טיול לבד ליפן
-
כדאי טיול לבד ליפן? מישהו עשה את זה? לבד אני מתכוון רק אני -
@Tokyo-ghoul
הרבה שאני מכיר עשו. אני לא (אשתי לא מסכימה).
מה הבעיה שאתה פוחד ממנה. יפן כיפית ואם אתה מסתדר עם עצמך – אז למה לא?
-
@Tokyo-ghoul
טיילתי חודש ימים לבד ביפן והייתה לי חוויה מדהימה ! אין שום בעיה, זאת מדינה בטוחה, מאורגנת וכ”ף להסתןבב
טיילתי חודש ימים לבד ביפן והיה ממש כ”ף !! הייתי בטוקיו, אוקיימה, קורשיקי, נאושימה, טאקאמצו, מצויאמה חציתי באופניים בכביש שימאנאמי קאידו, הייתי במטסוי , באוסקה ובקיוטו. טיול מקסים, ברכבות, באופניים, באוטובוסים. היפנים אנשים מקסימים. עד היום לא ברור לי כיצד הצלחתי לתקשר גם עם אלה שלא מדברים מילה באנגלית. ממש ממליצה, יופי של מדינה לטייל בה לבד !
-
-
רוב המקומות לינה הזמנתי מראש דרך בוקינג, במלונות פשוטים – אבל בסטנדרטים היפנים פשוט זה ממש נקי, אומנם קומפאקטי אבל עם כל מה שדרוש. בארבעת הימים שטיילתי באופניים בתחנות החזרת האופניים המליצו לי על מקומות לינה באיים השונים. לא היתה בעיה למצוא מקומות לישון. אנשים א[עזרו לי לאורך כל הדרך מבלי שבקשתי.
-
היה לי מסלול מתוכנן מראש והשתמשתי בפאס הרכבות משך 14 ימים ברצף. בשלב מסוים הצלחתי להתבלבל עם הרכבות והיה ממש כ”ף שיכולתי לעבור בין הרכבות עם הפאס. אנשים שקלטו שהלכתי לאיבוד בעצמם עזרו לי למצוא את המסלול מחדש. בחוויה שלי היפנים ערניים ופתוחים למטיילים ועוזרים לך מיוזמתם. בתור אישה בודדה לרגע לא הרגשתי חוסר בטחון, גם בלילות וגם במקומות יותר מבודדים. וכמה שיותר רחוק מהעיר הגדולה, אנשים יותר פתוחים ונחמדים.
-
איך מגיעים לנאושימה מאוסקה?
-
-
@Tokyo ghoul
ביפן אפשר להסתדר. השאלה המהותית היא אם אתה רגיל ואוהב לטייל לבד.
-
כל הנסיעות, רכבות, מסלולים, זמנים ניתן ומומלץ לבדוק ב HYPERDIA
-
אני לא פוחד רק חושש שיהיה משעמם לבד למרות שמצד שני אני לא תלוי באף אחד ומטייל איפה שאני ארצה אבל מתלבטת ביגלל זה שואל