רכבת מלונדון לליברפול
-
היי,
הבן שלי, 18, נוסע למשחק כדורגל באנפילד, ליברפול. רציתי לדעת מחיר ממוצע לרכבת בין לונדון לליברפול. ממה שהצלחתי למצוא עולה קרוב ל90 פאונד. האם יש דרך להוזיל עלויות אבל להישאר על רכבת ישירה ומהירה?
אשמח לקבל גם טיפים על מקומות לינה למי שהיה במשחק כדורגל.
תודה מראש, אילנה.
-
המחירים משתנים בהתאם לחודש, ליום, לשעה ולהזמנה מראש.
המחיר שהזכרת הוא כנראה מחיר למי שלא הזמין מראש [בהזמנה מראש אפשר אפילו עד חצי המחיר], מתאים למחלקה ראשונה, וכנראה שמדובר בהלוך חזור. או לכיוון אחד בסופשבוע. אם אין סיבה מיוחדת, שלא יזמין למחלקה ראשונה, קרון רגיל עולה רבע מהמחיר ופחות. אם יש לו אפשרות, שלא יסע בסוף שבוע. אם אין לו אפשרות, אז כן זה המחיר.
אפשרות נוספת זולה בהרבה היא אוטובוס. יש אוטובוסים ישירים מלונדון לליברפול [מתחנת ויקטוריה אאל”ט] הם עולים פחות [לא זוכרת כמה בדיוק וזה גם משתנה]. גם כאן כדאי מאד לרכוש כרטיס מראש, כי יש סיכוי שבזמנים עמוסים האוטובוס יהיה מלא במזמינים מראש ומי שקונה במקום לא יוכל לעלות [והם לא מעלים בעמידה כמו בארץ]. כמובן שהנסיעה ארוכה יותר, משהו כמו שש וחצי שעות.
-
כמו שאוליב כתבה – הזמנה מראש והתגמשות בשעות. בדקתי תאריכים אקראיים לאמצע ספטמבר. ראיתי מחירים שמתחילים מ-12£ לכיוון ומגיעים ל-88£. ה-12£ זו רכבת ישירה של 3.5 שעות. כשאלה הפערים אין משמעות ל״ממוצע״. צריך פשוט לחפש את הכרטיסים הזולים.
@לני42 אמר:
היי,
הבן שלי, 18, נוסע למשחק כדורגל באנפילד, ליברפול. רציתי לדעת מחיר ממוצע לרכבת בין לונדון לליברפול. ממה שהצלחתי למצוא עולה קרוב ל90 פאונד. האם יש דרך להוזיל עלויות אבל להישאר על רכבת ישירה ומהירה?
אשמח לקבל גם טיפים על מקומות לינה למי שהיה במשחק כדורגל.
תודה מראש, אילנה.
-
תודה
-
היי לני בימים של משחק או יום לפני משחק ,גם במנצ'סטר . אלה המחירים שייקח ולא ייתחכם ועדיף גם שיגיע לרכבת מוקדמת. כי בד"כ למגעים עד רבע שעה לפני יציאת הרכבת , לפעמיים כבר אין מקום אפילו אם רכש לשעה מסויימת. מעבירים לרכבת הבאה. קחו בחשבון ימים של משחקי כדורגל הם ימי חגיגה לרגבת.
-
היי לני
הייתי במשחק שם לפני כמה חודשים ונוסע שוב בקרוב
מחיר מעולה לכיוון זה 17 פאונד וזה הכי זול שראיתי. כל עוד המחיר יהיה מתחת ל30 פאונד זה פייר לגמרי.
מי שמפעילה את הרכבות זה VIRGIN TRAINS . באתר שלהם את יכולה למצוא שעות, מחירים וכו’.
חשוב לדעת שבד”כ המחירים גבוהים ככל שרחוקים ממועד הנסיעה.
12 שבועות לפני המועד המבוקש המחיר מתחיל לצנוח לאט לאט. כמובן שהמחירים משתנים לפי שעות יציאה ועומס אבל בגדול שווה לחכות.
בשתי הפעמים הזמנתי כחודשיים-חודש וחצי לפני המועד והיה מחיר טוב.
אני כמובן מדבר על רכבת ישירה בלבד.
אגב, העיר מדהימה והבן שלך ממש יהנה ממנה ומהחוויה של משחק שם. זה לא דומה לשום אצטדיון אחר בעולם. -
אפשר לטוס מראש למנצ’סטר (טיסות עם איזיג’ט או אלעל) ומשם הרבה יותר קרוב להגיע לליברפול.
-
בוקר טוב וסליחה על ההתפרצות. היכן ניתן לקנות כרטיסים למשחק של ליברפול באנפילד? באתר של ליברפול מתפרסמים משחקים עד ינואר. אני מתעניינת לגבי משחק באפריל. האם לחכות עד שיפרסמו ואז לקוות ניתן יהיה לרכוש כרטיס?
-
לא קשור. נכון שהמועד הסופי של המשחק יתפרסם אי שם בסביבות ינואר-פברואר או אפילו מרץ, אבל כבר עכשיו אפשר לקנות כרטיסים. לדוגמא דרך אתר טיקטינגו או וואלה טורס. קחי בחשבון שמחירי הכרטיסים למשחקי הליגה אנגלית הם סופר יקרים.