ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ההרים הלבנים

פורום צפון אמריקה
    ההרים הירוקים ההרים הלבנים
    6
    6
    1234
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shoshmaor
      shoshmaor נערך לאחרונה על ידי

חברים - התייעצות - מתכננים 4 ימים טיול להרים הלבנים והירוקים. יציאה מקיימברידג'. איך הייתם מחלקים את הלינה ואיפה (3 לילות) ועוד שאלה שמטרידה אותנו למי שמכיר והיה שם - האם בתאריך 5-8 בנובמבר מסלולי הטיול עדיין פתוחים או שהם כבר מושלגים? אנחנו זוג קרוב לגיל 60. לא מעוניינים בנסיעות ארוכות. חובבי טבע.
      jardine ליהי111 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • jardine
        jardine @shoshmaor נערך לאחרונה על ידי

@shoshmaor

אני מסתכל לדוגמא על אחת האטראקציות המובילות בהרים הלבנים flume gorge 

האתר נסגר ב-20 לאוקטובר, מבחינת טמפרטורות אמור להיות בסביבות 10 ביום וקרוב לאפס בלילה, קחו בחשבון שאתם גם אחרי השלכת, רוב העצים כבר ערומים, אני חושב שלא תהיה לכם ברירה ותצטרכו להחליף לטיול יותר עירוני ולחזור לאזור הזה לקראת תחילת יוני.

אלי רון dhz 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אלי רון
          אלי רון @jardine נערך לאחרונה על ידי

הייתי בערך בזמן הזה ביום טיול שם, כולל הפלום.
          טיול חורפי, האתר סגור אבל ניתן לסייר בו חוץ מהנקיק עצמו שחסום (נהגנו בצדיקות ובזהירות ולא עברנו מעל המעקה עץ ששמו לחסום את הכניסה).
          הלכנו לעוד איזה מפל עם הרבה לחות.
          ראינו פתיתי שלג בכביש 112.

כל זה קרה כי הייתי שם, וכל סופ”ש היה ימי טיול.
          ברור שעדיף להדרים בנובמבר, וברור  שאת זה עשיתי בסופ”ש אחר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • dhz
            dhz @jardine נערך לאחרונה על ידי

@jardine

אתרים פרטיים נסגרים, על פי דברייך, לקראת סוף אוקטובר.  זה לא מפריע לטייל באתרים של המדינה/הלאומיים, שנשארים פתוחים.  למשל, בדרך ה- Kancamagus (כביש 112).  אני טיילתי שם באפריל, כאשר עדין היה שלג בצידי הכבישים.  כמובן, זה לא הזמן האידאלי לביקור באיזור, אבל אם אין זמן נוח יותר, אין כל סיבה שלא להגיע לשם (מלבד מזג אויר קשה אם קרה כזה שם).

• Dani_3638175
              Dani_3638175 נערך לאחרונה על ידי

אני בעצמי מתכונן לטיול ראשון שלי באזור, כך שמן הסתם לא הייתי.

רק רציתי לציין שלפי האתר של המקום, ב 20 לאוקטובר נסגרת גם העליה להר וואשינגטון (ההר הגבוה בצפון-מזרח ארה”ב) .

אני מניח שזה סוג של תאריך רישמי ב”רשות הטבע והגנים” של ארה”ב.

• ליהי111
                ליהי111 @shoshmaor נערך לאחרונה על ידי

@shoshmaor

אין ספק שזה לא זמן אידיאלי, אבל אם אתם מתעקשים, כפי שנאמר כאן, המסלולים המוסדרים כבר סגורים, אבל הטבע פתוח (כל עוד מזג האויר מאפשר). 

אני מגדירה את האזור המתוייר כמשולש:

צלע אחת –  כביש  112 בין לינקולן ל conway. כביש ידוע שניתן לצאת ממנו למסלולי הליכה רבים ותצפיות נוף זמן נסיעה נקי במזג אויר טוב – כשעה. 

Sabbaday falls הם מפלים קרובים מאד לכביש, Greeley pond הוא מסלול בתוך יער לשני אגמים יפים, אבל רק במזג אוויר טוב ולחובבי הליכה.

הצלע הבאה היא כביש 93 שיורד דרומה מלינקולן לאשלנד – דווקא צפונית ללינקולן (לכיוון Franconia ( ומאד קרוב ללינקולן) תמצאו את the basin (תחנו בצד המערבי) . זו נקודת התחלה למספר מסלולי הליכה. אבל גם במזג אויר לא משהו, אפשר לראות כמה מפלונים מאד קרוב לכביש. אם תצפינו עוד תגיעו ל Eco Lake שהוא אגם קטן וחמוד מאד.

הצלע השלישית היא כביש 113 בין אשלנד לConway עובר ליד Squam Lake  – האגם הידוע מהסרט “האגם המוזהב”. אין לי מושג איך הוא בחורף, בקיץ הוא מרהיב.

בקיצור – הייתי ממליצה להתמקם בלינקולן, להתמקד יום אחד בכביש 112, יום אחד  ב93, ויום ב 113. לחילופין אתם יכולים לעבור בין לינקולן לקונווי, ואז לעוד עיירה לבחירתכם. אגב, ליד קונווי יש אאוטלטים לימים קשים במיוחד.

תהנו

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון