ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. דנוש60
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 2
    • נושאים 75
    • פוסטים 525
    • הגבוה ביותר 60
    • קבוצות 0

דנוש60

@דנוש60

80
    מוניטין
    292
    צפיות בפרופיל
    525
    פוסטים
    2
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3490355 גיל 56

דנוש60 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי דנוש60

• הטיול המאכזב שלנו לסלובקיה ודרום פולין, חזרנו מוקדם מהצפוי

ראשית אספר שפעם הייתי מאוד פעילה באתר, לפני שנים..

ופתאום לכתוב כאן ממש מרגש אותי.

רציתי לשתף ולספר מה קרה לנו

אז אחרי ששנה שעברה נסענו לסלובניה ביוני והיה פשוט טיול אדיר ומוצלח, השנה החלטנו לנסוע לסלובקיה ודרום פולין.

8 חודשים מראש הזמנו את הטיסה וגם את הדירות

ובניתי מסלול מהמם ממש.

לפני זה קראתי הרבה וראיתי שספטמבר חודש מצויין לטייל בו.

ראיתי שהטמפרטורות בממוצע 17 מעלות ואמרתי אין יותר מושלם מלטייל במזג האוויר כזה שלא חם מידי ולא קר מידי.

ןגם ראיתי שזה חודש שנחשב פחות גשום לעומת יולי ואוגוסט.

אז ארזנו את כולם, ילד בן 4, ילדה בת 2.9 ותינוק שבדיוק חגג שנה, ארזנו 2 מנשאי גב, תיקים, עגלות, מזוודות ו3 כיסאות בטיחות ויצאנו לדרך.

בהתחלה נחתנו בקרקוב ובילינו שם את היום הראשון, היה קר מאוד אבל לא חשדתי.

אחר כך נסענו לכיוון סלובקיה, לעיירה זדיאר, על גבול פולין.

כל הדרך ירד עלינו גשם שוטף שלא הפסיק .

כשהגענו למסלול צמרות העצים, וניסינו לצאת מהרכב, קפאנו מקור והגשם לא פסק והכל מסביב ערפל ואפור.

נסענו במקום זה לצימר שלנו ובילינו את המשך היום בדירה.

הסתכלנו על התחזית וראינו שהולך להיות ככה קר וגשום לכל אורך השבועיים שאנחנו אמורים להיות שם.

רק מחר ומחרותיים יהיה מעונן חלקית עם קצת טיפה שמש וזהו.

אז נסענו לדקתלון וקנינו ציוד מחמם, לנו ולילדים והיינו בטוחים ושנצליח לטייל ככה.

ויום למחרת נסענו לאגם שטרבסקה וניסינו להקיף אותו, אבל הלכנו בגשם ובתוך ענן ענק והכל היה ערפל והיה לנו קר ואפילו לא ראינו את האגם.

סיימנו להקיף אבל ממש התאכזבנו.

למחרת ניסינו לעשות את מסלול מפלי הרייבנוק,

קיבלנו יום יפה יחסית לא היה ערפל אבל היה קר ברמות בסביבות 6 מעלות ולמרות שהלבשנו טוב את הילדים והתחלנו לצעוד הבכור שלי ממש סבל ואמר שקר לו.

לא הצלחנו להגיע למפלים כי היה לו ארוך מידי המסלול והוא לא היה במוד.

אז נסענו לזקופנה במקום ובאמת עיירה מהממת בעיני ממש אהבתי אותה.

התחזית נהייתה יותר ויותר מבאסת והבנו שאין טעם להמשיך לטייל ככה, כנראה שחודש ספטמבר הוא ריסקי מידי למקומות כאלה ולא ידעתי.

תחשבנו לעבור להונגריה, לאגם בלטון ולשהות שם במלון שהוא גן עדן לילדים אך חברת ההשכרה לא הסכימה לנו.

לעומת זאת לאוסטריה הם כן הסכימו, אז למרות שזו חתיכת נסיעה של 8 שעות אמרנו שניסע ונפצל את הנסיעה ליומיים.

אבל ראינו שגם שם קר וגשום והנופים לא במיטבם.

כנרכה שהשנה זה חריג מהרגיל כי הטמפרטורות היו מאוד נמוכות יותר מהרגיל, רוב הזמן 5-6-7-8 מעלות

ולהלןגיסטיקה של להפשיט ולהלביש כל פעם 3 ילדים קטנים, הקור שאנחנו לא ציפינו לו, הגשם והערפל

לא הותירו לנו ברירה ותוך כמה ימים עלינו על מטוס בחזרה לישראל.

הטיול שלנו היה אמור להימשך שבועיים, עד 8.10

אבל זה לא קרה

אני לא אשקר, אני מאוד עצובה ומרגישה תסכול ותחושת פספוס. אבל לדעתי קיבלנו החלטה נכונה, ואין טעם להמשיך בכוח.

הרגשנו שגם הילדים הקטנים שלנו לא נהנים..

רצינו לשחזר את ההצלחה שהייתה לנו שנה שעברה בסלובניה, אבל זה לא צלח.

לדעתי האישית בלבד, סלובקיה ודרום פולין זה יעד שכדאי לנסוע אליו ביולי ואוגוסט , ספטמבר ריסקי מידי (שבוע לפני שהגענו היו 26-30 מעלות, כך סיפרו לנו המקומיים).

בנוסף, מסלולי ההליכה ארוכים מידי בשביל ילד בן 4, וזה בניגוד לסלובניה שם הכל היה קליל ולא ארוך מידי ומושלם (והוא היה רק בן 2.8 והלך מדהים את המסלולים שם)

אני חושבת שנחזור ליעד הזה בעתיד, עוד נגיד 5 שנים, ולא בספטמבר חח

מבאס אותי אך זה גם יכול לקרות, ויש דברים יותר גרועים בחיים. העיקר שכולנו בריאים ושלמים.. ניסינו ועל זה אני גאה בנו

ובכל זאת, מתוך כל הקור והאכזבה, היו כמה רגעים קטנים שבהם השמש הופיעה, ופתאום זכינו גם לפיסת שמיים כחולים,אני אנסה עוד מעט להעלות תמונות 🙂

רר

פורסם בפורום אירופה
      דנוש60
      דנוש60
    • אתם לא מבינים כמה בא לי לטוס!

לא הייתי כאן כל כך הרבה זמן.

בערך שנה.

שנה שעברה עשינו טיול מטורף ברוקיז הקנדיים ובמערב ארה״ב.

טיול שעלה על כל הציפיות שלנו, שהיה יותר ממושלם, שהשאיר לנו טעם של עוד..

ומאז שחזרנו- אני רק רוצה לטוס שוב, להרגיש את הטבע העוצמתי הזה מסביבי, את האוויר הנקי, את מסלולי ההליכה היפים, את האנשים הרנדומלים שפוגשים תוך כדי מסלול הליכה, שאומרים לך שלום, ואתה מוצא את עצמך כל דקה אומר ״הי״ ״שלום״ כי לא נעים לך לא להתייחס.

רוצה לחזור לבאנף, לג׳ספר, לחזור ליוטה ולמונטנה,

לטייל ברחוב הראשי של עיירה יפה ולהיכנס לכל חנות מזכרות שקיימת, למסעדה רנדומלית שיש בה פיצה טובה, וסתם לקנות גלידה על הדרך. 

להיכנס כל ערב לaccuweather ולראות מה מזג האוויר שמצפה לנו מחר, ללכת לישון בהתרגשות כי מחר קמים מוקדם לצפות בזריחה בגראנד קניון או שמחר סוף כל סוף אזכה לראות במו עיני את האגם הכי זוהר ברוקיז! זה שראיתי מיליון תמונות שלו לפני שטסנו אבל שום תמונה לא הכינה לרגע האמיתי, לצבע הזה!!

בקיצור,  כפי שאתם מבינים, קשה לי נורא, אני תקועה בארץ, בחום הזה, לא יכולה לטוס לשום מקום, לא יכולה אפילו לדמיין מתי נחזור לטייל כמו פעם.. והלב שלי נשבר.

כשחזרנו חשבתי שאכתוב בבלוג סיכום עצום על כל מה שעברנו בטיול שלנו, אני עושה את זה תמיד אחרי כל טיול.

הפעם חזרנו ולא הצלחתי למצוא והזיכרונות מתחילים לדהות, ואני לא רוצה לשכוח… אני מקווה שבספטמבר כשסופסוף יהיה לי קצת זמן לנשום- אני אשב לכתוב הכל, ואולי, אולי איכשהו- זה יגרום לי להרגיש ששוב חזרתי למקום הכי יפה בעולם.

זהו,

הייתי חייבת קצת לפרוק….. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      דנוש60
      דנוש60
    • RE: חג שמח

@ramiav1

חג שמח לכל חברי הפורום.. עצוב לי לראות איך הפורום דעך, אבל זה לגמרי הגיוני בהתחשב בנסיבות.

הקורונה הזו בעיני זו המכה ה11 של פסח!

אבל כן יש אור בקצה המנהרה, זה יקח זמן, לדעתי לקראת ספטמבר-אוקטובר הכל יחזור לקדמותו לפחות אצלנו בארצנו הקטנטונת.

בינתיים- תמונה יפה מברייס, יוטה.. שצולמה לא מזמן בזמנים טובים יותר 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      דנוש60
      דנוש60
    • RE: מגלשות הרים באוסטריה

בקשר למגלשות באימסט והגבלת משקל..

זה נכון שזוג שהיה לפנינו אז הבחורה הייתה הר אדם אז לא הסכימו להם לעלות יחד. אבל באופן כללי ראיתי המון זוגות מבוגרים שעולים יחד , אפילו אנחנו עלינו ביחד..

פורסם בפורום אירופה
      דנוש60
      דנוש60
    • RE: האטה בתיירות?

@דנוש60

והמטיול האחרון לארה״ב

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      דנוש60
      דנוש60

@דנוש60

איסלנד 

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      דנוש60
      דנוש60
    • דכדוך אחרי חופשה.. איך מתגברים?

חזרנו אתמול בערב מירח הדבש שחיכינו לו שנה שלמה.

טיול שנמשך 40 יום סך הכל.

היינו במקומות מדהימים החל מהרוקיז הקנדיים וגליישר פארק  ועד הפארקים המדהימים של יוטה ואריזונה.. שילבנו בין לבין גם ערים גדולות כמו ונקובר, לאס וגאס, לוס אנגלס וכמובן ניו יורק..

עשינו חיים משוגעים, נהגנו בנופים מטריפים,  נכנסנו לשגרה כיפית כזו שבה קמים בבוקר ומטיילים במקומות היפים האלה.. 

שכחנו מהארץ, מצפיפות, מהחום, מהבחירות..

פשוט חיינו  בחלום.

ואז זה התנפץ לי בפרצוף- חזרתי ואני לא מאמינה שאני פה.. אנחנו טסים כל שנה למקום מיוחד אבל בחיים לא קרה לי שחזרתי ושאני כל כך עצובה.. אני ממש מרגישה שמאוד קשה לי שחזרתי לפה ושאין לי יותר למה לצפות.. אני כל הזמן נזכרת ברגעים בטובים שהיו לנו ובחוויות שצברנו וצובט לי בלב.

רציתי לשאול אם זה קרה לכם? איך אתם מתעודדים?

אני עצובה לחזור לשגרה ולחשוב שיש לי גם מבחן ענק באופק… ואנשים אומרים לי יאללה תתחילי לתכנן את הטיול הבא אבל הוא לא רלוונטי כרגע כי היינו רוצים להרחיב את המשפחה 😊

בקיצור- הייתי חייבת קצת לפרוק, ובהזדמנות זו אם לאחל שנה טובה לפורום הנפלא ולהודות על כל העזרה בשנה האחרונה, בזכותכם עשינו טיול מושלם, אחרי המבחן אני מקווה להתפנות ולרשום הכל בבלוג 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      דנוש60
      דנוש60

אגם אוהרה, הרוקיז הקנדיים

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      דנוש60
      דנוש60
    • RE: אשמח לחו"ד על מסלול בהרי הרוקי ושמורות גליישר וילוסטון

@בתיה-פ

מצויין! אין כמו מסלולי ההליכה ברוקיז!

אני אכתוב לך את המסלולים שאנחנו עשינו ואולי תקבלי רעיונות , יש מיליון מסלולי הליכה ואי אפשר להספיק את כולם, אנחנו צריכים לחזור לסיבוב השלמה

1. sulphur skyline – המסלול הזה מדהים מדהים מדהים!!! (אזור ג’ספר) זכה אצלי מקום ראשון מכל המסלולים שעשיתי בטיול (כולל המסלולים באזור של יוטה ואריזונה) הוא לא פשוט ונעזרנו במקלות הליכה 🙂 הוסיף לנוף גם השלכת המדהימה שהתחילה בדיוק 

1. המסלול השני הכי יפה שעשיתי היה בגליישר פארק, שמו highline trail, הוא מדהים אבל סופר ארוך! החלק הראשון שלו מאוד קל אבל קצת לפני שמגיעים לchalet יש אופציה לטיפוס ל girnnell glaicer viewpoint  (טיפוס של 300 מטר עליה בקילומטר) הנוף משם מדהים. התמונה הראשונה זה הנוף מהחלק הראשון והקליל של המסלול 

והתמונה הזו זה הנוף מלמעלה מהחלק שאמרתי שהטיפוס קשה  

3.מסלול מקסים ברוקיז הקנדיים בשם wilcox pass, יש שם המון חיות, נוף מקסים, וחוויה נהדרת, העלייה למעלה בסוף קשה יחסית אבל שווה כל רגע

1. מסלול בשם cavell meadows trail, באזור ג’ספר, הליכה יפה ביער מדהים, כשכל הדרך רואים את הקרחון היפה שנראה כמו “כנפי מלאך” ומתחתיו אגם טורכיז יפה עם קרחונים

1. מסלול קליל וקצר יחסית בשם parker ridge , מטפסים ומגיעים לנוף מטריף של הקרחון המפורסם ששכחתי את שמו (קרחון שעושים עליו סיורים)

1. אגם אוהרה, מסלול מעגלי בשם opabin circuit, מתחילים מwest opbain על לנקודת תצפית מדהימה בשם prospect ומשם חוזרים חזרה דרך east opabin, אגם אוהרה פשוט מדהים, שמורה כל כך שקטה ושלווה… אין מילים,  (התמונה הראשונה היא של התצפית היפה)

1. מסלול קל וקצר יחסית בשם valley of the five lakes, לא צריך כושר מיוחד בשבילו, מדובר על 5 אגמים נורא יפים אחד אחרי השני

1. בחזרה לגליישר פארק, מסלול מדהים נוסף בשם grinell glacier viewpoint, הולכים בדרך ממש יפה וכל הזמן רואים את אגם כל כך יפה עד שמגיעים לקרחון ממש יפה ואגם מלא קרחונים 

1. מסלול היחיד שעשינו באזור באנף, מסלול שיוצא מאגם מוריין (האגם הכי יפה ברוקיז לדעתי) בשם sensential pass, המסלול יפה ויש כאלה שהגדירו אותו הכי יפה שעשו אי פעם, מה שהעלה את סף הציפיות אבל בסופו של דבר די התאכזבנו… בדיעבד כשאני מסתכלת על התמונות אני אומרת לעצמי שהמסלול באמת מדהים! אבל באותו רגע הורגשה קצת אכזבה.. מה שהכי אהבתי במסלול זה שבדרך למעלה אגם מוריין המדהים מציץ מבין העצים, 

בנוסף היה בתכנון לעשות מסלול בשם plain of six glaicers שיוצא מאגם לואיז, לצערי באותו היום הגשם היה מוגזם ונשארנו במלון.. אבל כדאי לבדוק עליו אומרים שהוא מאוד יפה.

לגבי ילוסטון- אין לי המלצות למסלולים כי לא היו ממש מסלולים.. (חלק מהאכזבה שלי מהפארק הזה) הוא בעיקר למי שאוהב תצפיות.. עשינו מסלול אחד בשם yellowstone river picnic area שהיה די סתמי …

מקווה שעזרתי, פני אלי אם יש עוד שאלות 🙂 בקרוב כשאתפנה אכתוב גם בלוג

פורסם בפורום צפון אמריקה
      דנוש60
      דנוש60

@גדליהו מהגרעין 

גיאורגיה

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      דנוש60
      דנוש60

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי דנוש60

• הטיול המאכזב שלנו לסלובקיה ודרום פולין, חזרנו מוקדם מהצפוי

ראשית אספר שפעם הייתי מאוד פעילה באתר, לפני שנים..

ופתאום לכתוב כאן ממש מרגש אותי.

רציתי לשתף ולספר מה קרה לנו

אז אחרי ששנה שעברה נסענו לסלובניה ביוני והיה פשוט טיול אדיר ומוצלח, השנה החלטנו לנסוע לסלובקיה ודרום פולין.

8 חודשים מראש הזמנו את הטיסה וגם את הדירות

ובניתי מסלול מהמם ממש.

לפני זה קראתי הרבה וראיתי שספטמבר חודש מצויין לטייל בו.

ראיתי שהטמפרטורות בממוצע 17 מעלות ואמרתי אין יותר מושלם מלטייל במזג האוויר כזה שלא חם מידי ולא קר מידי.

ןגם ראיתי שזה חודש שנחשב פחות גשום לעומת יולי ואוגוסט.

אז ארזנו את כולם, ילד בן 4, ילדה בת 2.9 ותינוק שבדיוק חגג שנה, ארזנו 2 מנשאי גב, תיקים, עגלות, מזוודות ו3 כיסאות בטיחות ויצאנו לדרך.

בהתחלה נחתנו בקרקוב ובילינו שם את היום הראשון, היה קר מאוד אבל לא חשדתי.

אחר כך נסענו לכיוון סלובקיה, לעיירה זדיאר, על גבול פולין.

כל הדרך ירד עלינו גשם שוטף שלא הפסיק .

כשהגענו למסלול צמרות העצים, וניסינו לצאת מהרכב, קפאנו מקור והגשם לא פסק והכל מסביב ערפל ואפור.

נסענו במקום זה לצימר שלנו ובילינו את המשך היום בדירה.

הסתכלנו על התחזית וראינו שהולך להיות ככה קר וגשום לכל אורך השבועיים שאנחנו אמורים להיות שם.

רק מחר ומחרותיים יהיה מעונן חלקית עם קצת טיפה שמש וזהו.

אז נסענו לדקתלון וקנינו ציוד מחמם, לנו ולילדים והיינו בטוחים ושנצליח לטייל ככה.

ויום למחרת נסענו לאגם שטרבסקה וניסינו להקיף אותו, אבל הלכנו בגשם ובתוך ענן ענק והכל היה ערפל והיה לנו קר ואפילו לא ראינו את האגם.

סיימנו להקיף אבל ממש התאכזבנו.

למחרת ניסינו לעשות את מסלול מפלי הרייבנוק,

קיבלנו יום יפה יחסית לא היה ערפל אבל היה קר ברמות בסביבות 6 מעלות ולמרות שהלבשנו טוב את הילדים והתחלנו לצעוד הבכור שלי ממש סבל ואמר שקר לו.

לא הצלחנו להגיע למפלים כי היה לו ארוך מידי המסלול והוא לא היה במוד.

אז נסענו לזקופנה במקום ובאמת עיירה מהממת בעיני ממש אהבתי אותה.

התחזית נהייתה יותר ויותר מבאסת והבנו שאין טעם להמשיך לטייל ככה, כנראה שחודש ספטמבר הוא ריסקי מידי למקומות כאלה ולא ידעתי.

תחשבנו לעבור להונגריה, לאגם בלטון ולשהות שם במלון שהוא גן עדן לילדים אך חברת ההשכרה לא הסכימה לנו.

לעומת זאת לאוסטריה הם כן הסכימו, אז למרות שזו חתיכת נסיעה של 8 שעות אמרנו שניסע ונפצל את הנסיעה ליומיים.

אבל ראינו שגם שם קר וגשום והנופים לא במיטבם.

כנרכה שהשנה זה חריג מהרגיל כי הטמפרטורות היו מאוד נמוכות יותר מהרגיל, רוב הזמן 5-6-7-8 מעלות

ולהלןגיסטיקה של להפשיט ולהלביש כל פעם 3 ילדים קטנים, הקור שאנחנו לא ציפינו לו, הגשם והערפל

לא הותירו לנו ברירה ותוך כמה ימים עלינו על מטוס בחזרה לישראל.

הטיול שלנו היה אמור להימשך שבועיים, עד 8.10

אבל זה לא קרה

אני לא אשקר, אני מאוד עצובה ומרגישה תסכול ותחושת פספוס. אבל לדעתי קיבלנו החלטה נכונה, ואין טעם להמשיך בכוח.

הרגשנו שגם הילדים הקטנים שלנו לא נהנים..

רצינו לשחזר את ההצלחה שהייתה לנו שנה שעברה בסלובניה, אבל זה לא צלח.

לדעתי האישית בלבד, סלובקיה ודרום פולין זה יעד שכדאי לנסוע אליו ביולי ואוגוסט , ספטמבר ריסקי מידי (שבוע לפני שהגענו היו 26-30 מעלות, כך סיפרו לנו המקומיים).

בנוסף, מסלולי ההליכה ארוכים מידי בשביל ילד בן 4, וזה בניגוד לסלובניה שם הכל היה קליל ולא ארוך מידי ומושלם (והוא היה רק בן 2.8 והלך מדהים את המסלולים שם)

אני חושבת שנחזור ליעד הזה בעתיד, עוד נגיד 5 שנים, ולא בספטמבר חח

מבאס אותי אך זה גם יכול לקרות, ויש דברים יותר גרועים בחיים. העיקר שכולנו בריאים ושלמים.. ניסינו ועל זה אני גאה בנו

ובכל זאת, מתוך כל הקור והאכזבה, היו כמה רגעים קטנים שבהם השמש הופיעה, ופתאום זכינו גם לפיסת שמיים כחולים,אני אנסה עוד מעט להעלות תמונות 🙂

רר

פורסם בפורום אירופה
      דנוש60
      דנוש60
    • בית קיץ באירופה

היי חברים

דבר ראשון, מתרגשת, לא הייתי בפורום או באתר הזה מעל 3 שנים. מרגישה כאילו חזרתי הבייתה.

אז, לענייננו- מדובר על הקיץ הבא ויש עוד המון זמן אבל אני ובעלי התחלנו להשתעשע ברעיון.

אוגוסט הבא, 2 תינוקות קטנים, גן בחודש אוגוסט הולך לעלות לנו עבור שניהם בסביבות 12,000 ש"ח.

אמרנו שאולי שווה לטוס לחודש שלם איתם, כל אוגוסט לאיזה בית קיץ, מעדיפים לבזבז את הכסף בחו"ל ולא על 15 יום נטו בגן באוגוסט.

כרגע ההתמקדות היא על מזרח אירופה, כי שם זול יותר- דעתכם?

ואם להיות יותר ספציפיים- עולה לי לראש רומניה, במידה ואכן רומניה מתאימה, איפה ברומניה כדאי להתמקד?

האם מכירים עוד מדינות זולות יחסית? אופציות נוספות שעולות לי לראש- יוון , בולגריה ואפילו שוודיה (?)

האם מישהו מכן התנסה בחופשה בסגנון כזה, ששוכרים בית קיץ?

אם כן אשמח לשמוע תובנות

תודה רבה

דנה

פורסם בפורום אירופה
      דנוש60
      דנוש60
    • RE: סיפורי אימה על טיסות

@יונית

אז הסיפור שלנו הולך ככה:

בשנת 2016 עלינו על טיסת אל על מוינה לתל אביב, טיסת לילה שכולה עברה בשקט ובנעימים.

