Dover cliffs
Seven Sisters
לא יודע כיצד הזמנת ל-7seasons Apartments, אבל הזמנה דרך האתר שלהם נותנת הנחה של 50% על הסעה לשדה תעופה.
שהיתי אצלם לפני כמה שנים ועשיתי שימוש בהסעה שלהם לשדה התעופה - הייתה טובה.
בנוגע לוינה - יש רכבת ישירה לעיר ואח"כ עליכם לעשות שימוש בתחבורה הציבורית (ניתן להיעזר בגוגל מפס) או לחילופין להזמין הסעה / מונית
היי
מעוניין לקבל המלצה על חברת הסעות / נהג משדה התעופה בליסבון ואליו עבור 4 מבוגרים
תנסה להיעזר בשרות של Airhelp. הבדיקה שלהם לזכאות בחינם ובמידה ויש צורך הם מטפלים בנושא שלך כולל הגשת תביעה ואז יש לשרות שלהם מחיר.
אני בדקתי אותם וקבלתי מענה שבמקרה שלי לא היתי זכאי לפיצוי, אבל קראתי כאן באחד הפורומים על כאלה שקיבלו החזר.
מצ"ב רשימה של אפשרויות לביקור וטיול בעיר -
1) מוזיאון פורשה (Porsche Museum)
2) Markthalle - שוק מקומי + Königstrase (רחוב קניות)
3) Stadtbibliothek am Mailänder Platz (Municipal Library) - הספריה העירונית
4) Wilhelma - Zoological and Botanical Gardens
5) Esslingen am Neckar - עיירה ציורית מחוץ לשטוטרגט
6) לקחת סיור / טיול בעיר
7) למרות שגם הומלץ - Mercedes-Benz Museum
מקווה שיעזור.
1) תעדכן את הקריטריונים שלך "אני מחפש מסלול טבע לאביב עם דרישות מאוד מאוד ספציפיות בסביבות לונדון.
הוא צריך להיות קרוב, כלומר עד שעתיים נסיעה מהעיר (בקירוב)"
2) לפי מה שכתבתה בנוגע ל- Seven Sisters הסיור שלקחת השאיר לך טעם של עוד - אז אני מציע לעשות את המסלול לבד וללכת ברגל לאורך המצוקים
ולחוות את הטבע כפי שהוא. המסלול ארוך (יום שלם), אבל שווה כל דקה
למה לא לבדוק תחילה לבד? אפשר להתחיל בגוגל מפס.
אם את מחפשת משהו בין וינה לבודפשט - ממליץ על ביקור בבטיסלבה.
לא יודע כיצד הזמנת ל-7seasons Apartments, אבל הזמנה דרך האתר שלהם נותנת הנחה של 50% על הסעה לשדה תעופה.
שהיתי אצלם לפני כמה שנים ועשיתי שימוש בהסעה שלהם לשדה התעופה - הייתה טובה.
בנוגע לוינה - יש רכבת ישירה לעיר ואח"כ עליכם לעשות שימוש בתחבורה הציבורית (ניתן להיעזר בגוגל מפס) או לחילופין להזמין הסעה / מונית
מציע שתשנו את התוכניות מכמה טעמים -
עדיף לכם לקחת את כל הזמן בוינה עם גיחה לטיול יומי אחד או שניים מחוץ לעיר. כמו כן תחשבו מה לעשות ביום ראשון - קחו בחשבון שישנם לא מעט מקומות שסגורים ביום זה
לתפיסתי עדיף במקומות רגישים כמו פרלמנט לרכוש את הכרטיסים דרך האתר הרשמי.
גם אם לא תכנס - הבניין עצמו חיצונית מרשים מאוד.