עדכון מהיוסמיטי
-
בקרנו שלשום ביוסמיטי פארק. הגענו ב 930 לגליישר פויינט היתה חניה קרובה מאד. כשיצאנו משם ב 1230 השתרך פקק עצום לבאים. תכננו לעשות את מסלול הפנורמה בירידה עד לעמק ומשם לחזור עם שאטל לגליישר פויינט.
בתחילת המסלול קידם את פנינו שלט שאין שאטלים המחברים את הגליישר עם העמק!!!! לתשומת לב הבאים לפארק.
נסענו ברכב לעמק....כמובן שהיה פקק אך לא וויתרנו
-
-
@orkosh אמר:
בקרנו שלשום ביוסמיטי פארק. הגענו ב 930 לגליישר פויינט היתה חניה קרובה מאד. כשיצאנו משם ב 1230 השתרך פקק עצום לבאים. תכננו לעשות את מסלול הפנורמה בירידה עד לעמק ומשם לחזור עם שאטל לגליישר פויינט.
בתחילת המסלול קידם את פנינו שלט שאין שאטלים המחברים את הגליישר עם העמק!!!! לתשומת לב הבאים לפארק.
נסענו ברכב לעמק....כמובן שהיה פקק אך לא וויתרנו
תודה על השיתוף
אשמח להתייעץ בשאלות קטנות,
כמו כן קראתי באחד הפוסטים שהתמונות מגליישר יוצאות קצת פחות טוב בבוקר בגלל השמש שזורחת ממולך (בערך) האם זה עד כדי כך מפריע?
האם יש לך המלצה על מסלולים בעמק יוסמיטי ביום ההגעה ליוסמיטי (שהוא יום קצר יותר מן הסתם (מגיעים בערך ב11:00))
-
אם מגיעים בקייץ – הגעה בצהריים זה על הפנים.
מניסיון שלי.
העיצה שלי היתה ממש לא לעשות את זה . הכניסזה לעמק היתה פקוקה בטרוף. היינו שעות בפקק ולא היתה חניה.
אם אתם יכולים לשנות – שנו.
אם לא ההמלצה שלי היא לעשות ביום הראשון את המסלול טויוגה פס.
הפקקים הגדולים התחילו אחרי הפניה אליו והמסלול הנ”ל הרבה פחות עמוס מהעמק.
-
הגענו בצהריים, עצרנו לאכול ובשעה 16:00 נכנסנו לשמורת המריפוסה.
למחרת גליישר, עמק.…
התמונות יצאו פצצה בבוקר
-
השמש תהיה מולך ממש מוקדם, 6-8 בבוקר. באופן כללי אם אתה מנסה לתפוס תמונות ברמה גבוהה, אתה לא תשים לב להבדל (טיול צלמים זה סיפור אחר לגמרי)
אולי במזל, אבל לא יצא לי להיות בפקקים כבדים מדי ביוסמטי בביקורים השונים שלי שם, אבל אין ספק שיולי אוגוסט הם הכי פעילים.
אם אתם באים מהדרום, יש מסלולי הליכה מראש גליישר פוינט, ובוואלי עצמו אני מאוד אוהב את המסלול למפלי ורנל ונוואדה. אם אתם לא בוואלי, באזור tuolumne יש הרבה אגמים שאפשר ללכת אליהם, בדרך כלל יש המלצות טובות בעיתון שמקבלים בכניסה.
הוואלי ייחודי, והכי מפורסם, האזור הצפוני של הפארק (טיוגה וכו) גם מאוד יפה כמובן, אבל לא ייחודי במראה שלו