לא אתכחש שכשאני כותבת סיפור טיול, אני מכוונת למספר מטרות
קודם כל אני מאוד רוצה לשתף כי אני מאוד מתלהבת, אנשי קהילת הפורום כאן במיוחד המשתפים לאחר הטיול הם אנשים שמאוד מאוד אוהבים לתכנן את הטיול שלהם ומאוד אוהבים לטייל ולחוות חוויות חדשות , מסביבי לדוגמא , אנשים לא נדבקו בחיידק הטיולים כמוני אז מסתפקים באיך היה ? , מבקשים לראות קצת תמונות וגם זה לא תמיד ואני ממש מרגישה שזה לא מעניין אותם ומלהיב אותם כמוני , אז אני מבליגה ומוצאת כאן חברים משותפים לאהבת הטיולים , שמגיבים מכל הלב.
כיוון שאני לא מהוותיקים כאן אני מרגישה שיש קבוצה שתמיד מגיבה לכולם ויש כאלה שיגיבו רק לחברים ותיקים שכבר נהיו מיודדים מעבר לפורום ולכן התגובות בעיני חשובות מאוד ונותנות כח להמשיך ולשכמותי מונה הצפיות הוא פרמטר חשוב.
אתמול סיימתי לכתוב סיפור טיול (סקוטלנד בשלכת) וראיתי איך מונה הצפיות עולה בצורה לא הגיונית , ולעומת זאת התגובות שהיו נפלאות ומחממות לב היו כאין וכאפס לעומת מה שמונה הצפיות הראה , אז נכון שיש הרבה סמויים אבל בכל זאת כמות הצפיות לא הגיונית.
זה מאוד נעים שמגיבים , זה נותן כח להמשיך לכתוב כי זה גוזל המון זמן וכולם כאן יודעים זאת , זה מלטף קצת את האגו, הטבע האנושי מאוד רוצה שיקשיבו וכאן זה קורה , כשמונה הצפיות וכמות התגובות נמצאים בפערים כאלה גדולים זה מבלבל וגורם לחשוב אם אני באמת מצליחה להעביר מה שמרגישה .
האם אני תורמת בחזרה כמו שתרמו לי כשתכננתי את הטיול ואין לי תשובה חד משמעית .
סיבה נוספת לכתוב זה התיעוד , הזמן שחולף והטיולים שבאים אחד אחרי השני אולי משכיחים חוויות שונות וסיפורים קטנים וזו דרך גם לחוות שוב טיול וגם להנציח , אז אם הנומרטור רץ ריצה מטורפת ולא מטפלים בו אז כבר לא איכפת לי .
רציתי שיתוף – שיתפתי
רציתי לתרום חזרה – תרמתי
רציתי לתעד- תעדתי
רציתי שיקשיבו לי – הקשיבו
רציתי קצת מחמאות – הוחמאתי
יש כאן קהילה נהדרת שעונה על המבוקש אז שלא יתקנו את המונה.
בל נתייאש , נעשה זאת אחד למען השני

.
.
.
Veer Towers.
The Venetian Las Vegas .
Caesars palace .
.
.
.
.
.