מקסיקו לבד כן או לא
-
הי חברים
יש לי כרטיס לארהב לחודש ספטמבר חלק מהטיול תוכנן שבועיים במקסיקו.
הייתי אמור לטוס עם חבר והשתשבש לו משהו ברמה האישית ואינו יכול לטוס.
עכשיו הדילמה אם לטוס לבד או לבטל
-
לצערי זו שאלה מאוד אישית שתלויה באופי שלך. אני טיילתי לבד בכל מיני מקומות ואין לי בעיה עם זה. זה מייצר יותר מפגשים עם מקומיים, אפשר תמיד לפגוש תיירים אחרים אם לנים במקומות שמזמינים מפגשים כאלו. אם התוכנית שלכם היתה לבלות רק על החוף זה אולי קצת יותר בעייתי כי יותר קל לטייל ממקום למקום מאשר לשבת על חוף וליצור קשרים... אבל בשורה התחתונה זה תלוי כמה בקלות אתה מתחבר עם אחרים, כמה טוב לך להיות עם עצמך, וכמה אתה תופס מעצמך מישהו שיסתדר במקום זר.
-
מסכימה לגמרי עם התגובה שמעלי. זה אפשרי ויכול להיות נחמד וחווייתי אם אתה אדם שקל לו חברתית ובעל בטחון.
-
בהרגשה שלי אם אתה מוכן ופתוח להכיר אחרים, וגם שולט בשפות זרות, זה ייקרה. אבל עם הזמן לפעמים זה נראה לי לא כל כך טריוויאלי לצאת ולהכיר אנשים רק בשיל להכיר…
בשורה תחתונה אם זה לא באופי שלך כל כך, ובאמת תכננתם ביחד מלונות ולשבת על החוף, ממליץ לך למלא את הלוז בהמון סיורים מאורגנים שבהם אפשר להכיר אנשים. נגיד סיור לגרנד קניון מווגאס, סיור ציצן איצה וסנוטה במקסיקו וכיוב בכל יעד
גם אם לא תתחבר ברמה אישית לאנשים, עדיין יהיו לך פעיליות מהנותבכל מקרה, לבטל אצלי זה אף פעם לא אופציה