צפון איטליה - סיכום טיול ותוכנית יומית
-
לקח זמן, אבל סוף סוף סיימתי לכתוב את סיכום הטיול שלנו בצפון איטליה.
אז מה היה לנו? לונה פארק אחד מעולה, רכבלים, מפלים, אגמים, מגלשות הרים, נופים, בריכות טרמיות, עיירות מקסימות, שייט, שופינג ואפילו משחקי שלג.
כמו תמיד הכנתי תוכנית עשירה ומפורטת, אבל גם אני לא יכולתי לצפות את הטוויסט המפתיע שהיה לנו בסוף הטיול.
מוזמנים לקרוא ולקבל השראה..https://bit.ly/32oQwnp
-
@סיון-ר
וואו!
מדהים! נשמע טיול מהנה ביותר, וכל הכבוד על הזרימה!
מי סופג את העלויות של טוויסט שכזה? הכל על חברת התעופה?
-
@סיון-ר
מודה שנכנסתי לסוף הבלוג כדי לראות את הטוויסט שלכם.
ראשית – כל הכבוד לכם! קיבלתם לימונים ועשיתם לימונדה. קייב עצמה שווה מספר ימי טיול לטעמי (אבל מצריכה הכנה)
אגב, יכול להיות שגם היה לכם מזל, בזה שלא התישו אתכם בביקורת גבולות או אפילו מנעו מכם להיכנס לאוקראינה.
שנית – הטוויסט הזה מחדד, אצלי לפחות, שבמקרים רבים (טיסה מוגבלת בזמן, טיסה עם ילדים) – כדאי מאוד להימנע ככל האפשר מקונקשנים. נכון שהמחיר הזול מפתה מאוד, אבל הסיכון למקרים כאלו גדל, הסיכוי לאבד מזוודה וגם סתם להאריך מאוד את זמן הנסיעה, במיוחד בחזור.
בכל מקרה – שמח לשמוע שהייתה לכם חוויה. אני תמיד אומר, שגם חוויות לא טובות (במידה) – הן בעצם טובות. למה? כי “הרווחנו” סיפור לספר. והם לרוב מסוג הסיפורים שנשאר לטווח רחוק
-
מטייל_4021722 – מכיוון שהאיחור היה באשמת חברת התעופה היא שילמה על המלון (הלא משהו בכלל בלשון המעטה) שקיבלנו בצמידות לשדה התעופה, נתנה לנו וואצ’ר לארוחת ערב, וכמובן שהנפיקה לנו כרטיסי טיסה חדשים על חשבונה ואף שידרגה אותנו לביזנס ולטרקלין ה- VIP (מקייב לחרקוב ומשם לארץ).
קח בחשבון שבכל זאת במקום להגיע בשישי בערב הגענו רק ביום שני לפנות בוקר...על כל המשתמע מכך מבחינת עבודה, לימודים (הילדים שמחו כמובן:-) )
את ההוצאות שם אנחנו ספגנו (אוכל, תחבורה) אולי הם היו מחזירים לנו את זה אבל אלו סכומים זניחים יחסית (בכל זאת אוקראינה) שאפילו לא התאמצתי לבדוק.
imeshy – הטוויס באמת לא היה צפוי, ובהתחלה מאוד התבאסנו כי רצינו כבר לחזור לארץ אחרי טיול מהמם ואינטנסיבי, אבל אז החלטנו להסתכל על חצי הכוס המלאה ולהנות כמה שאפשר (טיול 1+1) . מעבר למלון שהיה טראומטי בשבילנו, קייב באמת יפה ושווה טיול נפרד. זו הייתה פעם שנייה שאנחנו בקונקשיין. בטיול אחר שלקחנו קונקשיין הוא היה מושלם וחסך לנו המון כסף. לכן היה לי תמריץ ללכת על האפשרות הזו בשנית. השעות היו נוחות וגם המחיר. אני מניחה שכזה דבר יכול לקרות בכל חברת תעופה עם או בלי קונקשיין (כנ”ל לגבי איבוד מזוודות...) הפואנטה שפה זה היה משמעותי יותר בגלל חג הפסח, ולכן הטיסות היו מלאות עד אפס מקום. סה”כ נשארה לנו חוויה. והאמת...גם הטיסה הבאה שלנו איתם, כולל קונקשיין (הכרטיסים נקנו עוד הרבה לפני כל הסאגה הזו...) אז נקווה לטוב, ונכין טרולי למטוס
שיהיה לכל מקרה….