ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון איטליה תכנון טיול/אישור – עם תינוקת בת שנה

פורום טיולי משפחות
    גארדה ונציה צפון איטליה
    7
    24
    2946
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אוליב י
      אוליב י @דוד_3625358 נערך לאחרונה על ידי

@דוד_3625358

אני מסכימה עם המגיבים מעלי. התכנית נראית לא מתאימה להרכב שלכם. 

א. חייבת לומר שבכלל לא מסכימה איתך – אנחנו לא עשינו מעולם טיול זוגי ללא ילדים [ואנחנו הורים כבר מעל 14 שנים] פשוט כי לא רצינו. לקחנו את הילדים איתנו, לכתחילה. לומר שמי שלא מרגיש כמוך משקר….יש בזה קצת התנשאות לדעתי. יש הרבה אנשים שחיים אחרת ממני וממך וזה בדיוק אותו הדבר בסדר. 

התינוקות שלי מעולם לא בילו בג’ימבורי, אין ג’ימבורי במקום מגורינו ולא חיפשנו אותו במקומות שטיילנו בהם. הם בילו בטבע וזה היה מעולה, לנו ולהם. הם בילו על הגב כשהלכנו שעות, הם זחלו על אדמה ועל דשא, הם הסתכלו על פרפרים והתפלאו כשירד גשם, והיה להם טוב. וגם לנו. 

ב. טיול עם תינוקת זה לא להיות עם להרגיש בלי. גם אם היא קטנה ולא מבינה, היא נוכחת, וצריך להתחשב בהשפעה שלה על הטיול. עם היא מאד אוהבת נסיעות, לא רעבה אף פעם, לא צריכה לזוז אף פעם – אז סבבה. רוב התינוקות לא כאלו, ואז אם לא טוב להם הם בוכים, וזה יקלקל לכם יותר מאשר אם תמתנו את התכניות. 

ג. עוד בעניין הזוגי – לדעתי עדיף לדחות את הטיול לזמן שיתאפשר לכם לצאת כזוג, מאשר לצפות לטיול זוגי ולהתאכזב שזה לא עובד בגלל התינוקת. 

ד. לתינוקות בגיל כזה לא מומלץ מבחינה בריאותית לעלות מעבר לגובה 2000 [אלא אם כן הם חיים ביומיום בגובה כזה, שאז כמובן אין בעיה, אבל לא נראה לי שזה המצב]

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוד_3625358
        דוד_3625358 @annaly נערך לאחרונה על ידי

@annaly

הייתי באיזור הזה בטיול זוגי לפני 3 שנים, ואכן אפשר לעשות שם טיולי כוכב אפילו שבועיים, יש שם מלא מסלולים אטרקציות במרחק נסיעה של 10 דק נסיעה ורכבל (פירסט, וונגן וכו’)

איטליה שונה משוויץ האטרקציות מפוזרות מאוד ולכל דבר צריך נסיעה שלא תמיד פשוטה.

להיות באותו מקום בטיול כוכב באיזור הדולמיטים, זה או לוותר על הרבה אטרקציות, או לנסוע כל יום לכל איזור בערך שעה וחצי כל צד.

annaly ronitzaw 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • annaly
          annaly @דוד_3625358 נערך לאחרונה על ידי

@דוד_3625358

מעולה! אז הנה הוכחת לעצמך שיש טיולי כוכב עם מעט נסיעות.

וכן, חלק מהתפקיד שלי בתור מתכננת הטיולים למשפחה שלי – זה למצוא את הכוכבים שמתאימים לנו, או לחלופין טיול מתגלגל אבל באופן שמתאים למשפחה.

למשל בטיול האחרון, עשינו חצי כוכב וחצי מתגלגל… והחלק המתגלגל היה פחות מוצלח, למרות שהם כבר גדול קצת.

ואם אתה טוען שבדולומיטים אין דבר כזה (כאמור אני לא מכירה מספיק את האיזור) – אז אפשר להחליף יעד… רמז: יש מספיק מקומות באגמים שכן יש טיולי כוכב “קלאסיים”.

אבל כמו שכתבתי קודם – לשיקולך כמובן….

תהנו במה שתבחרו!

• ronitzaw
            ronitzaw @דוד_3625358 נערך לאחרונה על ידי

@דוד_3625358

היות וכתבת שהלינות כבר הוזמנו אז אין הרבה מה לשנות. מקסימום לא תספיק את מה שתיכננת לכל יום.

אתה ממש סופר דקות בטיול ולפחות אצלינו זה לא עובד ככה בטח לא עם תינוקת שצריך להתחשב בצרכים שלה. חלק מהכיף בחופשה זה גם ליהנות מהרגע בלי לספור דקות ולהיות בלחץ להספיק.

קח בחשבון שהכביש שסביב אגם גארדה הוא נתיב אחד לכל כיוון ובקיץ יש הרבה בו הרבה פקקים כך שזמני הנסיעות שלך לא בהכרח ריאליים. 

המסלול של מפלי ורונה הוא קליל ובהחלט מתאים עם תינוקת בוודאי במנשא, יכול להיות שאפילו נגיש בעגלה לא זוכרת. 

מציעה לך לקחת מלון אפילו לכמה שעות בלילה האחרון לפני הטיסה. איפה תשוטט בשלוש בלילה ועוד עם תינוקת ? אתה מתכנן עוד טבילה באגם באותו יום. לא תירצו להחליף בגדים? להתקלח ? 

ביום שישי כדאי לקחת מרווחי ביטחוןכי ההתניידות בוונציה מסורבלת ולוקחת זמן. אני באופן אישי הייתי מוותרת על פריימרק. מתקשה להבין אנשים שמבזבזים זמן יקר בחופשה שכל דקה בה ספורה כדי לבלות שעתיים בחנות של שמעטס. 

• 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון