מסלול אנג׳לס לנדינג בזאיון פארק
-
האם מישהו פה עשה את המסלול ויכול לומר אם כדאי?
התכנון שלי בזאיון כולל את המסלול הזה, חשבתי שהוא נחשב למסלול הכי יפה ומומלץ שם, אבל חברה שחזרה לא מזמן אמרה שזו הייתה אכזבה גדולה וגם לא נפלה בכלל מהנוף…. ושבכללי הייתה מוותרת לגמרי על זאיון פארק.. מה שהכניס בי ספקות ורציתי להתייעץ עם מישהו שכבר היה ויגיד את דעתו הכנה.
(חשוב לציין שהיא לא נפלה בכלל משום מקום, גם לא מהhorseshoe bend למשל אז אולי זה עניין של אופי)
-
אני טיפסתי לאנג’לס לנדינג , הנוף הוא יפה , ובמיוחד אחרי העליה הקשה (לדעתי) , את יכולה לעשות חיפוש ביוטיוב יש שם כמה סירטונים .
אני גם אהבתי מסלול שהולכים לצד הנהר ומידי פעם עוברים בתוך קניונים , לא זוכר את שם המסלול , אנחנו היינו בפרק 5 ימים וטיילו הרבה מסלולים רגליים .
-
הנה מדריך מפורט מבית המשפחה המטיילת האמריקאית. כולל צילומים מעולים והסברים מפורטים על נושא פחד הגבהים האפשרי במסלול
-
תודה לכם. הסתכלתי קצת על סרטונים ביו טיוב, וגם קראתי את הקישור המצורף והשתכענתי שכדאי לנו לעשות את המסלול, פשוט נתחיל מוקדם בבוקר כדי לא להיות עם יותר מידי מטיילים סביבנו מה שגורע מהחוויה
-
לצערי לא עשינו את המסלול.
אבל הפארק עצמו בעניי מהמם ( עשינו מספר מסלולים אחרים ) ממש לא לוותר עליו.
ממליצה מאוד על ה NARROW מאוד מיוחד ושונה, אני אל נתקלתי במסלול כזה -
מצטרף להמלצה על מסלול ה Narrows …
כמו המג'רסה (מבחינת הליכה במים..קרים..) אבל בקניון עמוק ויפה..
שאר המסלולים בציון קצת פחות מרשימים
-
כדאי מאוד להיכנס לפארק דרך צומת הר כרמל ואז ניתן להינות יותר מהנוף בדרך ולא דרך העיירה ספרינגדייל
-
אנחנו היינו בזאיון משפחה עם ילדים (זו פעם שלישית אבל פעם ראשונה בהרכב מלא) ולא עשינו את האנג’לס לנדינג בגלל זה, רק להגיד שהיינו בסוף יולי ודי חם, אז קחו את זה בחשבון. המסלול של הנרוס מקסים במידה ואין התרעה על שטפון (בפעם הראשונה חווינו שטפון באזור זאיון, אבל זה כבר סיפור אחר) לא רכשנו את הנעלים וכו אלא הלכנו חלקנו עם סנדלי שורש וחלקנו עם נעלי ספורט ויש לנו מקלות הליכה זה חשוב, המים היו קרים במידה טובה, הלכנו עד שהתעייפנו, נהנו וחזרנו. עשינו גם את המסלול של הסלע הבוכה שהוא קצר ונחמד וגם את המסלול של 3 הבריכות, עלינו מצד אחד וירדנו מהשני ופה היה יפה אבל חם, מה גם שבשנת 2017 היה חורף מאוד גשום אז היו הרבה מים בכל המקומות, יש אגב גם רכיבה על סוסים בזאיון, אטרקציה נחמדה.
ליד הכניסה העליונה של הפארק, יש מסלול נוסף של תצפית גם מסלול יפה. -
לצערי, האנגלס לאנדינג היה סגור כשהגעתי. את זאיון עשיתי אחרון בפארקים (אם לא מחשיבים את ״עמק האש״)
סתם כך, באמת הקניון די מאכזב
לעומת זאת, ה horseshoe bend מרשים מאד, כמו שרואים בתמונות
-
רק מוסיף כאן את דעתי האישית: מבין הפארקים שנמצאים ממזרח לווגאס, הפארקים ברייס והרד רוק (סדונה) נמצאים מבחינתי בטופ, הגראנד קניון מעניין אבל אם לא עושים מסלול שיורד לקניון אז ממצים די מהר, ופארק ציון נמצא בתחתית הרשימה שלי (אני מבין שיש כאלה עם דעה אחרת).
-
אם יש לכם זמן הנה הצעה לעוד כחצי יום בזאיון .
ליד היציאה מספרינגפולד לכיוון מערב מסתעף כביש צר המטפס אל מרומי השולים המערביים של שמורת זאיון. הדרך יפה בנופי אבן החול האדומה ובסוף הכביש יש תצפית מרשימה על כל הפארק במבט על.
רנצי
-
תודה לכל המגיבים.. ניסע, נעשה גם את אנג׳לס לנדינג וגם את narrows.. ואז נוכל להחליט אם היה שווה או לא.
דרך אגב רנצ׳י- נשמע מעניין.. אתה יודע לומר לי מה מספר הכביש? הכוונה היא לספרינגדייל נכון? לא ספרינגפולד
יש לנו שם 2 לילות אז נראה לי שיש מספיק זמן

-
הכוונה כמובן לספיינגדייל. הכביש נקרא kolob terrace road והוא מסתעף מכביש 9 בערך בחצי המרחק בין העיירה וכביש I-15. תחפשי במפת גוגל ותמצאי המקום.
כשאני עליתי שיפצו את הכביש ויש להניח שהיום זה כביש טוב.
רנצי