מחירי לינה בוגאס
-
הי,
זכורה לי אגדה אורבנית על כך שבוגאס מחירי המלונות מאוד זולים. שריינתי חדר לשני לילות במלון ניו ירק ניו יורק, ואחרי מסים יוצא 550 דולר. יצא שזה המלון הכי יקר בטיול...
אז האם זו סתם אגדה או שאני מפספס משהו?
מצאתי חדר באותו מלון דרך אתר amoma בחצי המחיר כולל מסים.
מישהו מכיר? הזמין פעם דרך האתר הזה?
-
@shlomibar אמר:
לי אגדה אורבנית על כך שבוגאס מחירי המלונות מאוד זולים. שריינתי חדר לשני לילות במלון ניו ירק ניו יורק, ואחרי מסים יוצא 550 דולר. יצא שזה המלון הכי יקר בטיול... אז האם זו סתם אגדה או שאני מפספס משהו? מצאתי חדר באותו מלון דרך אתר amoma בחצי המחיר כולל מסים. מישהו מכיר? הזמין פעם דרך האתר הזה?
לפני המון שנים זה היה ככה.
בפעם האחרונה שהייתי בוגאס כבר היה יקר, אבל רני בחרתי בממלון שלא על הסטריפ אז לא היה עד כדי כך יקר.
בכלל פעם ארה”ב היתה זולה. מלונות היו זולים אוכל היה זול.
היום הכל יקרררר
-
האגדה האורבנית שאני מכיר אומרת שהמחירים בוגאס זולים רק באמצע השבוע, בסופשבוע יקרים,
בניגוד נניח לוושינגטון DC שהמחירים יקרים באמצע השבוע ובסופשבוע זולים.
אגדות אורבניות לא תמיד נכונות, אולי אם תנסו להזיז תאריכים תגלו מחירים יותר אטרקטיבים.
אגב עוד סיבה לעליית מחירים יכולה להיות כנס גדול. אם זו הסיבה תנסו לשנות את התאריכים ללפני/אחרי הכנס.
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
מדובר באמצע שבוע, 15 עד 17.10
-
יש לך 2 כנסים מאוד גדולים בתאריכים האלה והם הסיבה לעליית המחירים
מחשבון כנסים -
זה כבר שנים לא ככה. וגם אם מוצאים מחיר לכאורה זול, אחרי שמוסיפים מיסים ו resort fee, נהיה יקר. כשיש אירועים גדולים (כנסים, אירועי ספורט), עוד יותר מתייקר.
גם בופה כבר לא עולה $6 לאדם אלא יותר כמו $60…
יש אולי למצוא מוטלים זולים לא על הסטריפ, אבל זו לא אותה חוויה.
-
אני מבין שאתם חמישה, חפשו מלון למשפחות, כגון:
DESERT ROSE
PLATINUM
TRUMP
CANCUN RESORTS
TUSCANY
HILTON GRAND VACATIONS (יש איזה חמישה כאלה)
MGM SIGNATURE
THE CARRIAGE HOUSE
ברוב המלונות הנ”ל מדובר בסויטות מאובזרות במטבחון, מקרר, כיריים וכו’ וכו’
-
-
אכן המחירים לא זולים כמו שהיו פעם, אבל אפשר למצוא, אנחנו היינו בוגאס באוגוסט לפני שנתיים, הזמנו מלון בזמן שהיינו ממש בנסיעה בדרך לשם מגראנד קניון (כן סיכון מטורף למשפחה) הזמנו במנדלה ביי, כשהגענו הוצע לנו לשדרג למלון סוייטות שלהם דלאנו עלה לנו סוויטה משפחתית 250$ ללילה כולל המס.
-
אנחנו לקחנו פעם סיכון מהסוג הזה ונאלצנו לפצל שהייה מתוכננת בוגאס של 7 לילות ל-3 מלונות שונים.
-
גם אנחנו נהיה בתאריים אלה ומאוד יקר
-
מחיר עוד יותר טוב!
מזל שאני משווה למלונות הכי הכי באילת. -
יד הוסטל שנקרא “sin city hostel” ושם אין ריזורט פי.
אבל יושנים שמונה סידר אחד והמחיר עשרים ומשהו דולר ללילה. וזה חצי שעה הליכה מהסטריפ.
-
שמונה בחדר אחד
-