התייעצות מסלול קליפורניה+וגאס?
-
היי,
אשמח לעצתכם בנוגע לטיול בסוף ספטמבר+אוקטובר – מסלול מעגלי בקליפורניה ווגאס.
(ויתרנו על חלקים צפוניים יותר אחרי התייעצות כאן בפורום)
הכל פתוח וניתן לשינויים, יש לנו מספר שאלות:
- פוינט רייס – מישהו היה ויכולח להמליץ? שווה לנסוע לשם במיוחד ליום טיול מסן פרנסיסקו? (ראינו שאין מקומות לישון שם באיזור)
- בדרך מהגרנד קניון לסן דייגו – חשבנו לעשות שני לילות בדרך – בלייק הוואסו ובפאלם ספרינגס (כולל ביקור בפארק גושוע). ראיתי המלצות בפורום לגבי פאלם ספרינגס, אבל אנחנו נהיה רק חצי יום בפארק ג’ושוע וחצי יום למחרת בפאלם ספרינגס – האם זה ריאלי בעיניכם? או שעדיף לוותר על אחד מהם?
- בדרך בכביש 1 מל”א לסן פרנסיסקו – חשבנו לעשות שני לילות בדרך, במורו ביי ובסנטה קרוז. האם יש המלצות לטיולים/אטרקציות לשלב זה של השנה (סוף אוקטובר?) הבנו ששייט לווויתנים/קיאקים פחות רלוונטי בתאריכים האלו…
תודה רבה למגיבים

תאריך יום פירוט 25/9 רביעי נחיתה סן פרנסיסקו - אחהצ לינה סן פרנסיסקו - Redwood inn 26/9 חמישי סן פרנסיסקו 27/9 שישי סן פרנסיסקו 28/9 שבת סן פרנסיסקו 29/9/19 נסיעה לנאפה ואלי לינה נאפה וואלי 30/9 שני נאפה ואלי לינה נאפה ואלי 1/10 שלישי נסיעה ללייק טאהו לינה לייק טאהו 2/10 רביעי טיול לייק טאהו אחהצ יציאה לכיוון יוסמיטי לינה ביוסמיטי 3/10 חמישי טיול ביוסמיטי לינה ביוסמיטי 4/10 שישי טיול ביוסמיטי יציאה לביג פיין לינה ביג פיין 5/10 שבת נסיעה לווגאס הגעה לווגאס-צהריים לינה בווגאס 6/10 ראשון וגאס 7/10 שני וגאס 8/10 שלישי נסיעה לסכר הובר נסיעה לוויליאמס לינה בוויליאמס 9/10 רביעי יום גרנד קניון לינה לייק הוואסו 10/10 חמישי לייק הוואס-בוקר נסיעה לפארק ג'ושוע – הגעה בצהריים לינה פאלם ספרינגס 11/10 שישי פאלם ספרינגס בבוקר יציאה לסן דייגו בצהריים לינה סן דייגו 12/10 שבת סן דייגו לינה סן דייגו 13/10 ראשון יציאה לל.א. - אחה"צ לינה לוס אנג'לס 14/10 שני יוניברסל לינה לוס אנג'לס 15/10 שלישי יום לוס אנג'לס לינה לוס אנג'לס 16/10 רביעי יציאה לכביש 1 לינה במורו ביי 17/10 חמישי נסיעה לסנטה קרוז מונטה ריי לינה בסנטה קרוז 18/10 שישי הגעה לסן פרנסיסקו לינה סן פרנסיסקו 19/10 שבת טיסה חזרה -
-
- הייתי ב-Point Reyes מזמן ואני בקושי זוכר את זה, רק הדרך מהחנייה למגדלור זכורה לי. אז כנראה שזה לא היה יותר מדי עבורי.
חוץ מזה חכי לחוו”ד של מי שממש טייל שם באזור, אני קפצתי ליום טיול מסן פרנסיסקו.
- הייתי ב-Point Reyes מזמן ואני בקושי זוכר את זה, רק הדרך מהחנייה למגדלור זכורה לי. אז כנראה שזה לא היה יותר מדי עבורי.
-
היי,
אני אתיחס רק לקטע אחרי לייק טאהו …
במקום לנסוע בדרך שלכם למריפוזה גרוב – הייתי יורדת ב כביש 395 עד טיוגה; נכון אתם תיסעו הלוך חזור אבל לגבי יוסמיטי כל המרבה הרי זה משובח!
https://www.tripsavvy.com/scenic-highway-395-4064574
אני גם ממליצה ללון לילה בעמק המוות ובדרך לשם קצת לעצור במקומות המוזכרים;
יש כמה מקומות לינה ותחנות דלק- מציעה בכל זאת מיכל מלא והרבה מים

לא עשיתי ,זו התוכנית לאוקטובר דרך כביש 108 מסאן חוזה , דרך מעבר ההרים סונורה!
מוותרת על טאהו
️ חוזרת דרך כביש מס 1…בכל מקרה תהנו …
-
גם אני טיילתי בפוינט רייס כטיול יום מסן פרנסיסקו. לא הרשים אותי במיוחד.
חיפשתי פעמיים את סדונה בטיול שלכם ולא מצאתי – יכול להיות ששכחתם להכניס ביקור שם???
-
היא אכן לא שם… ויתרנו עליה בגלל הצפיפות בלו”ז, אחרי גרנד קניון ניסע ישר לכיוון הוואסו ללילה ומשם המשך הטיול בג’ושוע…
היית ממליץ להוסיף לילה ולא לוותר עליה? ראינו שזה יחסית דומה לגרנד קניון, ואחרי ההמלצות על פאלם ספרינגס וג’ושוע החלפנו אותם ראש בראש...
-
לדעתי סדונה אחד המקומות היפים שיש באריזונה\יוטה. גם טבע מהממם עם מסלולים יפים ותצפיות וגם מגוון של אטרקציות.
-
@בר777 אמר:
16/10 רביעי יציאה לכביש 1 לינה במורו ביי
17/10 חמישי נסיעה לסנטה קרוז מונטה ריי לינה בסנטה קרוז
18/10 שישי הגעה לסן פרנסיסקו לינה סן פרנסיסק
ו 19/10 שבת טיסה חזרה
היי,
מדוע לנסוע חזרה לסן פרנסינקו ?
מדוע לא לחזור לארץ מלוס אנג’לס ?
לדעתי, עדיף לטייל בימים האלה 16-19/10 במקומות אחרים לאורך המסלול ולחזור בטיסה לארץ מלוס אנג’לס :
יוסימיטי, ציון פארק ועוד.
תהנו