Palermo
Barrio Norte
La Recoleta
אלה מקומות מרכזיים ובטוחים – מכירה היטב את העיר
Palermo
Barrio Norte
La Recoleta
אלה מקומות מרכזיים ובטוחים – מכירה היטב את העיר
גם פאלרמו וגם רקולטה, שני אזורים מרכזיים וטובים
@Tokyo-ghoul
טיילתי חודש ימים לבד ביפן והייתה לי חוויה מדהימה ! אין שום בעיה, זאת מדינה בטוחה, מאורגנת וכ”ף להסתןבב
טיילתי חודש ימים לבד ביפן והיה ממש כ”ף !! הייתי בטוקיו, אוקיימה, קורשיקי, נאושימה, טאקאמצו, מצויאמה חציתי באופניים בכביש שימאנאמי קאידו, הייתי במטסוי , באוסקה ובקיוטו. טיול מקסים, ברכבות, באופניים, באוטובוסים. היפנים אנשים מקסימים. עד היום לא ברור לי כיצד הצלחתי לתקשר גם עם אלה שלא מדברים מילה באנגלית. ממש ממליצה, יופי של מדינה לטייל בה לבד !
שלום !
האם יש למשהו/י המלצה על נהג מקומי, אמין אחראי ונחמד ? שאפשר לסמוך עליו ?
אם כן, אשמח לקבל דרך התקשרות עמו.
מגיעה לדלהי ב10/9 והיה טוב אם נהג אמין יחכה לי בשדה. משם רוצה להגיע לרישיקש.
אחרי שבדקתי אפשרויות טיסה או דרכים אחרות לנוע, ניראה לי שנהג עם רכב צמוד מתאים מאד עבורי.
תודה רבה לעונים !
שלום , נוסעת להודו לחודש ימים , אמורה לנחות בדלהי ב10 לספטמבר. רוצה להגיע לרישיקש. ניראה לי שהדרך המהירה והקלה ביותר היא טיסה. האם זה נכון ? ואם כן, יש חברות תעופה מומלצות ?
זה היה הניסיון שלי ביפן -- התניידתי בקלי קלות גם בטוקיו וגם בדיוטי ולא ישנתי במקומות מרכזיים.
אני מגיעה לקטמנדו בסוף ספטמבר. חברה שהיתה שם המליצה על Dream Nepal Hotel and Apartment. אמרה לי שזה נקי, שהצוות במלון נחמדים מאד ומוכנים תמיד לעזור. הזמנתי שם את שלושת הלילות הראשונים. סידרתי עם המלון שיבואו לאסוף אותי משדה התעופה בקטמנדו.
במקומות פחות מרכזיים בחרתי מקומות לינה שקרובים במרחק הליכה מתחנת הרכבת. בטוקיו לא חייב להיות ליד התחנה בשינז’וקו ששם המחירים גבוהים יותר. אבל כן לבחור מקום שהוא קרוב לתחנת רכבת/מטרו שמגיעים בקלות לאזורים המרכזיים יותר. למשל באסאקוסה הרבה יותר זול משינז’וקו וקל מאד להתנייד במטרו וברכבות. וזה גם אזור יותר ישן ונשמר שם יותר האופי היפני של פעם. בקיוטו גם יהיה יותר זול כשזה לא ליד התחנה. בקיוטו הניידות היא בעיקר באוטובוסי ובמטרו, וחשוב למצוא מקום קרוב לתחנות אוטובוס/מטרו. קיוטו עיר קטנה וקל להגיע ממקום למקום. לגבי אופציות לינה ביפן, האלה שבסגנון יפני בדרל כלל יותר פשוטים ויותר זולים – אם אין לך בעיה לישון בפוטון על הרצפה. מבחינת סדר וניקיון, אין על היפנים. המקום ה”פושטי” ביותר הוא בסטנדרט של ניקיון גבוה מאד. מה שכן, החדרים המיות המרחבים קטנים. לא יותר אבל גם לא פחות מהנחוץ ביותר. לגבי בטחון, אני הסתובבתי ביפן לבד בכל מיני מקומות, באור יום ובלילות. גם במקומות נידחים תמיד הרגתי בטוחה. יפן אחד המקומות הבטוחים בעולם.
כל הנסיעות, רכבות, מסלולים, זמנים ניתן ומומלץ לבדוק ב HYPERDIA
היה לי מסלול מתוכנן מראש והשתמשתי בפאס הרכבות משך 14 ימים ברצף. בשלב מסוים הצלחתי להתבלבל עם הרכבות והיה ממש כ”ף שיכולתי לעבור בין הרכבות עם הפאס. אנשים שקלטו שהלכתי לאיבוד בעצמם עזרו לי למצוא את המסלול מחדש. בחוויה שלי היפנים ערניים ופתוחים למטיילים ועוזרים לך מיוזמתם. בתור אישה בודדה לרגע לא הרגשתי חוסר בטחון, גם בלילות וגם במקומות יותר מבודדים. וכמה שיותר רחוק מהעיר הגדולה, אנשים יותר פתוחים ונחמדים.