היינו לקראת נחיתה בנתב״ג וחיכיתי כבר לנחות ולהגיע הבייתה.

המטוס נוחת, הכל כרגיל.. רק שמה שהיה נראה לכולם מוזר זה שהמטוס לא מראה סימנים של בלימה.

במקום לבלום במסלול הנחיתה הוא דווקא האיץ!

הרגשנו כאילו אנחנו בהמראה ולא בנחיתה..

ואכן תוך דקה ומשהו כשהמטוס מאיץ על המסלול אנחנו מוצאים את עצמנו שוב פעם באוויר.. ממריאים שוב!!

לא הבנתי מה קורה, ואפילו נבהלתי, ומי שישב מאחורי אמר לאישתו משפט שעוד יותר הלחיץ אותי: ״אני אומר לך- קורה כאן משהו והם לא מספרים לנו״

וככה אנחנו ממשיכים להמריא, מגיעים שוב לים! וכולם מתחילים לדבר ולשאול שאלות..

בסוף הטייס הנחמד הואיל בטובו לדבר ולהסביר-

הסביר לנו שהוא נחת לא טוב , לא נשאר מספיק מסלול כדי לבלום, ולכן המריא שוב. בנוסף הסביר לנו איך נקרא המהלך הזה בעולם התעופה ״הליכה סביב״ וכך כולנו החכמנו קצת.

סוף טוב הכל טוב- בסוף נחתנו שוב בנתב״ג, מרוצים ובמחיאות כפיים סוערות חחח

פורסם בפורום אירופה
      דנוש60
      דנוש60
    • RE: וויזה לארהב דרכון פורטוגלי

@Omer_3702696

היי..

לפי מה שאני יודעת וקראתי את זה בכמה וכמה מקומות, אם סורב  בעבר הלא רחוק לויזה לארה״ב עם הדרכון הישראלי, אתה לא לקבל אישור עם הדרכון הפורטוגלי. לא יאשרו לך את טופס איסתא

אתה יכול גם לשאול בקבוצות שיותר מבינים בזה כמו קבוצת דרכון פורטוגלי בפייסבוק

פורסם בפורום צפון אמריקה
      דנוש60
      דנוש60
    • RE: אתם לא מבינים כמה בא לי לטוס!

@אנשיםטובים

חברים יקרים, תודה לכל מי שהגיב והזדהה איתי, כולנו רוצים לצאת קצת לחופש וכולי תקווה שבקרוב זה יקרה.

התמונות שהעלתם כל כך יפות...

אנשים טובים- רציתי להגיב לתגובה שלך ספציפית, 

אני מסכימה איתך שלפני הכל אני מתגעגעת לחיים הנורמליים אצלנו כאן בארץ ולדברים הבסיסיים, וכמובן הטיולים בארץ היפה שלנו.

אך זה לא סותר את מה שרשמתי. ובחרתי להתייחס לחוויות שלי בחו״ל משום שזה פורום שקשור לחו״ל .. 

וכמו שרשמו, אין פה תחרות בין הארץ לבין חו״ל.

אני פשוט מתגעגעת לאווירה שיש שם, לחוויות שחוויתי, לזכרונות היפים שמלווים אותי, לטבע השונה ולנוף היפה.

נראה לי דווקא משהו חיובי בסך הכל ומאוד טבעי.

עובדים מאוד קשה במשך השנה ופעם בשנה רוצים לשנות אווירה ולנסוע למקומות אחרים. מכל טיול שנסעתי צרובים אצלי זכרונות מאוד טובים וחזקים, שמתקשרים אצלי לתחושת חופש ושמחה.

אז לא רואה שום דבר רע במה שכתבתי או ניסיתי להעביר 😊

פורסם בפורום צפון אמריקה
      דנוש60
      דנוש60
    • RE: אתם לא מבינים כמה בא לי לטוס!

@sara3125

היי שרה,  מה נשמע? 

נכון אני זוכרת שדיברנו , זה היה ממש ביום הטיסה שלי, וכל כל התרגשתי.. שאלת אותי קצת לגבי איסלנד, וכל כך רציתם לנסוע. אני מתארת לעצמי שלא נסעתי בסוף בגלל הדבר הנוראי הזה שנפל עלינו…

אני כל כך הולכת לקרוא את הסיכום שאת רשמת על הרוקיז, ואני כבר מחכה לרגע הזה שיהיה לי טיפה זמן כדי לכתוב הכל וכך להיזכר שוב בכמה טוב היה!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      דנוש60
      דנוש60
    • אתם לא מבינים כמה בא לי לטוס!

לא הייתי כאן כל כך הרבה זמן.

בערך שנה.

שנה שעברה עשינו טיול מטורף ברוקיז הקנדיים ובמערב ארה״ב.

טיול שעלה על כל הציפיות שלנו, שהיה יותר ממושלם, שהשאיר לנו טעם של עוד..

ומאז שחזרנו- אני רק רוצה לטוס שוב, להרגיש את הטבע העוצמתי הזה מסביבי, את האוויר הנקי, את מסלולי ההליכה היפים, את האנשים הרנדומלים שפוגשים תוך כדי מסלול הליכה, שאומרים לך שלום, ואתה מוצא את עצמך כל דקה אומר ״הי״ ״שלום״ כי לא נעים לך לא להתייחס.

רוצה לחזור לבאנף, לג׳ספר, לחזור ליוטה ולמונטנה,

לטייל ברחוב הראשי של עיירה יפה ולהיכנס לכל חנות מזכרות שקיימת, למסעדה רנדומלית שיש בה פיצה טובה, וסתם לקנות גלידה על הדרך. 

להיכנס כל ערב לaccuweather ולראות מה מזג האוויר שמצפה לנו מחר, ללכת לישון בהתרגשות כי מחר קמים מוקדם לצפות בזריחה בגראנד קניון או שמחר סוף כל סוף אזכה לראות במו עיני את האגם הכי זוהר ברוקיז! זה שראיתי מיליון תמונות שלו לפני שטסנו אבל שום תמונה לא הכינה לרגע האמיתי, לצבע הזה!!

בקיצור,  כפי שאתם מבינים, קשה לי נורא, אני תקועה בארץ, בחום הזה, לא יכולה לטוס לשום מקום, לא יכולה אפילו לדמיין מתי נחזור לטייל כמו פעם.. והלב שלי נשבר.

כשחזרנו חשבתי שאכתוב בבלוג סיכום עצום על כל מה שעברנו בטיול שלנו, אני עושה את זה תמיד אחרי כל טיול.

הפעם חזרנו ולא הצלחתי למצוא והזיכרונות מתחילים לדהות, ואני לא רוצה לשכוח… אני מקווה שבספטמבר כשסופסוף יהיה לי קצת זמן לנשום- אני אשב לכתוב הכל, ואולי, אולי איכשהו- זה יגרום לי להרגיש ששוב חזרתי למקום הכי יפה בעולם.

זהו,

הייתי חייבת קצת לפרוק….. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      דנוש60
      דנוש60
    • RE: חג שמח

@ramiav1

חג שמח לכל חברי הפורום.. עצוב לי לראות איך הפורום דעך, אבל זה לגמרי הגיוני בהתחשב בנסיבות.

הקורונה הזו בעיני זו המכה ה11 של פסח!

אבל כן יש אור בקצה המנהרה, זה יקח זמן, לדעתי לקראת ספטמבר-אוקטובר הכל יחזור לקדמותו לפחות אצלנו בארצנו הקטנטונת.

בינתיים- תמונה יפה מברייס, יוטה.. שצולמה לא מזמן בזמנים טובים יותר 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      דנוש60
      דנוש60
    • RE: בלה איטליה

@יונית

איטליה אהובתי.. הלב שלי נשבר 💔

פורסם בפורום אירופה
      דנוש60
      דנוש60

@גדליהו-מהגרעין

תודה רבה, התמונות שלך גם מדהימות אחת אחת.

התמונה ששאלת עליה צולמה בגליישר פארק במונטנה, במסלול בשם grinnell glacier

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      דנוש60
      דנוש60