד לשני כרטיסים. קונים בלונדון את הטראוול קארד ומציגים אותו בכניסה לארקציה יחד עם הברקוד שקיבלתם.
-
שלום לכולם
חזרנו כבר מלונדון המופלאה. לעצם העניין: לא ניתן להזמין את הכרטיס יום מראש. תהליך ההפקה קצר (לא לשכוח להביא תמונות). הכרטיסים לשבוע עלו לנו 123 ליש”ט (ילד 1 ו 3 מבוגרים) וחסכו לנו מעל 130 ליש”ט , כך שבפועל נסענו חינם. השימוש נוח מאוד ומקנה הנחות בנסיעה ברכבת גם מעבר לאזור המוגדר בכרטיס. מומלץ מאוד!
-
פוסט זה נמחק! -